Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > hajt qeflit e ELBASANIT ju kam ftuar per nje nje got raki
Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Hani e pine e bani qef se GERMANIA fitoi prandaj birra ,raki  per te gjithe

kamomil per Eria

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2008 01:37
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Hani e pine e bani qef se GERMANIA fitoi prandaj birra ,raki  per te gjithe

kamomil per Eria

Gjermani......................Gjermani

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2008 01:41
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ESHI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/11/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 840

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!

Gjermani......................Gjermani

Jam akoma ne kohe une , apo mbaroi festa??
Une jam , sa ha dhe ti mer ,,,, s'paske lene therrime buke s'paske lene.
Biondina , e di qe do kesh ndonje gje per mua te ruajtur menjane,ka noj gjo t'mire aty, kti une jam s'ja kam besen,se mos te mashtroi dhe i hengri ai te gjitha?

PS , jeni shume te mire.

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2008 05:25
ESHI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ESHI Kliko këtu për të kontaktuar me ESHI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ESHI Shto ESHI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ESHI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re zopf.jpg
Ky file është shkarkuar 35 herë.

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

Jam akoma ne kohe une , apo mbaroi festa??
Une jam , sa ha dhe ti mer ,,,, s'paske lene therrime buke s'paske lene.
Biondina , e di qe do kesh ndonje gje per mua te ruajtur menjane,ka noj gjo t'mire aty, kti une jam s'ja kam besen,se mos te mashtroi dhe i hengri ai te gjitha?

PS , jeni shume te mire.

Po cer te bej une o ESHI, do ju pres juve kur te mblidheni ne shtepi?!
Une merr i cik buke, merr i cik dhe u mbaru ajo!

Tani po ve kete, sa e poqa!

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2008 11:39
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Birra ,raki  per te gjithe  mbas ketij barazimi

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2008 01:48
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re xnwikqkn4.jpg
Ky file është shkarkuar 29 herë.

Deutschland

...BIONDIA, m'a mbush, te lutem kete gote me Birre! Tani mbas barazimit me pihet nji gote. Po bane nji cik meze, mire do bash!

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2008 01:51
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
Deutschland

...BIONDIA, m'a mbush, te lutem kete gote me Birre! Tani mbas barazimit me pihet nji gote. Po bane nji cik meze, mire do bash!

c'ke ti bej meze une ty kamariere a Eshi une jam guzhina

po te baj shpejt e shpjet nje pjate ullinj te mbushur  turshi salce kosi ,nje cike mish te skuqur qofte e ah ...kam ba joprak me gjethe rrushi hani  na po te ve dhe nje kenge qe ta degjosh per 7 pale qefe kjo kenge per ty Une jam

http://www.youtube.com/watch?v=vivY...feature=related 

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2008 01:58
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Kenge e pac perhere jeten tende moj balerine mesholle!Na kenaq shpirtin me ate kenge te kenduar aq bukur nga famozi M Zena!Kenget e vjetra te qendisura nga Isuf Myzyri me pelqejne jashte mase.Keto te sotmet kendohen dobet dhe me nje stil alla turka dhe nuk i pelqej.
Po pamjet mos jane marre gje nga Liqeni i Janines? Shume bukur!
Do pija edhe une nje gote me ju nese me pranoni;vecse jam pak nazeli me rakine.E dua te jete 19 grade dhe nga rrushi muskat.

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2008 15:25
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Kenge e pac perhere jeten tende moj balerine mesholle!Na kenaq shpirtin me ate kenge te kenduar aq bukur nga famozi M Zena!Kenget e vjetra te qendisura nga Isuf Myzyri me pelqejne jashte mase.Keto te sotmet kendohen dobet dhe me nje stil alla turka dhe nuk i pelqej.
Po pamjet mos jane marre gje nga Liqeni i Janines? Shume bukur!
Do pija edhe une nje gote me ju nese me pranoni;vecse jam pak nazeli me rakine.E dua te jete 19 grade dhe nga rrushi muskat.

Te falenderoj per urimin se me te vertet ne jeten time duhet pak nga ky urim .Nuk e di se nga jane marre keto filmime te kesaj kenge keto kenge e keto kengetare jane ato qe me kane shoqeruar ne femijeri dhe ne festat ne dasmat i kane kenduar e kercyer prinderit t mi dhe sa here qe do i degjoj kudo qe tej em do me kujtohet familja ime qyteti i im Elbasani

Ah mor IQVLORA sa here qe kam lexuar per rakine me ke  sjell ndermend babin tim se  dhe ai eshte pak nazeli me kete te "shkrete "raki dhe pse tani pin vetem nje gote ne mengjes me kafe .

Nuk  e  di se cila kenge te pelqen por besoj se kjo kenge te pershtatet te dhe gjithe VLONJATEVE sa here qe e degjoj me mbyshen syte me lot me prek

http://www.youtube.com/watch?v=qzvj...feature=related

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2008 19:42
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Te falenderoj per urimin se me te vertet ne jeten time duhet pak nga ky urim .Nuk e di se nga jane marre keto filmime te kesaj kenge keto kenge e keto kengetare jane ato qe me kane shoqeruar ne femijeri dhe ne festat ne dasmat i kane kenduar e kercyer prinderit t mi dhe sa here qe do i degjoj kudo qe tej em do me kujtohet familja ime qyteti i im Elbasani

Ah mor IQVLORA sa here qe kam lexuar per rakine me ke  sjell ndermend babin tim se  dhe ai eshte pak nazeli me kete te "shkrete "raki dhe pse tani pin vetem nje gote ne mengjes me kafe .

Nuk  e  di se cila kenge te pelqen por besoj se kjo kenge te pershtatet te dhe gjithe VLONJATEVE sa here qe e degjoj me mbyshen syte me lot me prek

http://www.youtube.com/watch?v=qzvj...feature=related

Thank you Biondine per kengen qe ke postuar per mua!Edhe kjo eshte nje nga kenget e mia te preferuara.Cd-t e ketyre virtuozve te qytetit te 99 shtepive,Tepelenes i kam ne disqet e mia.Kam shume te till,por nga virtuozet Zena,A Tafani,Fitnete Rexha,Nga Zyberet e Tiranes nuk kam.Ka qene edhe nje kengetar i shkelqyer nga Kavaja,(kush nga Kavaja te me korigjoje) Fabit Beqiri ne s'gaboj quheji cili ka vdekur i ri;kenget e te cilit ishin te bukura edhe ato do te deshiroja t'i kisha.Edhe qyteti im i dashur ka pasur nje treshe kengetaresh virtuoze.Ata ishin Kostandin Thana,Meliha Doda dhe Reshat Osmani (ka vdekur).Edhe ato kenge deshiroja t'i kisha be disqe,sepse kane qene perla te verteta,te kenduara me dashuri e pasion.Kam vetem nje kasete me disa prej tyre.Do me pelqente te kisha kenge shkodrane te kenduara nga Shyqyri Alushi,por kurre nga Bujar Qamili i cili i kendon kenget shkodrane sikur me qene shkije sllave nga Mali i Zi.
Per rakine ne kendojme nje kenge:

Moj raki moj sini
valle nga ke dale ti
Nga llullani nga kazani
pije iqvlora kapedani
Kjo kenge kercehet nga burrat labe neper dasma.
Have a nice afternoon!

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2008 20:07
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:11 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > hajt qeflit e ELBASANIT ju kam ftuar per nje nje got raki

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar