Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Gjithsej 44 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Jo ore jo, ja ke fut kot!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Prill 2004 23:47
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SUNBELOVED
Tequila`Spirit

Regjistruar: 29/12/2002
Vendbanimi: my house, house of sun
Mesazhe: 389

black eagle , sa erdhe ketu te ankandi filloi era korrupsion

Mesazh i vjetër 07 Prill 2004 23:49
SUNBELOVED nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SUNBELOVED Kliko këtu për të kontaktuar me SUNBELOVED (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SUNBELOVED Shto SUNBELOVED në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SUNBELOVED në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Nje "detaj" per te gjithe,isha kunder vendosjes sime ne ate listen por i thashe vetes "hajt meqe jane te gjithe" mirepo sonte ndryshoi puna kur lexova ca gjera:I_Lire flm miku im qe u mundove te me nxirrje nga gjendja e stokut (:p ) por kam qene qe ne lindje monopol dhe s'ndihem akoma mire ne nje treg te lire.
Sunbeloved me vjen keq per idete e shprehura,une e kam thene qe en fillim me disa miq qe kjo teme ishte e menduar ne nje menyre me te djallezuar sesa doje qe te dilte

ciao

Mesazh i vjetër 08 Prill 2004 00:49
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Dreqi ta haje, kur do i do i shohni ndonjehere gjerat e bardha ne kete bote. Per zotin late nam. Kur do i merrni ndonjehere gjerat per shaka apo loje. Kur do i merrni ndonjehere gjerat ashtu sic jane pa i nxjerre yckla apo bishta sa andej-kendej.

Kush te doje le te marri pjese ne kete loje. Kujt nuk i pelqen, mundesisht mos replikoje e mos ti ktheje ne ceshtje personale apo inati.

P.S: Nuk replikoj me me askend.

Mesazh i vjetër 08 Prill 2004 00:53
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

O Shenjo, po ti qetesohu mer byrazer. Tu befte liri ty se une pervec shakase s'e kam marre per keq asnjehere kete teme. Amorin qe po dua ta blej ajo e kuptoj shume drejt mer grup, kush nuk do te kuptoje rruge e mbare nga tema... Hajt tu befte liri ty se nusen ne kerkim e kam per ty mos u merzit e mos ma le Amorin ne stok, por shite ke miku i saj per 50.000 mij Euro, se i kam borxh i kafe jo per gje.

Shakaja eshte virtyt i njerezve me horizont! Temen s'kemi pse ta prishim per ato qe s'dine fazat e para te mir'kuptimit.

Mesazh i vjetër 08 Prill 2004 01:05
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Talking

O Shenjtoro po ti shitesh mer..??
Hajd se do fus nja dy shoqe te te blejne....
Hej,kij kujdes me ato mer..

P.S..Leri njerezit te bejne ca te duan shenjo..Ne fund te fundit cdokush ka jeten e vet,ti marrin gjerat si te duan..

Hej,do te te bejne te humbasesh nja 5-10 kg ato..

Mesazh i vjetër 08 Prill 2004 01:05
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
macekeqe
e perkedhelur

Regjistruar: 09/07/2003
Vendbanimi: Ne boten time
Mesazhe: 614

Shenjush mos u merzit ti, ca lek i ke fituar :p

O bledo jooooooo, shenjon nuk ja le asnjeres une se kam merak Nuk dua te na iki keshtu djali nga duart se mezi e kemi

ciao, macka

Mesazh i vjetër 08 Prill 2004 01:12
macekeqe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të macekeqe Kliko këtu për të kontaktuar me macekeqe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: macekeqe Shto macekeqe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto macekeqe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

O liro, si shume po ma permend kete nusen ti mua... Ore kam frike se mos rastesisht e lexon ajo nusja ime (e verteta) dhe m eben dalje, keshtu qe mos e permend me.

Varet sa do ofroje ai miku i saj liro, po ofroi me shume se ty, do ja shes....

Mesazh i vjetër 08 Prill 2004 01:13
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Mace urte ti...Mbaje fort ate qe bleve dhe ai qe te bleu ty dhe mos u merr me thashetheme..
Shenjo ku ta gjej kete nder qe po i bejme,se qejf do beje..:p

He mer plak si thu ti..??

Mesazh i vjetër 08 Prill 2004 01:14
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: ???
Mesazhe: 1256

Talking

Ka ngelur ndonje pa u shitur deri tani, apo u blene te gjithe???
U pa puna te hedhim edhe ne ndonje pazar se na u myken $dollaret$ neper qypat qe kam groposur neper bace

Mesazh i vjetër 08 Prill 2004 02:26
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:15 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 44 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar