Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Leter shkruar Vetes!
Gjithsej 45 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

"Gjashte jave me pare...

U  zgjova nga zhurmat e sexit qe vinin nga dhoma tjeter. Per disa caste nejta ne shtratin tim, me syte e ngulur ne erresire. 3: 30 e mengjesit.
"Right there, yes, right there, oh"
Edhe pse kisha dhimbje koke, s`rrija dot pa u zgerdhire. Ndoshta Marnie kishte menduar se do isha e vdekur ne gjume dhe s`e kish menduar se duhej te mos bente zhurme. Ose ndoshta nuk i interesonte. Gjithcka qe dija, qe en castin qe u ula atje ne ate dhome hoteli , ishte se ajo dhe djali qe ajo zgjodhi po benin sex, po bertisnin aq shume nga qejfi thua se sihte nata e fundit e jetes se tyre...
Perqafova jastekun tim dhe mbylla syte por e dija qe smund te flija aq shpejt. Jo me sexual Olympics going on ne dhomen tjeter.  Degjova nje te kercitur te forte ne mur,  me ngjajti me koken e krevatit. Sepaku  shpresova te mos ishte trupi i ndokujt qe perplasej per mur. Sa te holle ishin ato mure, qe mund te degjoja cdo klithme te tyre? Mendova te ngrihesha nga krevati dhe te shkoja tek dhome e Marnit. Por gjeja e fundit qe deshiroja ishte te embarrass her and the stud in the room with her. Keshtu qe nejta aty ku isha, duke mbajt syte mbyllur dhe duke shpresuar I`d somehow be able to get back to sleep..."

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2009 05:22
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Vetja ime ...sot kam vendosur te shkruaj ty dhe pse eshte hera e pare qe te shkruaj sepse gjithmon i kam shkruar te tjereve vargje pa mbarim ..dhe ato/ai kurre si lexoi ...i kam shprehur dashurine pa fund ...kurre se kuptoi kurre se besoi ...i kam bere krahasimet me te bukura kurre si kan pelqyer ...u lodha duke shkruar per te tjeret sot po te shkruaj ty vetja ime .
Te shkruaj ty SHPIRTI im qe sa te kam lodh ne keto vite sa te kam munduar te kam shkaktuar plage pa fund qe te cilat akoma rrjedhin gjak dhe nuk jane mbylluar do te doja te jem per nje cast doktor i vetes time (dhe pse kam qene gjithmon pacient) te ve pak ilac ne keto plage qe ti mbyll te pakten ne kete jete qe me ka mbet mos ndiej me dhimbje ...doja te shkruaj ty ZEMRA ime qe je kaq e lodhur je shume e lodhur nga rrahjet e shpeshta te emocioneve te dhe te merzitjeve te teperta pa shkak...sa here qe te prek ti shpejton rrahjet sikur don te me thuash qe e ndien prekjen time te jep siguri ajo prekje ...dua te shkruaj juve SYVE e mi qe shpesh ne keto vite jeni shnderruar ne nje burim i kristalte ...kane dal lot e lot pa mbarim nga keta sy here nga mallengjimi kur me merrte malli per ty ... here nga deshperimi kur jam ndiere e braktisur nga ti dhe nga vete fati ..here nga dhimbja fizike kur me duhet te duroja ty fati im ...here nga shpresa kur mendoja qe nje dite do behet me mire ...e here nga gezimi kur te shikoja ty qe rritesh kaq shpejt e une qe te kam shijuar kaq pak skam pare shume momente nga jeta jote por tani kam filluar te fitoj kohen e humbur ...Vetja ime me FAL .

Eshte e cuditshme se si shpesh here ndonje dell trishtimi i dikujt tjeter behet aq "personal" saqe te duket sikur e gjen veten ne cdo rresht qe shkruhet aty.

E "dhimbshme" ,por e bukur.

Mesazh i vjetër 23 Nëntor 2009 13:37
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha erious
.

shih shih si mer kot dreqi me i kompliment

te themi qe s'ke bere as edhe nje gabim ortografik

''kujtimet nuk duhen harruar'' e pik, do qe me mire...

''duhen ruajtur per dite te veshtira'' kjo s'me pelqen.

Erious kam bere vetem 1 gabim krejt te vockel,por qe me falet.

Nuk eshte e thene te te pelqeje cdo gje qe shkruhet ( kjo eshte normale),por do te me pelqente ta argumentoje se perse nuk te pelqen ajo pjesa e dyte e mendimit per kujtimet pra " duhen ruajtur per dite te veshtira".

Mesazh i vjetër 23 Nëntor 2009 13:45
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

.

zakonisht njerezit (sidomos femrat) lexojne per te shtyre kohen e lire, kjo i pasionon

ndersa ka qe lexojne (un) per te prekur, qofte edhe sadopak, ''te verteten'' qe autori (ti) tregon ne shjrimet e tua

ky lloj leximi behet i veshtire, sepse behet me mund, ngaqe edhe shkrimi behet me mund

siç ka then dhe ninçja qe lexoj vetem ata qe shkruajne me gjak

kujtimet nuk duhen harruar... edhe po te duash nuk i harron dot

duhen ruajtur per dit te veshtira... e perserit gjithmone kete, ne te gjitha kujtimet e tua edhe nese nuk e shkruan, kuptohet
kujt i referohesh ? s'besoj qe ti je hajdute bankash ku perpiqesh te permiresosh ç'do eksperience (hajdutlleku, ku perpiqesh te jeshe me perfekte, tek hajdutlleku i ardhshem)

s'do besh me dhurata ?

s'do i ulesh breket qe ne takim te pare ?

mendo pak te kthehesh mbrapsh, e ti besh pyetjen vetes, a do te veproja siç kam vepruar ? po ta mendosh thelle, them se do besh te gjitha çke bere deri me sot, te gjitha ça ke bere pa perjashtim.

''gjerat'' ne jete behen spontane, ndryshe jane gjera te paramenduara si rrjedhoje s'jane natyrale... njeriu kur lind ka nje karakter, dhe vdes po me ate karakter, qe do te thote ne rregull je, te dua, ti amo per come sei

p.s. biondia

Mesazh i vjetër 23 Nëntor 2009 15:01
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha erious
.

zakonisht njerezit (sidomos femrat) lexojne per te shtyre kohen e lire, kjo i pasionon

ndersa ka qe lexojne (un) per te prekur, qofte edhe sadopak, ''te verteten'' qe autori (ti) tregon ne shjrimet e tua

ky lloj leximi behet i veshtire, sepse behet me mund, ngaqe edhe shkrimi behet me mund

siç ka then dhe ninçja qe lexoj vetem ata qe shkruajne me gjak

kujtimet nuk duhen harruar... edhe po te duash nuk i harron dot

duhen ruajtur per dit te veshtira... e perserit gjithmone kete, ne te gjitha kujtimet e tua edhe nese nuk e shkruan, kuptohet
kujt i referohesh ? s'besoj qe ti je hajdute bankash ku perpiqesh te permiresosh ç'do eksperience (hajdutlleku, ku perpiqesh te jeshe me perfekte, tek hajdutlleku i ardhshem)

s'do besh me dhurata ?

s'do i ulesh breket qe ne takim te pare ?

mendo pak te kthehesh mbrapsh, e ti besh pyetjen vetes, a do te veproja siç kam vepruar ? po ta mendosh thelle, them se do besh te gjitha çke bere deri me sot, te gjitha ça ke bere pa perjashtim.

''gjerat'' ne jete behen spontane, ndryshe jane gjera te paramenduara si rrjedhoje s'jane natyrale... njeriu kur lind ka nje karakter, dhe vdes po me ate karakter, qe do te thote ne rregull je, te dua, ti amo per come sei

p.s. biondia

Nje nder arsyet se perse te lexoj neper forum eshte sepse gjithnje ne shkrimet e tua ka dicka qe te ben te vesh buzen ne gaz. Me pelqeu shkrimi me siper, pervec disa gjerava qe nuk jam e nje mendimi.

" Kujtimet nuk duhen harruar,por duhen ruajtur per dite te veshtira". - Nuk i referohet ne menyre drejtperdrejte mosharrimit te kujtimeve ( ata per te cilat krenohemi dhe disave te tjerave qe do te donim t'i ndryshonim dicka). Por i referohet faktit qe njerezit nuk duhet qe momentet e tyre te jetes , edhe ato qe nuk kane marre drejtimin e deshiruar prej tyre, t'i luftojne me indiference duke bere " te fortin" perpara vetes se tyre ( kujtimeve),sepse vjen nje dite qe ata te kthehen kunder,aq me teper ne "dite te veshtira".
Une jam kunder harrimit te cdo gjeje qe une kam krijuar lidhje me te...

ps: Angel , une jam pro shkrimit te letrave si ajo e biondes "vetes". Te duket sikur te fut ne nje trishtim me te thelle,por perkundrazi te ndihmon te clirohesh nga nje "gozhde trishtimi" qe duke e nxjerre perjashta me "cekicin e fjales" te cliron , te heq nje barre shpirterore qe te konsumon me peshen e saj. Te pakten mua keshtu me ndodh, por kjo eshte relative.

Mesazh i vjetër 23 Nëntor 2009 15:56
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

ps: Angel , une jam pro shkrimit te letrave si ajo e biondes "vetes". Te duket sikur te fut ne nje trishtim me te thelle,por perkundrazi te ndihmon te clirohesh nga nje "gozhde trishtimi" qe duke e nxjerre perjashta me "cekicin e fjales" te cliron , te heq nje barre shpirterore qe te konsumon me peshen e saj. Te pakten mua keshtu me ndodh, por kjo eshte relative.

nuk clirohet "vetja" nga trishtimi Kat perkundrazi e "mbyt" veten me me shume deshperim dhe e shef veten pa rruge dalje pa shprese ....... Une i shkruaj vetes jo me fjale por me kujtime te bukura, me sy hapur e jo me sy mbyllur, me kembe ne toke e jo me koken midis reve dhe ec perpara ... kjo eshte jeta e duhet ta jetojme nuk ka "dite te veshtira" por momente te veshtira qe duhet te jemi te zotet ti kapercejme ndryshe mbytemi ne deshperim e nga deshperimi nuk lind asgje e bukur por vetem zgjedhje te gabuara e humbje kohe nga jeta jone....

Mesazh i vjetër 23 Nëntor 2009 17:40
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Vetja ime ... shpirti im ...tani ne keto momente nese ke mundesi ik dil nga une kthehu ne nje dallendyshe sic ikin ato per te kerkuar nje vend te ngrohte e per te ndertuat nje fole ate bej dhe ti por me nje ndryshin kthehu ne folen tende qe e ke lene.Thua eshte akoma e ngrohte ashtu sic e ke lene po te pret po me ate deshire po me ate mall po me ate ankth pritje? ...Vetja ime fluturo larg ne ate vende qe kemi shkelur qe kemi bere premtime ne ato vend e ku ishim vetem une ti dhe dashuria jone kaq e madhe sa skam ditur se me cfare ta mas kaq e forte se mendoja se do caja dhe malet dhe do perballoja cdo gje per ta mbrojtur dhe kaq e brishte si nje lule qe cel ne muajin e gabuar dhe i ftohti i janarit e thau ...ik ne ato vende ku kembezbathur turresha neper reren e lagur e ndjekur nga ty dhe nga zeri yt qe me thoshte "shpirt te dua " ...kur ngrihesha ne mengjes me vesen e lule neper floke dhe me shtrengimin e kraheve te ty tek me thoje "je lulja me e bukur " ...ik ne ate shtepi ku jemi une dhe ti dha deshira per te qene brenda njeri tjetrit dhe per qene nje nje trup nje mendje nje deshire"qe sdo te kete me asnje tjeter mbas teje asnje je vetem ti ajo qe dua " ...vetja ime ik kalo kete det lotesh qe ne mungesen tende nuk di si ti ndaloj mjafton nje kenge, nje melodi,nje date ..kalo kete det frike pasigurie qe me largimin tend eshte shtuar dhe me shume ...Vetja ime shko gjeje kudo qe te jete ti di ta dallosh dhe midis qindra njeresve syte e tij ato sy qe qe te udheheqin kudo dhe ne momentet me te errta ti ke pare nepermjet syte e tij, ti di zerin e tij ta dallosh midis mijra zereve eshte ai ze qe me therriste te jetoja me nxirrte nga thellesia e ferrit ku isha ,ti di ta dallosh profumin e tij midis qindrave njeresve eshte ai profum qe cdo nate une ndiej kur shkoj te flej mbyll syte e perlotur dhe ndiej ate profum tend profumin e jargavaneve ...ti di ta dallosh shkoi afer ktheje drejt vetes merri duart dhe shtrengoja dhe beji ate pyetje qe cdo sekonde te jetes tende te mundon "me ke harruar valle"?...vetja ime ti sdi te jetosh pa ate ...

letra ime mbas nje kenge qe debora me pershendeti ..

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2009 22:49
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Question

Cfare eshte nje leter? Asgje tjeter vecse mungese, mungese deshire per te folur kur nuk ke prane njeriun e vetem qe do te kuptonte ashtu sic duhet dhe do. Dhe kur kjo mungese eshte e gjate , atehere kthehet ne nje pertese, ne nje zakon, aq sa hesht me "dashje.

Cfare eshte nje leter? Eshte nje shkrirje e mallit te gjunjezuar dhe krenarise se tepruar qe cuditerisht kur mpleksen bashke bejne sherr me shume sec duhet.

Cfare eshte nje leter? Perpjekje per te mesuar nje gjuhe tjeter, nje gjuhe qe dine ta lexojne vetem ata qe dine shume mire gjuhen e heshtjes. Gjuha e heshtjes eshte gjuha e shpirtit dhe shpirti eshte gjuha e askujt.

Cfare eshte nje leter? Nje cast rebelimi me pagjumesine, nje injektim nikotine i rutines se perditshme, nje harbim i hormoneve, nje dehje me uje , nje gje pa asgje dhe nje asgje me shume gjera qe nuk kam ndermend t'i rrallis ketu.

....... vazhdon......
( nqs do te kem nje tjeter nate si kjo e sotmja)

Modifikuar nga Katilesha datë 08/01/2010 ora 07:09

Mesazh i vjetër 08 Janar 2010 06:28
Katilesha
.

Lightbulb

Bota eshte balona jote. Leshoje!

Mesazh i vjetër 21 Janar 2010 21:26
Katilesha
.

Exclamation

Perpiqem te shkruaj dhe nuk mundem. Filloj te hedh mendimet ne leter dhe vetem pas disa shkarravinash perfundojne ne kosh. Ndihem sikur jam bere imune ndaj gjithckaje qe me ka pershkuar kohet e fundit. I njejti imapkt, i njejti imput, te njejtat referenca dhe perkufizime per elemente te ndryshem. Nje lloj pergjithesimi frikesues, qe i ka ngjyrosur njelloj te gjitha ndjesite e ketyre koheve te fundit.

Kam nevoje per nje "hap tjeter"...

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 00:04
Ora tani: 17:52 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 45 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Leter shkruar Vetes!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar