Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Mbyll syte dhe te shoh ty qe me buzeqesh ,me puth pastaj iken. Imazhi yt vanitet pak nga pak e gjyrmet e tua kane humbur mbi ndjenjat e mia e nese te kerkoj ti je zhdukur.Vetem jehona e zerin tend here pas here vjen e me ben vizite duke me peshperitur -mos me harro . Nuk te premtoj asgje sepse ditet e mia mbushen me lot buzeqeshje e ndjenjat e mia prihen mbi egzistencen e dikujt qe e meriton dashurine time me shume se ty .Ndoshta nje do te takohemi serish , te lumtur te dy ,duke buzeqeshur te dy. Ndoshta do te kujtojm dhe momentet qe harresa luftoi me deshiren per te qene perjeresisht bashke dhe do te falenderojme lamtumiren ...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2006 17:11
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Mbyll syte dhe te shoh ty qe me buzeqesh ,me puth pastaj iken. Imazhi yt vanitet pak nga pak e gjyrmet e tua kane humbur mbi ndjenjat e mia e nese te kerkoj ti je zhdukur.Vetem jehona e zerin tend here pas here vjen e me ben vizite duke me peshperitur -mos me harro . Nuk te premtoj asgje sepse ditet e mia mbushen me lot buzeqeshje e ndjenjat e mia prihen mbi egzistencen e dikujt qe e meriton dashurine time me shume se ty .Ndoshta nje do te takohemi serish , te lumtur te dy ,duke buzeqeshur te dy. Ndoshta do te kujtojm dhe momentet qe harresa luftoi me deshiren per te qene perjeresisht bashke dhe do te falenderojme lamtumiren ...

Po citoj mesazhin e fundit, me teper per te treguar se po te drejtohem ty sesa per ta vecuar kete mesazh nga te tjeret. Sepse vertet me pelqejne menyra se si pershkruan ato c'ka ndjen e mendon edhe me kane pelqyer te gjitha pjesezat e shkruajtura prej teje ketu. Urimet e mia me te sinqerta! Vertet ia vlen te shpenzosh kohen duke lexuar krijimet e tua...

Respektet e mia!

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2006 03:01
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

E di cfar me mbush me gezim e dashur mikja ime ?! Fakti qe komplimentat nuk me behen vetem nga nje poete e mrekullushme por njekohesisht nga nje vajze e mrekullueshme...

Respektet jane reciproke...

Gjithe te mirat Iliriusa

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2006 03:07
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
E di cfar me mbush me gezim e dashur mikja ime ?! Fakti qe komplimentat nuk me behen vetem nga nje poete e mrekullushme por njekohesisht nga nje vajze e mrekullueshme...

Respektet jane reciproke...

Gjithe te mirat Iliriusa

Mos na bej te skuqemi tani! :p

Te falenderoj per fjalet e mira!

Gjithe te mirat edhe ty.

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2006 03:10
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Gjurmet e mia ...

Mas gjurmet e mia shkujdesur
gjurme qe nuk me cojn me tek ti
tashme ste gjej me as ne endrra
endrrat qe padashur ti i vrave sdi sesi
Mas gjurmet e mia shkujdesur
ashtu si doja te masja dikur dashurine
por ishte e veshtire te percaktoje masen
dhe une pa dashur i fala perjetesine
Te duash dike larg arsyes
pa njohur kufij ,pa njohur cak
duhet te kesh cmendurine e nje te marri
por une frike prej saj skisha aspak
Nuk kisha frike nga perjetesia
i lutesha zotit por ty te betohesha
por une duhet te kisha frike nga ti
nga ty duhet te mbrohesha
Por keto gjurmet e mia jane cmendur
bredhin shkujdesur neper shi
ndjekin zhurmen e hapave te pasionit
rruge qe nuk con tek ti kurresesi

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2006 03:27
diabolic
bastard_inside

Sa do te doja...

Sa do te doja te isha enderr
dhe neteve te pushtoja mendjen tende
do te isha endrra jote me e bukur
ajo me besnikja qe do i jepte drite rruges tende
Sa do te doja te isha ajer
dhe te mbushja gjoksin tend me jete
te mbushja jeten tende me shpres
e si fllad pranvere te perkedhelja lekuren tende
Sa do te doja te isha lot
dhe te jetoja tek syte e tu
trishtimin sdo ta falja kurre
nga frika se mos te humbja
Sa do te doja puthjen ta prehje tek une
sepse enderr ,ajer dhe lot smundem te jem tani
Ajo qe mundem eshte marrezisht te te dua
dhe endrrash frymemarrja ime te te dhuroj lot gezimi

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2006 04:23
diabolic
bastard_inside

Aurela me thote -E kemi fatin shpres e marrezi. Nuk e di cfar te them tjeter ,me la pa fjale...

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2006 05:24
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Lightbulb

...
=Mendja ime kishte rene ne nje qetesi te pergjumur,kur dites sime sot
ju shfaq "rrezatimi YT" paksa i vrare.
Sa e sa hipoteza krijoi truri im i vogel,vetem te bindja vetveten
se TI ishe mire.
C`me lidh serish me hijen tende; qe zhduket e duket si per te me gerryer
dhe ate cop shpirt te palenduar qe me ka mbet?!
Pra, dita ime sot mori nje ngjyre kurioziteti, nje ngjyre ndjeshmerie te flakte,
nje ngjyre malli,nje ngjyre deshire qe TI te ishe mire.
Dhe u lame,pa e ditur as sesi u njohem.
Dhe u njohem,pa e ditur sesi u takuam.
Dhe ndjeme mall, duke e ditur se ky mall kurre s`do mund te shuhej.
Kjo dite gervishti nje plage te vjeter tek une.E perballova thua?!=

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2006 07:58
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Mos e lere shpirtin tend te vyshket
ne vjeshten e nje ndjenje mekatare
Per te harruar dehu vetem me puthje
se vetmine e vret vetem me nektar pasioni
Valle ky trishtim ka pushtuar shpresen
dhe pritjet e thyera kane mashtruar endrrat ?
Endrrat qe prihnin koken mbi dashurine
dhe pasionin e njohen me marrezine e afshit
I vetmi faj yti ishte se deshe me shpirt
dhe te duash tashme quhet mekat
Po mekat ...
Dhe qe te te falin duhet te falesh
Ti fali buzeqeshjen qe trishtimi te vyshket
ne vjeshten e kujtimeve absurde
Dhe buzeqeshja parajsen i jep mekatarve
qe ferrit i mesuan se c'eshte dashuria
...

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2006 01:00
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

I vetmi faj yti ishte se deshe me shpirt
dhe te duash tashme quhet mekat
Po mekat ...

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2006 01:05
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:12 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar