Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!! Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
METAXA
Inspektor

Regjistruar: 11/01/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 414

Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali

Leri ato ti, por do vish te pijme nje kafe ketej ne Durres ose tek Shkembi i Kavajes, ate thuaj.

Ke ardh ti mer? Une do jem dhe nja dy jave ne Sarande. Hajde ketej poshte te te jap naj peshk nga Ksamili.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2006 14:54
METAXA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të METAXA Kliko këtu për të kontaktuar me METAXA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të METAXA't! Kërko mesazhe të tjera nga: METAXA Shto METAXA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto METAXA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aries_girl
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 05/11/2004
Vendbanimi: in you're heart (i hope)
Mesazhe: 128

Re: me nje shok nga vlora, ne Kanada

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
po i hiqja vrejtje per cigaren :p

nice pic
çfare qyteti ne canada?

Mesazh i vjetër 28 Korrik 2006 00:50
aries_girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aries_girl Kliko këtu për të kontaktuar me aries_girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aries_girl Shto aries_girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aries_girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nigo
i larguar

Regjistruar: 19/03/2006
Vendbanimi: .........................................
Mesazhe: 1757

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

Nigo natyral i kam rrelat naqe

edhe si ta dish ti  une vdes per tullaca

po pate naj mendje ktu me ke.

Oj dreqe ,tullën e kam artificiale sa për dijeni, kur të kesh koh futi i zëre, Munchen New York sësht larg apo jo? 

Mesazh i vjetër 28 Korrik 2006 01:18
Nigo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nigo Kërko mesazhe të tjera nga: Nigo Shto Nigo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nigo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Re: Re: me nje shok nga vlora, ne Kanada

Citim:
Po citoj ato që tha aries_girl

nice pic
çfare qyteti ne canada?

Ne toronto lal.. isha nja 5 dit atje ishte nice.. rruget sishin noi gje, cop cop me i llaf, lol ... po qe naten ishte bukur kur kaloje ne highway mes per mes qytetit..

se shpejti do shkoj prap..

ciao

Mesazh i vjetër 28 Korrik 2006 01:46
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo

Oj dreqe ,tullën e kam artificiale sa për dijeni, kur të kesh koh futi i zëre, Munchen New York sësht larg apo jo? 

eeee une gjithnje se je ne gjermani

Mesazh i vjetër 28 Korrik 2006 06:27
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nigo
i larguar

Regjistruar: 19/03/2006
Vendbanimi: .........................................
Mesazhe: 1757

Citim:

eeee une gjithnje se je ne gjermani

Po në Gjermani jam,pse se di ti qyteti i kujt ësht München(Mynih)?

Mesazh i vjetër 28 Korrik 2006 11:58
Nigo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nigo Kërko mesazhe të tjera nga: Nigo Shto Nigo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nigo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

uaaaaa NIK po ti me ket ktu

sa i pa shpirt qe je mor qe na sjell foto me femra kinge

dhe me na ba xhelozeee

Nejse se kam Oliinterin une si shpirt

te hangsha synin

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2006 22:19
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Citim:

per Olin hyr ne radhe... ose ndryshe I'm willing to fight you pavaresisht je jam a lover and not a fighter.
I don't share, in case you wonder!

p.s Oli, xhan xhan ti.
p.s.s ti Nik_Seriozi duhet te shendoshesh nje cikez se te ka vajtur stomaku per brenda, ndryshe dhe ti birinixhi djale qenke.

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2006 23:38
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

Citim:
uaaaaa NIK po ti me ket ktu

sa i pa shpirt qe je mor qe na sjell foto me femra kinge

dhe me na ba xhelozeee

te hangsha synin

mua apo olit tani ta marre vesh une?

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2006 01:13
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja

p.s.s ti Nik_Seriozi duhet te shendoshesh nje cikez se te ka vajtur stomaku per brenda, ndryshe dhe ti birinixhi djale qenke.

e di por nuk ha mbaj diet hahahahahhah...shaka.
birinixhi!!!!!!! do te thote??????

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2006 01:15
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:05 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar