Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Vizionero kishe gjo me mua ti Une sa u ula ne karrige
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Vizionero kishe gjo me mua ti Une sa u ula ne karrige Kisha , Kisha
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Vizionero kishe gjo me mua ti Une sa u ula ne karrige
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
eating
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
Citim:Po citoj ato që tha Niqua eating gjithashtu
Citim:Po citoj ato që tha Niqua eating
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
ca po eatni, hidhni noi gje ktej.
..gjojna te thata..tip paprica ose saclcice napoli, pecorino sardo , domate e kos vendi..ullijt vijn prej andej po nuk paskom mide
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Duke humbur kohe me nje quiz mbi vitet 80, por po me vjen inat se e kane bere shume alla italiance.. Ngela ne vend numero me rezultatin, plasa!
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
duhet saju noi gatim me keto se kshu thate s'qekan terheqese
__________________ Ne vendin tim, ne vendin tend, e shpojne lakren, i hedhin mend...
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori duhet saju noi gatim me keto se kshu thate s'qekan terheqese Me polenta behen fundi i botes!
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori duhet saju noi gatim me keto se kshu thate s'qekan terheqese
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori ca po eatni, hidhni noi gje ktej. te pelqejne KARkalecat??
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori ca po eatni, hidhni noi gje ktej.