Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Copeza jete nga e kaluara... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

...

Modifikuar nga amor alucius datë 08/08/2006 ora 20:49

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Gusht 2006 20:26
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Citim:
Po citoj ato që tha Simona
E gango ene ti paske zili  ,ca bahet kshu po vlojne te gjithe na inati :p :p

Simona ,-Ju pafsha te Gjithave ne Harward, do zoti dhe femijet e niperit apo mbesat tuaja.

Shpirti me mbushet me lumturi , kur marr vesh qe Ne Shqipetaret

po realizojme deshirat e mohuara prej vitesh,shekujsh!

Amor,-mmuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Do jemi komshije nga shtatori, besoj.

Mire se te na vish.

Mesazh i vjetër 08 Gusht 2006 20:57
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Nr.2

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
.Shkoj ulem tek karrigia ime,ana e majte,vend vetem per dy persona.
(Vazhdon)

Marr revisten e futur ne karrigen para meje,filloj te shfletoj...te njejtat gjera: parfume,çanta dore,bizhuteri.Boring!Nuk vonon shume dhe vendi perkrah meje nuk qan me boshllekun,nje cun i gjate,sy geshtenje,floke te zinj,i mbushur...vjen e ulet perkrah meje.Meqe fluturimi im ishte transit mendoja qe do ishte i huaj.Marr librin qe kisha futur ne çanten e dores(bagazhet e mia te tjera te dores i kisha futur para se te ulesha ne vendin e posatshem)dhe filloj te lexoj,libri titullohej "armikja ime e brendeshme".Ne nje moment shoh qe komshia im nxjerr bileten,kuriozitet femre,syte direkt tek emri...damn it,shqipetar dhe ky Ne fakt m'u qejfi,nje udhetim aq te gjate ta kalosh vetem pa u llafosur me dike s'ishte perspektive e lakmueshme.I them "miredita" ne shqip,ai me hedh syte i tronditur dhe thote"dhe ti shqipetare je moj?".Pohoj me koke!Ai buzeqesh,une buzeqeshi.E nga aty filloi tregimi i historise te jetes time thurur me tregimin e jetes te tije

.Ne nje moment nje nga pilotet lajmeron per ngritjen e avionit,10min me tutje gjej veten me nje koke te rende nga ngritja.Mbeshtes koken ne karrige,turbullira e kokes me kalon mbas pak.S'kisha koke per te degjuar instruksionet ne rast aksidenti te njeres nga air-hostesses,s'ishte hera e pare qe fluturoja.E muhabeti vazhdon serish me komshine tim,kishte te njejtin destinacion si une,RINAS.Mbas ca kohesh fluturim arrijme tek shteti transit.Duke zbritur nga avioni qe na kishte sjellur nga shteti ku banoja fillova te ndihem helpless"hey belÃ_" thashe me vete,shteti transit s'kishte ndonje reputacion kush e di se cfare,imagjino sikr te kisha ndonje problem aty...E mire!Nderkohe bera serish check-in shoqeruar nga komshia im,serish karriget perkrah ngaqe hyme njeri pas tjetrit ne rreshtin e check in-it dhe vajtem te prisnim dhe nja 2 ore te mira avionin qe do me conte ne memedhe.30 min para ores te nisjes u hap "kassa biletore"(keshtu me pelqen ta quaj),kontrolluan biletat dhe passin dhe ishim gati te hypnim ne busin qe do na conte tek avioni.Sa hodha kemben nga ndertesa e airportit ndjeva nje shtellunge vape...huh sa nxehte.Hipem ne avion,ndihesha e shikuar ndersa shkoja tek karrigia ime,veshja ime s'duhet ta kishte fajin: pantallona te shkurtera deri ne gju bezhe,kanatjere te bardhe pa asnje motiv ne te...!u ula,dhe ne avion bente shume me teper ngrohte sesa ne avionin qe me solli nga shteti ne te cilin banoja,nderkohe ishte erresuar,ne kete avion ishin gati te gjithe shqipetare,ishte aty qe per here te pare mbas kaq shume vitesh qe rashe serish tamam ne kontakt me shqipetarine(cfaredo kuptimi paste).Tani ,ne te djathten time kisha dhe nje goce.Avioni ngritet serish,yhuha sa kisha pa degjuar perreth meje kaq shume SHQIP!Vajza ne te djathte me pyet ne gjuhe te huaj nese isha shqipetare,i pergjigjem ne shqip qe po dhe qe mund te me fliste ne shqip pa problem.Ajo me zbardh dhembet,me thote qe kam nje aksent te cuditshem.E falenderova ne shaka per konstatimin.Ajo vazhdon te me flase,e une mendjen se kisha aty por tek momenti ne te cilin do zbrisja ne Rinas.Me sjell serish ne "Toke"komshiu im,dhe ai si une kishte vite ne vendin ku banoja une,edhepse ai ishte kthyer cdo vit,student dhe ai.Ndame per nje cope here eksperiencat tona universitare,mesa dukej dhe atij i behej qejfi qe njohu dike tjeter qe studionte atje...ashtu si une dhe ai s'kishte kontakt me studente te tjere shqipetare.Vajza ne te djathten time hyn serish ne bisede,une mbylli syte dhe mbeshtetem mbrapa...komshiu im si jep me muhabet,por ajo vazhdon...mbas ca minutash e kupton qe s'po ja var kush.Ne nje moment cuni ne krahun tim me tregon ca drita sporadike diku larg nga dritarja e avionit..."arritem ne Shqiperi"me thote.Ishte aq erresire dreqi ta haje,nuk kishte dritat shpirt-mbushese si ne vendin qe lame mbrapa,drita per mua eshte shprese.U mblodha ne vete.Pilotet lajmerojne per zbritjen,qe duhet te behemi gati.Vajza ne krahun tim fillon e ben makiazh,une shtrengoj canten time te dores fort per vete...
(vazhdon)

P.s.Cuna & goca ju kam xhan por do ishte mire qe te lajme lesh diku tjeter ne ndonje teme chit-chatti.Iliriusa,merru te lutem me postimet jashte teme.flm

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2006 01:29
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Amor suksese kinge te metejshme ne cdo hap te jetes!

Modifikuar nga iliriusa datë 11/08/2006 ora 08:29

Mesazh i vjetër 11 Gusht 2006 00:25
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Ok rinia!

Fshiva shume mesazhe jashte teme qe ishin postuar ditet e fundit ketu, keshtu qe do ta vlersoja vertet nqs do ti permbaheshit temes me tutje. Mqs ishin shume mesazhe jashte teme, nqs gabimisht kam fshire ndonje mesazh i cili i permbahej si tematikes temes "Copeza jete nga e kaluara" atehere ma beni te ditur me Mesazh privat edhe do te kontrolloj serish mesazhet e fshira per ta gjetur mesazhin ne fjale. Nqs ka mbetur ende ndonje mesazh jashte teme ende ne kete teme, do ta kontrolloj serish kete teme kur te kem kohe edhe do te perpiqem ti fshij te gjithe.

Ju uroj gjithe te mirat edhe sa me shume permbajtje ne teme.

Mesazh i vjetër 11 Gusht 2006 08:50
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ardi_B
Anetar i ri

Regjistruar: 17/08/2006
Vendbanimi: Hene
Mesazhe: 2

amor kur te zbukuron natyra te zbukuron me te gjitha si ne rastin tend.me kenaqe me kete teme.qente le te lehin sa te duan se s kane pune tjeter.shihemi around.

Mesazh i vjetër 17 Gusht 2006 13:30
Ardi_B nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ardi_B Kliko këtu për të kontaktuar me Ardi_B (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ardi_B Shto Ardi_B në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ardi_B në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Ardi me mori malli...kalo nga une kur te kesh kohe keto dite,dua te te tregoj dicka!

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Vajza ne krahun tim fillon e ben makiazh,une shtrengoj canten time te dores fort per vete...
(vazhdon) 

Shoh nga dritarja serish,ishim aq afer cdo gjeje qe kisha lene per aq vite mbrapa...ato dreq dritash te zbehta me frikesonin dhe kisha pershtypjen sikur avioni vete u soll 10-15 min ne ajer sikur te mos gjente airportin.Ne nje moment me fishkellejne veshet tmerresisht,po uleshim...gjithe ne heshtje,as ai kalamani ne fund te avionin qe kishte qare gati gjithe rruges s'ndihej me.Ne pisten e uljes shoh anash ndersa kishim prekur Token , bar,gjysem metre BAR.Mire se erdhet ne Shqiperi-yeah,mire se erdhem Pa u shfaqur sinjali i zgjidhjes te rripave te sigurise ndjej nje zhurme"bam-bam-bum-bim" shoh perreth,gjithe shqipot ishin ngritur te merrnin bagazhet e dores nga vendet perkatese,asistentet e fluturimit vijne serish dhe ju kerkojne te ulen...ehhhh.Mbas 5min lajmerojne qe mund te ngriheshim,komshiu im me ndihmon me bagazhin e dores...nderkohe kisha mbuluar floket me nje bandana ndryshe do i deshtonte plani "dinak" babit ( ) me nje njeri tonin:  ky njeriu im kishte kembengulur qe do me njihte direkt vetem duke me pare ne sy(dmth sikur te mos veja syze dielli),babi im s'ishte i bindur per kete keshtu qe me kishte kerkuar qe kur te dilja nga airporti te mos jua varja hic thjeshte te ecja drejte sikur te mos i njihja.Basti ishte nje dreke ne Vlore e paguar nga bastaxhinjte

...nderkohe zbres shkallet e avionit,serish nje shtellunge vape mbi trup mua.Nuk ndihesha mire nga atmosfera aty ne pergjithesi.Ecim drejt kontrollit te passeve,meqe komshiu im nuk kishte nenshtetesi te huaj i duhej te priste ne rreshtin tjeter,aty u pershendetem mbasi kishim kembyer nr.e tel.dhe adresat(me vone do ritakoheshim,mbasi te vinte partneri im ne Shqiperi).Mbas pak kohesh me vjen radha mua,njerezve qe ishin para meje ne radhe gati jua dha turinjeve passet ajo,punonjesja e lyer si shkarravine me drejtohet me nje ton te ashper

"Shqipetare je ti E. ?"

-"Shqipetare por me nenshtetesi te huaj sic mund ta shihni nga passaporta zonje"

"Flet shqip ti?"

Me hipi delli i marrezise,sapo i kisha folur shqip,kjo mund t'i fliste ndonje qyqareje me ate ton por mua jo"Ne radhe te pare moderoni tonin,zonje.Se dyti,njerezve qe s'njihni nuk eshte etike te ju drejtohesh me "ti" dhe as ne emer.Se treti,PO flas shqip,ashtu sic ju fola qe ne fillim"

-Me shikoi,s'foli,mori passaporten time,ju soll e ju peshtoll per me teper se 5min ndersa me te tjeret kishte kryer pune ne 1 min.Me ne fund ma dha dhe mund te shkoja tek valixhet.Ah,valixhet,mesa dukej s'kishin ardhur dhe as qe do vinin deri te nesermen.Shpejt nje vizite tek zyra e reklamimeve,dhe ashtu sic isha me bagazhet e dores ndjek shenjat e daljes...ne fakt per te qene e sinqerte te pakten prisja nje waiting lounge te mbuluar,sapo kaloj nje si korridor te ngushte...ja,dalja,asnje waiting loung,asgje!Fytyra e pare qe me ra ne sy ishte ajo e halles time,rrethuar dhe nga afersisht 20 vete te tjere,nder te tjere dhe mami e babi dhe...Shume njerez te tjere po dilnin ne te njejten kohe ndaj vemendja e tyre ishte shperndare tek ndokush qe mund te me ngjante.Vendosa te ecja pak afer nje plake  tek skaji tjeter ngaqe sikur te dilja vetem do e kuptonin.Kaloj turmen e njerezve qe prisnin te afermit,ju dal njerezve te mi nga mbrapa dhe..."ke po prisni ju?"Halla dhe xhaxhai...kishin zgurdulluar syte,s'leviznin,te mpire totalisht.Nderhyn mami dhe ju thote duke qeshur "me duket se ajo mbahet me ne",me heq bandanen nga floket dhe me merr bagazhet nga dora.Ndiej te qara me te madhe,e me pas aq shume njerez qe me perqafojne,puthin,flasin...kishte shume qe s'i njihja me,por qe te gjithe ishin aq te bukur,aq te kujdesur per veten dhe...ishin te lumtur qe me shihnin.

(vazhdon)

Mesazh i vjetër 18 Gusht 2006 14:07
Eyesight
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/04/2006
Vendbanimi: Diku atje tej, atje ku ti nuk me arrin dot...
Mesazhe: 390

C'me shkrive amor. Ti te pakten e paske kapur vetem me punonjesen. Me ka rastisur te vij nga Italia dhe nderkohe qe mbanim radhen per te paraqitur pasaportat degjoj ca studente qe flisnin italisht me njeri-tjetren. Thjesht sa per tu dukur. Nje fodullek i papare, sikur ne ketej "nuk marrim vesh nga dynjaja" kur thote populli. Te huajt cuditen me nivelin tone te komunikimit ne gjuhe te huaj, sot eshte kerkese primare per te gjetur nje pune ne Shqiperi te jesh fluent te pakten ne nje gjuhe te huaj... por kur sheh ca "vogelushe" te tilla... hej Zot!!!

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2006 18:05
Eyesight nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eyesight Kliko këtu për të kontaktuar me Eyesight (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eyesight Shto Eyesight në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eyesight në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Endri
Moderator

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

You look so beautiful tonight...

I love the way you talk, your beautiful smile, those sexy lips, the way you limp when you walk, how you look at me and frow your eyebrows. I am scared to get to know you better for I find out you are imperfect. It is impossible anyway.
I suffer from a bad illness called fixation...

---

*being fake by looking away into the distance not giving her a slight glimpse of notice.
HER: "Hello Endrit" "Am so glad to meet you"
FOOL: " Oh! HI C." "Where have you been?"
*tryies to hug me,... hesitates for a moment... and finally does so very tightly.
HER: " I was in Spain for the summer"
FOOL: That's really cool, did you have fun there?
HER: "Yes, it was awesome, so what have you been up to?"
FOOL: "Just working late... you know the daily routine

* silence. She hesitates by wanting to end the conversation. Not because she does not really want to, but because something else is bothering her.

FOOL: " So i've heard you moved back to US for your university, I hope everything is going well for you"
HER: "Yes yes, i came back here to work for the season and am leaving again very shortly"
HER: "By the way i still remember you teaching me those Albanian words back in High School."
FOOL: " Laughs!!
HER: " L-u-l-u-stryd-he, Mola, Si Yeniii!!

*God damn she is so sexy when she says that. I would die to hear it once again from her voice. Heard it dozens of times and never got tired of it.

FOOL: " I am surprised you still remember that"

* Male voices suddenly chatting and yelling in the background.
* She feels uncomfortable and moves around in a not self-consciencous manner.

FOOL: " Well okay, i am hurrying to go. I guess I will see you later."

*She feels relieved and at the same time very sad.

HER: " Okay!! Take care" ... and gives me a slight hug

Walking into the distance, knowing that there will be no "other time" i will have a chance to meet her again. Another Canadian sweetheart gone to "waste".
FOOL: * "looks backs walking in the opposite direction from her"
HER: * Very uneasy... ("turns her head and sees me eye-to-eye") ... smiles

Everything fading away.... another opportunity gone to drain thinking if i ever will find myself someone so tender,beautiful, easy-going and smart like her.

Modifikuar nga Endri datë 29/08/2006 ora 11:30

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2006 11:11
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darke
Syri i Natës

Regjistruar: 24/08/2003
Vendbanimi: night
Mesazhe: 2545

Ohhhh Endri, it's so romantic... he he he I loved the "Si Yeniiiii"

That girl should read this :p

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2006 20:45
darke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darke Kliko këtu për të kontaktuar me darke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darke Shto darke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 00:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Copeza jete nga e kaluara...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar