Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha cedrus O, thnk Santana. Ehe. Hej, jo edhe aq keq jo. Ja kshu si i thone me mall borxh Mu sme falindiron ti re..iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ste pershnes me,as per meshire...na ta besh dhembin e qenit...Khe
Citim:Po citoj ato që tha cedrus O, thnk Santana. Ehe. Hej, jo edhe aq keq jo. Ja kshu si i thone me mall borxh
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
me kenge jo u pershendes kshu me fjale e shof qe spo ma var njeri po iku dhe une nje puthje per krejt sa jeni online ne ket mom
Regjistruar: 22/07/2010 Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura Mesazhe: 1505
Citim:Po citoj ato që tha cedrus O, thnk Santana. Ehe. Hej, jo edhe aq keq jo. Ja kshu si i thone me mall borxh ja po te prsh
__________________ Monologu esht tymi i flakve te brendshme te shpirtit.
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
opaaaa per kte gocen ktu lart mi
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Per kete zonjushen parafolese.
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
Tracy Chapman - baby can i hold you pershendes Heyday
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Per kete zonjushen parafolese. Te kam borxh nje alamet kenge kinge por tani qenkam e pafrymezuar per kshu punesh
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Per kete zonjushen parafolese.
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Sa here qe degjoj kete kenge me vjen ne mendje ti dhe ai moment duke degjuar kete kenge e duke prit qe nga qielli te binte nje yll e ne momentin qe ra ndieva puthjen tende te "vjedhur" mbi qafen time ... Per ty ...
Pershendetje rrufe per Glakun nga Kati...kengen e zgjodha une....
kjo veç per çupkat e forumit se po pertoj me be listen