Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...
Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: donik

Citim:
Po citoj ato që tha Ari.
do bejme nje martes fallco bashke

25000dollar

15 ne dore dhe te tjerat kur te bejme celebrimet

Me je bere me keq se Galiani .......... vetem ne te zeze paguan .....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Janar 2009 01:07
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
akrepi2008
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 03/06/2008
Vendbanimi: .
Mesazhe: 335

.

Mesazh i vjetër 16 Janar 2009 01:08
akrepi2008 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të akrepi2008 Kërko mesazhe të tjera nga: akrepi2008 Shto akrepi2008 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto akrepi2008 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Une po e mbyll me kaq debatin per sot se po piqen ca ribeye steaks ketej nga lunch room ............ Pastaj do perpiqem te mbaroj do pune...... .Kalofshi mire o popull ........ .
Ahh se harrova, po ma pa njeri Demon, mi beni te fala ........ (mendim i castit)

Demos mbasi ha per vete i ben te fala ti, mire, mire.

p.s Ari une thashe se i shpenzove paret e llotos se vjetshme...

Mesazh i vjetër 16 Janar 2009 03:31
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

te gjithe juve qe keni dhene opinione per jeten ne amerike dhe evrope mendoni si rrefugjate, veproni si refugjate, dhe do vdisni si refugjate...
nuk keni imagjinata, por very limited way of thinking, thinking like followers that only dream of working for somedody else and make a carrier out of that...
njerz qe mburren se si te vrasin veten duke punuar sa me shume vetem juve kame pare...

Mesazh i vjetër 16 Janar 2009 04:01
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82 është moderator/e në këtë nën-forum   lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Kurti un mund te jem rrefugjat, por nese jetoj ktu mendoj qe te bej ndoj pare e te shkoj te jetoj ne Shqiperi. Un si kam te shpis tu vdek per buk edhe te thyej brinjet ketu qe te ushqej ata! As nuk mendoj se mund te bej nje jete me te mire ketu.... ne te ardhmen behet fjale. Ketu jane shancet me te madha tani per tani dhe kaq. Un sapo kam ardhur nga Shqiperia dhe atje jam dikushi e ktu askushi por pse mos ta provoj shancin, por jo se i ulem kujt ne ate pike si e koncepton ti.
Se pretendoja nga ti fusje te gjithe ne nje thes sic ke shkruar me siper!

Mesazh i vjetër 16 Janar 2009 04:15
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Kurti un mund te jem rrefugjat, por nese jetoj ktu mendoj qe te bej ndoj pare e te shkoj te jetoj ne Shqiperi. Un si kam te shpis tu vdek per buk edhe te thyej brinjet ketu qe te ushqej ata! As nuk mendoj se mund te bej nje jete me te mire ketu.... ne te ardhmen behet fjale. Ketu jane shancet me te madha tani per tani dhe kaq. Un sapo kam ardhur nga Shqiperia dhe atje jam dikushi e ktu askushi por pse mos ta provoj shancin, por jo se i ulem kujt ne ate pike si e koncepton ti.
Se pretendoja nga ti fusje te gjithe ne nje thes sic ke shkruar me siper!

te kerkoj falje nese e mesazhi im te ka ofenduar pa dashje mik. nuk e kisha qellimin aty. nothing but respect lezha...
qe te jap nje shpjegim me te holle do me marri shume kohe kshtuqe po e le me kaq...

Mesazh i vjetër 16 Janar 2009 04:28
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82 është moderator/e në këtë nën-forum   lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
te kerkoj falje nese e mesazhi im te ka ofenduar pa dashje mik. nuk e kisha qellimin aty. nothing but respect lezha...
qe te jap nje shpjegim me te holle do me marri shume kohe kshtuqe po e le me kaq...

Ska problem bro.....noshta e dhashe edhe une mendimit pak si me pasion por kjo vetem do te thote qe eshte me te vertete ajo qe mendoj

Respect!

Mesazh i vjetër 16 Janar 2009 04:33
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Kurt, askush nuk ka qejf qe te ndihet keq.Sidoqofte jeta ne kurbet eshte e veshtire. Te mungon jeta qe ke lene pas, miq e shoke dhe sidomos familja.. Njeriu eshte nje qenje qe kerkon shume, nganjhere edhe aromat e vendit tend te bejne te ndihesh mire, edhe nje pershesh me dhalle dhe miserike duke ngrohur kembet pas sobes ne qoshe te dhomes ku ke mesuar te ecesh. Por po ashtu njeriu perpiqet dhe mesohet, kerkon dhe gjen menyra per te jetuar.

Mesazh i vjetër 16 Janar 2009 06:07
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever

Demos mbasi ha per vete i ben te fala ti, mire, mire.

p.s Ari une thashe se i shpenzove paret e llotos se vjetshme...

demo! donika me refuzoi,,,
ti them turllit mase me con nje fjal te mire tek ty...
mbase vij dhe une ne BOSTON:p

P.S LEKET i ruaj per kete enderr amerikane se atje ku kan gjedhen e Ilqes ne flamur nuk shkoj dot

o turll shiko mbase kam ndonje shanc me demon

Modifikuar nga Ari. datë 16/01/2009 ora 18:56

Mesazh i vjetër 16 Janar 2009 18:46
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Citim:
Po citoj ato që tha Ari.

demo! donika me refuzoi,,,
ti them turllit mase me con nje fjal te mire tek ty...
mbase vij dhe une nje BOSTON:p

P.S LEKET i ruaj per kete enderr amerikane se atje ku kan gjedhen e Ilqes ne flamur nuk shkoj dot

o turll shiko mbase kam ndonje shanc me demon

. Nuk dua te shkruhet ne "histori' qe te refuzova, :p, te thashe qe nuk prish dot familjen....Sa e kishit Doniken ne Vlore e ndoqet ne Kruje, tani e doni te kthehet mbrapsht?

p.s. Demo eshte si shpirt, por s'ke gjet njeriun e duhur per shkes :p :p :p

Mesazh i vjetër 16 Janar 2009 18:56
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:23 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar