Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531
|
Citim: Po citoj ato që tha erious
.
zakonisht njerezit (sidomos femrat) lexojne per te shtyre kohen e lire, kjo i pasionon
ndersa ka qe lexojne (un) per te prekur, qofte edhe sadopak, ''te verteten'' qe autori (ti) tregon ne shjrimet e tua
ky lloj leximi behet i veshtire, sepse behet me mund, ngaqe edhe shkrimi behet me mund
siç ka then dhe ninçja qe lexoj vetem ata qe shkruajne me gjak
kujtimet nuk duhen harruar... edhe po te duash nuk i harron dot
duhen ruajtur per dit te veshtira... e perserit gjithmone kete, ne te gjitha kujtimet e tua edhe nese nuk e shkruan, kuptohet
kujt i referohesh ? s'besoj qe ti je hajdute bankash ku perpiqesh te permiresosh ç'do eksperience (hajdutlleku, ku perpiqesh te jeshe me perfekte, tek hajdutlleku i ardhshem)
s'do besh me dhurata ?
s'do i ulesh breket qe ne takim te pare ?
mendo pak te kthehesh mbrapsh, e ti besh pyetjen vetes, a do te veproja siç kam vepruar ? po ta mendosh thelle, them se do besh te gjitha çke bere deri me sot, te gjitha ça ke bere pa perjashtim.
''gjerat'' ne jete behen spontane, ndryshe jane gjera te paramenduara si rrjedhoje s'jane natyrale... njeriu kur lind ka nje karakter, dhe vdes po me ate karakter, qe do te thote ne rregull je, te dua, ti amo per come sei 
p.s. biondia
Nje nder arsyet se perse te lexoj neper forum eshte sepse gjithnje ne shkrimet e tua ka dicka qe te ben te vesh buzen ne gaz. Me pelqeu shkrimi me siper, pervec disa gjerava qe nuk jam e nje mendimi.
" Kujtimet nuk duhen harruar,por duhen ruajtur per dite te veshtira". - Nuk i referohet ne menyre drejtperdrejte mosharrimit te kujtimeve ( ata per te cilat krenohemi dhe disave te tjerave qe do te donim t'i ndryshonim dicka). Por i referohet faktit qe njerezit nuk duhet qe momentet e tyre te jetes , edhe ato qe nuk kane marre drejtimin e deshiruar prej tyre, t'i luftojne me indiference duke bere " te fortin" perpara vetes se tyre ( kujtimeve),sepse vjen nje dite qe ata te kthehen kunder,aq me teper ne "dite te veshtira".
Une jam kunder harrimit te cdo gjeje qe une kam krijuar lidhje me te...
ps: Angel , une jam pro shkrimit te letrave si ajo e biondes "vetes". Te duket sikur te fut ne nje trishtim me te thelle,por perkundrazi te ndihmon te clirohesh nga nje "gozhde trishtimi" qe duke e nxjerre perjashta me "cekicin e fjales" te cliron , te heq nje barre shpirterore qe te konsumon me peshen e saj. Te pakten mua keshtu me ndodh, por kjo eshte relative.