Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Proud_to_Be_Albanain
I LOVE YOU BITCH

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: I lothur nga jeta
Mesazhe: 63

Re: Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Qe te gjithe jemi njohur tek ky forum dhe pak a shume njohim nje perqindje te vogel te njeri-tjetrit.

Po nese ju jepet mundesia qe kete perqindje ta rrisni, ta njihni me mire ate personin qe mendoni qe i'a vlen ta takoni, atehere ke nga anetaret e forumit do takonit?

TY
n.q.s do te takoja ty dome dukej sikur kam takuar te gjith forumin.!!
Flm

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Mars 2005 23:27
Proud_to_Be_Albanain nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Proud_to_Be_Albanain Kliko këtu për të kontaktuar me Proud_to_Be_Albanain (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Proud_to_Be_Albanain Shto Proud_to_Be_Albanain në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Proud_to_Be_Albanain në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Une do kisha deshire te takoj ROKE !!!!!!!!

Por me shum mundesi kam te takoj Bill Clinton se Roke.....

Mesazh i vjetër 28 Mars 2005 09:05
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Vet kisha me pas qef me taku i her Dreqen...

hahahahahaahahahahaha,

je fantastike per zoten!

mmuuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh Dreqeeeeeeeeee!

Se can kryt per asisen, mir ia ban !

Mesazh i vjetër 28 Mars 2005 09:09
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Re: Vet kisha me pas qef me taku i her Dreqen...

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
hahahahahaahahahahaha,

je fantastike per zoten!

mmuuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh Dreqeeeeeeeeee!

Se can kryt per asisen, mir ia ban !

hahahahaahahaha naqe takohena maj ne New York jam une
po ti ku je????????

edhe ca me e ca kryt per kto naqe aman,,, mjan ba kto moderatoret si Nana Tereza ne Forum kurse ne realitet jan si Marija Sarreqit..

Mesazh i vjetër 28 Mars 2005 15:04
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

Re: Re: Vet kisha me pas qef me taku i her Dreqen...

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
realitet jan si Marija Sarreqit..

Kete e njoh une Si burre ishte po kam kohe pa e pa nja 5 vjet
Po Marijen e Vajgurit e e njihni ne Gjuhadol....e Zinen e ushqimores te kryqzimi i ish deges se brendshme
po Rarin e marre e Besen qe ka pase shite mollasheqeri
HAJDE MOVASHEQERI,MOVASHEQERIIIIIII
mos me thoni se i keni harru

Mesazh i vjetër 28 Mars 2005 15:34
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Hmmm

Kolegen dhe patrioten time, durrsake_topolake. Gjithashtu dhe hirushen, dreqen nuk du me e taku, se boll e kam pare ne chat :p:p:p

Mesazh i vjetër 28 Mars 2005 20:41
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Re: Re: Re: Vet kisha me pas qef me taku i her Dreqen...

Citim:
Po citoj ato që tha tresh

Kete e njoh une Si burre ishte po kam kohe pa e pa nja 5 vjet
Po Marijen e Vajgurit e e njihni ne Gjuhadol....e Zinen e ushqimores te kryqzimi i ish deges se brendshme
po Rarin e marre e Besen qe ka pase shite mollasheqeri
HAJDE MOVASHEQERI,MOVASHEQERIIIIIII
mos me thoni se i keni harru

looooooooooooooool naqe as Marijen se njoh per zoten por ja kam degju zanin per ufoooooooo.... Ket Besen e njoh hahahhahahha ca po ma kujton shkodren o zot......

ADMIRALDI kissssssssss edhe pa te taku ket vere ne durres nuk e laaaaa

Mesazh i vjetër 28 Mars 2005 23:46
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

hahaahahahaha, po Prenen e marre e mani men?

ka pas dal ka isaja me i thes me morra!

hahahaahahahahahahahaahahahahahaha...

Sa lezet me kujtu fminin maj!

Mesazh i vjetër 29 Mars 2005 00:07
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

hahahahahahahahahaha Sykaltera po Cimin maj si rrite ne Vetsherbim e hante shkumsa ne vend pilafit...... hahahaha

Mesazh i vjetër 29 Mars 2005 02:19
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 634

Re: hahaahahahaha, po Prenen e marre e mani men?

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
ka pas dal ka isaja me i thes me morra!

hahahaahahahahahahahaahahahahahaha...

Sa lezet me kujtu fminin maj!

po BESEN E MARRE a e manimen mar
qe i ka shi qurrat me mang te xhupit
hahhaahahahhahahaha

Mesazh i vjetër 29 Mars 2005 23:08
SHKODRANI I QESHUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRANI I QESHUR Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRANI I QESHUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRANI I QESHUR Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:45 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar