Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
me kujtohet qe vjet kemi bere nje plan une me miqt e mi per te kaluar pushimet ne Afrike...(keshtu qe zgjedh Afriken) buzeqeshjen apo syte kane me shume rendesi per ty tek nje vajze?? ps;A....mos me bej te skuqem plzzzzz.....la la la :
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 06/02/2007 Vendbanimi: KL Mesazhe: 436
popullin kam degjuar qe thote qesh me sy... sportive apo serioze...??? p.s: e kisha fjalen per ikonen e qeshjes Kat. :p :p :p naten se ika.. naten te gjithe forumit...nuk di pse qenken ne humor sot :p
sportive .. dhe serioze kur duhet me humor apo dirket me i thane gjanat??? ps: Nino je me humor se te bana une :....dhe Ntn... (s'me ka ba vaki me than Naten ne 5 masdites:p)
Regjistruar: 20/01/2007 Vendbanimi: duke shaluar,,,instiktet.... Mesazhe: 325
direkt kur behet fjale per gjerat serioze,,,,,,,,, perdorni fjale..te "pista" po/jo
__________________ ,,,,,,,,,ti je parajsa ime e humbur dhe une ."mekatar" ne kerkim te hynores...........
hahaaaaaa kyt pytj lene per frojdeshen...:p u kthjellove per te marten apo akoma?? ps;.Dreq se me vune ne dileme mu tesh...:
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
po do rrish apo do ikish. ps pershendetje Katile...
Regjistruar: 20/07/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 2047
do rri Do vish apo jo?
__________________ .......tY Te kerKoJ nE shPreSeN tImE tE HumBuR dHe ne agImE nje DiTe Pa tY...Te pRes tE viSh tEk Une .......
erdha me avion apo traget.
me deve asht ma e sigurt:p / ndiheni sot?? ps:...tjeta juj ju dyve lart
Mire(flm) triko apo krahol. psh edhe nji her kati...