Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > "BAR TIRONA" per te gjithe... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha shkodra_E_bukur
ppapapap qa mu desht edhe mu me shkrujt spo me lan rahat katilesha me sexy jan vu ne gar cila me kap ma par lol
..

............

shih shih sa shume i bake vedit me sy mar ti......... a i ke thane gja sexit qe ke tesh nje shekull qe mvehesh mrapa ....por nuk ta vari m.....uhabetin hic......:p........tesh mlen rehat se jam me nje alamet kingut ktu e sonte nuk kam sy per tjera kend.............glaukus ....N'fejes t'beqarve ...!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Janar 2007 23:54
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shkodra_E_bukur
Femnist

Regjistruar: 06/01/2006
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 59

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
..

............

shih shih sa shume i bake vedit me sy mar ti......... a i ke thane gja sexit qe ke tesh nje shekull qe mvehesh mrapa ....por nuk ta vari m.....uhabetin hic......:p........tesh mlen rehat se jam me nje alamet kingut ktu e sonte nuk kam sy per tjera kend.............glaukus ....N'fejes t'beqarve ...!!!

un mrapa ty hmmm noshta masanej leje nuk i marr sexi me ka dhan leje vec per fundjava lol

Mesazh i vjetër 25 Janar 2007 23:55
shkodra_E_bukur nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shkodra_E_bukur Kliko këtu për të kontaktuar me shkodra_E_bukur (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shkodra_E_bukur Shto shkodra_E_bukur në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shkodra_E_bukur në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

..........

alooooooooooooooooo.......!!!!!

mos me thuj ...........alooooooooooo...........po te pres se nuk kam shume kohe........!!!

Mesazh i vjetër 25 Janar 2007 23:59
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shkodra_E_bukur
Femnist

prit prit se ke koh boll se kur pret njeriu do fitojn dikur lol

ku deshe me shku nji her pa me pyt sa shpejt maj ke fillu me marr vedin ne dor lol

Mesazh i vjetër 26 Janar 2007 00:02
shkodra_E_bukur nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shkodra_E_bukur Kliko këtu për të kontaktuar me shkodra_E_bukur (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shkodra_E_bukur Shto shkodra_E_bukur në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shkodra_E_bukur në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha shkodra_E_bukur
prit prit se ke koh boll se kur pret njeriu do fitojn dikur lol

ku deshe me shku nji her pa me pyt sa shpejt maj ke fillu me marr vedin ne dor lol

..............

hahahhaaaaaaaaaaa ca ishte ky????? humor vipash aaaaaaaaaaa ????????

pah si asht ba dyrnjaja....fusin hund aty ku si takon...........sexi ca i ke hedh n'gote ktij vipit maj..........ma merr i here ne vedi e mi jep da leksione............:p

Mesazh i vjetër 26 Janar 2007 00:05
shkodra_E_bukur
Femnist

Citim:

..............

hahahhaaaaaaaaaaa ca ishte ky????? humor vipash aaaaaaaaaaa ????????

pah si asht ba dyrnjaja....fusin hund aty ku si takon...........sexi ca i ke hedh n'gote ktij vipit maj..........ma merr i here ne vedi e mi jep da leksione............:p

ske nevoj per leksione pa prit se ke koh me prit ere je jeta vazhdon lol

Mesazh i vjetër 26 Janar 2007 00:06
Katilesha
.

sexi kam nje propozim .............tesh e mrapa para se me pranu klientat ne lokalin tone duhet me i ba nje test inteligjencet naqe.........:p.......se na lehtson pune ..........:p he si te duket si ide?....:p

Mesazh i vjetër 26 Janar 2007 00:09
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:
..........

alooooooooooooooooo.......!!!!!

mos me thuj ...........alooooooooooo...........po te pres se nuk kam shume kohe........!!!

erdha ...............

Sexo ............. na sill edhe nje xhiro ketu tek une dhe Kati ...................

................ dhe .......... po erdhi Bucimakja me vone ........... qerase nga ana ime .........

gezuar Kati ............

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 26 Janar 2007 00:11
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus

erdha ...............

Sexo ............. na sill edhe nje xhiro ketu tek une dhe Kati ...................

................ dhe .......... po erdhi Bucimakja me vone ........... qerase nga ana ime .........

gezuar Kati ............

..............

glaukus ........ ma lejon nje kercim?? po bej si gocat e sodit ....po e hedhi vete e para hapin :p:p..........jo per gja po nqs te kujtohet ma ke borxh nje qush vjet:p.........dj.....nje kenge te bukur plzzzzzzzzzzzzz.............

Mesazh i vjetër 26 Janar 2007 00:14
shkodra_E_bukur
Femnist

Citim:
sexi kam nje propozim .............tesh e mrapa para se me pranu klientat ne lokalin tone duhet me i ba nje test inteligjencet naqe.........:p.......se na lehtson pune ..........:p he si te duket si ide?....:p

mas e nguc grethin me krane se tesh po te kafshon ne vend te keq lol

Mesazh i vjetër 26 Janar 2007 00:23
Ora tani: 17:54 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > "BAR TIRONA" per te gjithe...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar