Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Sigurisht. Koha eshte diçka e shejte per aplikime te reja. Pula. Zogu. po kujt i thoni zogu? Atij tvoglit Se dije ti e?
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Sigurisht. Koha eshte diçka e shejte per aplikime te reja. Pula. Zogu. po kujt i thoni zogu?
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Atij tvoglit Se dije ti e? Nje zog te bukur zuri nje djale... apo ishte zoçke?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Atij tvoglit Se dije ti e?
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Nje zog te bukur zuri nje djale... apo ishte zoçke? Varet rendsi ka qe ishte i vogli si po tduket si ceshtje?
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Nje zog te bukur zuri nje djale... apo ishte zoçke?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Varet rendsi ka qe ishte i vogli si po tduket si ceshtje? Po me ze gjumi. çfare ben kur fillon e te ze gjumi?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Varet rendsi ka qe ishte i vogli si po tduket si ceshtje?
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Po me ze gjumi. çfare ben kur fillon e te ze gjumi? Dhe un sa e shpreha . iki bej dushin puna 1 ti?
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Po me ze gjumi. çfare ben kur fillon e te ze gjumi?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Dhe un sa e shpreha . iki bej dushin puna 1 ti? Do flej Naten e mire. Spo bej me pyetje per sonte. Problem?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Dhe un sa e shpreha . iki bej dushin puna 1 ti?
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Do flej Naten e mire. Spo bej me pyetje per sonte. Problem? Ncuk Naten e mire dhe nga un . T'ju ngeli qejfi apo jo un ika mjepni fjalen qe sdo boni Sherr ok?
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Do flej Naten e mire. Spo bej me pyetje per sonte. Problem?
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Ncuk Naten e mire dhe nga un . T'ju ngeli qejfi apo jo un ika mjepni fjalen qe sdo boni Sherr ok? i kercite kockat me? Apo do ndonjerin te ta kercase?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Ncuk Naten e mire dhe nga un . T'ju ngeli qejfi apo jo un ika mjepni fjalen qe sdo boni Sherr ok?
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Jo flm. Kane filluar po me kercasin vet. U plaka ime. E ke gjumin e rende apo te lehte?
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Jo flm. Kane filluar po me kercasin vet. U plaka ime. E ke gjumin e rende apo te lehte? Po ti e paske bere si vjershe me Deb Te vjen ndoresh kshu?
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Jo flm. Kane filluar po me kercasin vet. U plaka ime. E ke gjumin e rende apo te lehte?