Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...
Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 237 238 239 240 241 242 243 244 245 [246] 247 248 249 250 251 252 253 254 255 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Tani e gjeten te kosisin barin..bohhh ca zhurme...

Ps.Faje Black-Out

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2009 14:32
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Ahh, ahh...

S'i gjehet karari njeriut te shkrete. Ne Shqiperi ankohet nga vapa dhe pluhuri. Ne perendim ankohet se bari rritet shume dhe duhet prere. :p

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2009 14:39
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ahh, ahh...

S'i gjehet karari njeriut te shkrete. Ne Shqiperi ankohet nga vapa dhe pluhuri. Ne perendim ankohet se bari rritet shume dhe duhet prere. :p

Hahahahahaha ....Eshte natyra e njeriut qe nuk gjen derman dhe ankohet perhera :p..Pse ti nuk ankohesh fare ???

Mendim casti: Mjafton tu degjoj zerin prinderve te mi,me rikthehet buzeqeshja serish...

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2009 14:54
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Pergjigje: I marr me te miren çdo vendi

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Mendim casti: Mjafton tu degjoj zerin prinderve te mi,me rikthehet buzeqeshja serish...

Mendim çasti: Na vdiq kjo dashuria femerore per prindet. Edhe kur shkojne 50 vjeç vazhdojne me mama-baba.

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2009 15:03
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Vendbanimi:

Pergjigje: Sa te forte hiqen keta cunat ...zemra gur gur :p

Mendim casti: Oooooooooooooooo perqendrim ku je ????

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2009 15:39
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

halle halle kjo dynja.

Une jam, te te gjej une nje nuse me prove?

Eria, zemren gur, E imagjinoj ate zhurmen e asaj makines qe kosit barin, sidomos kur je duke mesuar nje gje qe nuk e ke me qejf shume.

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2009 15:47
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Vendbanimi:

Nervensäge...thuhet ketej na une..me demek sharre nervash ...
Jam tu u perqendru :p...po perpiqem :p...

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2009 15:49
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
halle halle kjo dynja.

Une jam, te te gjej une nje nuse me prove?

cendrus :-)

Te pakten jam i sigurte....se do jete me prove! :-)))))))
..U ba si puna kur blen Shalqin kjo tani!E provon Shitesi...i heq nje llokem......dhe t'a tregon:-))))

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2009 15:53
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!

cendrus :-)

Te pakten jam i sigurte....se do jete me prove! :-)))))))
..U ba si puna kur blen Shalqin kjo tani!E provon Shitesi...i heq nje llokem......dhe t'a tregon:-))))

Mua me vjen ndorjesh per keto mbleserinat, Per Zotin. Ju luta turllit se i kisha gjetur nje te mire, por nuk deshi. Tani eshte shume vone, iku tjetra.

Ku e lene gjene e mire te bjere perdhe.!

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2009 15:55
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Mua me vjen ndorjesh per keto mbleserinat, Per Zotin. Ju luta turllit se i kisha gjetur nje te mire, por nuk deshi. Tani eshte shume vone, iku tjetra.

Ku e lene gjene e mire te bjere perdhe.!

Cedrus mos harro : Ja kshu :p :p :p

Si teto Ollga po me dukesh tani :p?

E dashur Lefke ..
Pilafi smban me uje

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2009 15:57
Ora tani: 19:25 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 237 238 239 240 241 242 243 244 245 [246] 247 248 249 250 251 252 253 254 255 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar