Se kisha menduar kurre qe ne te dy do arrinim deri ne ate pike.Dje prekem fundin,u lenduam pa mase.Une ty me shume( sa kokeforte qe jam kur kembengul ne gjera kot).Nje cast vlejti per mua shume,e kuptova qe je gjithe bota ime,qe pa ty ska lindje as perendim.Do ti jap kohe-kohes dhe ndoshta do vije nje cast i dyte..............
Citim:Po citoj ato që tha Eria Se kisha menduar kurre qe ne te dy do arrinim deri ne ate pike.Dje prekem fundin,u lenduam pa mase.Une ty me shume( sa kokeforte qe jam kur kembengul ne gjera kot).Nje cast vlejti per mua shume,e kuptova qe je gjithe bota ime,qe pa ty ska lindje as perendim.Do ti jap kohe-kohes dhe ndoshta do vije nje cast i dyte..............
Sot eshte dite e re.E tmerrshmja ngeli dje,u fjete nje nate mbi te.U harrua gjithcka,i vume kapak,te dy.
Sot eshte dite e re.Gjithcka filloi atje ku e lame,pardje....
Citim:Po citoj ato që tha Eria Sot eshte dite e re.E tmerrshmja ngeli dje,u fjete nje nate mbi te.U harrua gjithcka,i vume kapak,te dy.
Sot eshte dite e re.Gjithcka filloi atje ku e lame,pardje....
Kujtimet e keqija duke goditur me shkelma po mundohet te shembin shtigjet e mija dhe te futen brenda meje......E kote...shtigjet jane po aq te forte sa dhe vete krenaria ime........!!
Cdo ndarje nga te dashurit e tu eshte nje "vdekje" e vogel ...............per momentin.