Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Provat hahahahaha e di e di i mbaj mend,sa u tmerrova,kshu u ndjeva krenare per ty,qe di te nxjerresh qymyr me mjete rrethanore Une xhilozeeeeeeeee pfffffffffff,je besnike ti dreq Ps.Per temen po ha dreken-darken
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
C'ti besh jam natyre kreative,,di te bej te pa beren edhe me tavapjekesen... Te befte mire ty, se edhe une s'ka shume qe hengra 2 palacinka ( 1 kripur/1 embel) 1 per dreken dhe 1 per darken...
__________________ .
qenke bo dhe ti grumbulluese e vakteve ushqimore Tani tani,po pres te me bejne tel
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Kam gjetur gjitha serite e La Piovra dhe po i shoh ne erresire, me ca vere dhe djathe.
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Po rri per shtate pale qejfe/ OJ Vere te kuqe shqeto.
Po gjej ndryshimet dhe ngjashmerite midis Megan Fox, Catherine Zeta Jones dhe Katit... Ah c'me nxoren pune kot keto mua....
Po andare insjeme me njeren xhiro a
Dil me mua sikur te kesh dal me te 2-ja...:p Per temen: po mendoj qe syte i kam me te bukur se Catherines lool...
Nuk eshte tema e mendimeve o shejtan kalama Po zirem me njeren nashi,po me ngacmon ajo une joooooooooo
Citim:Po citoj ato që tha Eria Nuk eshte tema e mendimeve o shejtan kalama Po zirem me njeren nashi,po me ngacmon ajo une joooooooooo Kush eshte kjo njera moj?? Jo te tema e mendimeve mos me tu ba me hi, muhabet kamshtremesh...
Citim:Po citoj ato që tha Eria Nuk eshte tema e mendimeve o shejtan kalama Po zirem me njeren nashi,po me ngacmon ajo une joooooooooo