Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Zeshkanet vs Biondet
Kush jane me te mira.
Zeshkanet
Biondet
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Charlotte
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/02/2010
Vendbanimi: Gjithandej
Mesazhe: 596

Po jo gjithmone duken ashtu si mendoni ju per bjondet,une bej diferencen

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2011 17:51
Charlotte nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlotte Kliko këtu për të kontaktuar me Charlotte (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlotte Shto Charlotte në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlotte në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Charlotte
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/02/2010
Vendbanimi: Gjithandej
Mesazhe: 596

BIONDIA me fal lal se ste pashe,pas teje gjithmone une
Po ja me pune,shkolla mire..ty si te kam?

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2011 17:52
Charlotte nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlotte Kliko këtu për të kontaktuar me Charlotte (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlotte Shto Charlotte në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlotte në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Ather bjeri troc,, ca je ..ky hyn..e pa shum llafe ..je bjonde apo brune? se njeriu vendos..sapo the jan per bjondet...tashi thu jan per ato sybojqelli..femer e pavendosur! :p

Ato sybojqelli me hund me quka eeeee ?

her bjonde her brune si ta doj nevoja hahaha sme ka mbet ngjyr pa provu fleur po ne te vertet nuk jam bjonde floket e mia origjinale i kam ngjyr kafe te hapura me nje fjale jo te zeza po shum ngjyr e hapur e smund tu thuash as bjonde se bjonde esht kur ehste e verll floku krejt

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2011 17:52
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

her bjonde her brune si ta doj nevoja hahaha sme ka mbet ngjyr pa provu fleur po ne te vertet nuk jam bjonde floket e mia origjinale i kam ngjyr kafe te hapura me nje fjale jo te zeza po shum ngjyr e hapur e smund tu thuash as bjonde se bjonde esht kur ehste e verll floku krejt

Me pak fjale, sje bjonde e dija, thjesht doja konfirmin tend, ather mos u ofendo

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2011 18:00
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule

Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Po jo gjithmone duken ashtu si mendoni ju per bjondet,une bej diferencen

Ksaj i thon, dridhe like beje trike.

Gjithesi un Bjonden e du shum .

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2011 18:01
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Me pak fjale, sje bjonde e dija, thjesht doja konfirmin tend, ather mos u ofendo

sjam bjonde gjithe ket kohe po mundohem ta shpjegoj po ti spo me merr vesh hhahaha bjonde me zor pi themi

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2011 18:05
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Car mire amon pata ne plan me bo dashni amorja as nuk erdhi ne shtepi jam gjithe nerva...ku o shelgu iher...

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2011 18:07
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Car mire amon pata ne plan me bo dashni amorja as nuk erdhi ne shtepi jam gjithe nerva...ku o shelgu iher...

hahhahahhahahaha o te rafte pika ma mir bjonde po heret te paska shku mendja me sherr sherrine marrsh me kry o zot hahhha
si e ben ti me plan kur don dashni jo kur te vij qefi ja bejke si amerikant ne data te caktuara hhahahah jo tip europiani kur ti nevojitet

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2011 18:10
lule

Citim:

sjam bjonde gjithe ket kohe po mundohem ta shpjegoj po ti spo me merr vesh hhahaha bjonde me zor pi themi

S'jam bjonde ti kuptoja me shpejt ..

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2011 18:13
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:

hahhahahhahahaha o te rafte pika ma mir bjonde po heret te paska shku mendja me sherr sherrine marrsh me kry o zot hahhha
si e ben ti me plan kur don dashni jo kur te vij qefi ja bejke si amerikant ne data te caktuara hhahahah jo tip europiani kur ti nevojitet

po ishte ne pune o goce thashe kur te vije ti beja nje suprise lokut tem po ce do me shkoi huq kam 3 ore qe po u pergatisja vuna dhe paruket e zeza sa i thashe qe jam bere brune tha "kam pune mos me prit"

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2011 18:15
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:37 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Zeshkanet vs Biondet

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar