Regjistruar: 15/08/2006 Vendbanimi: kosherja n.176 Mesazhe: 2075
... kjo...s'quhet! lexo me poshte!
__________________ . . due gocce di chanel
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore mendime casti... te jetuarit larg shtepise me ka bere mjeshtre omletash... do hap dyqon noi dit!
Regjistruar: 19/09/2006 Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh Mesazhe: 1875
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore ... kjo...s'quhet! lexo me poshte! ta hapim nje bashke dhe me briseden hahahah te tre si thoni
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore ... kjo...s'quhet! lexo me poshte!
__________________ asgje nuk esht5e reale ne kete jete nuk ka dicka tjeter per lojes genjeshtres urrejtjes thashethemeve ja kjo ehste jeta qe jetojme
Citim:Po citoj ato që tha atiola ta hapim nje bashke dhe me briseden hahahah te tre si thoni mendime casti... po mendoj t'i futem bixinecit!
Citim:Po citoj ato që tha atiola ta hapim nje bashke dhe me briseden hahahah te tre si thoni
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore mendime casti... po mendoj t'i futem bixinecit! kur do fillosh sonte
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore mendime casti... po mendoj t'i futem bixinecit!
Regjistruar: 12/02/2007 Vendbanimi: Rrefime memece Mesazhe: 4388
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore mendime casti... te jetuarit larg shtepise me ka bere mjeshtre omletash... do hap dyqon noi dit! hahahahahahhahhaha Mendim casti: Dikush po pi alcool ketu ne forum se une po dehem me duket
__________________ I had seven faces,Thought I knew which one to wear...
Citim:Po citoj ato që tha atiola kur do fillosh sonte ...para w-endit sikur s'eshte mire me nis... jane mbyllur bankat me gjithe kredi... (e sheh qe une i mendoj gjerat seriozisht! )
Citim:Po citoj ato që tha atiola kur do fillosh sonte
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore mendime casti... po mendoj t'i futem bixinecit! Mendim casti :Ne vend...une jam klientja e pare
Modifikuar nga briseide datë 07/07/2007 ora 05:18
Citim:Po citoj ato që tha briseide hahahahahahhahhaha Mendim casti: Dikush po pi alcool ketu ne forum se une po dehem me duket dikush ka ngene veze me duket... se ia shoh qe i ka ngel neper dhembe...!
Citim:Po citoj ato që tha briseide hahahahahahhahhaha Mendim casti: Dikush po pi alcool ketu ne forum se une po dehem me duket
Citim:Po citoj ato që tha briseide Ne vend...une jam klientja e pare mendim casti... direkte me luge ne brez dynjaja... krahe pune s'do te jete kush!
Citim:Po citoj ato që tha briseide Ne vend...une jam klientja e pare