Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Surprizat varet si tvijn ne kundershtim me ty.un i adhuroj Ke naj kundershtim ose ndonje sugjerim tjeter? Jo faleminderit mbarova! exuse me......?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Surprizat varet si tvijn ne kundershtim me ty.un i adhuroj Ke naj kundershtim ose ndonje sugjerim tjeter?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha Gibbs Jo faleminderit mbarova! exuse me......? Bien sur et aussi Bonne Continuation ... Male apo det?
Citim:Po citoj ato që tha Gibbs Jo faleminderit mbarova! exuse me......?
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Bien sur et aussi Bonne Continuation ... Male apo det? Mal andej mal ketej....
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Bien sur et aussi Bonne Continuation ... Male apo det?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Mal andej mal ketej.... Te mbaruan ty? ku pytja
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Mal andej mal ketej....
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
ja ktu : c'ka barku e nxjerr : .... ?
Citim:Po citoj ato që tha al74 ja ktu : c'ka barku e nxjerr : .... ? ...eh cje ti e prune koken e?
Citim:Po citoj ato që tha al74 ja ktu : c'ka barku e nxjerr : .... ?
ncuk ncuk sonte barkun ca ndryshimi ke nga : "c'je nje ti" ?
Citim:Po citoj ato që tha al74 ncuk ncuk sonte barkun ca ndryshimi ke nga : "c'je nje ti" ? Pyt tjert sot ma kan thon plot c'faj kam un?
Citim:Po citoj ato që tha al74 ncuk ncuk sonte barkun ca ndryshimi ke nga : "c'je nje ti" ?
nuk o faj te degjosh veten se mo vritesh n'seder?!
Citim:Po citoj ato që tha al74 nuk o faj te degjosh veten se mo vritesh n'seder?! Eh ene vritem me Ta mer mendja se ktu o vendi sedres e?
Citim:Po citoj ato që tha al74 nuk o faj te degjosh veten se mo vritesh n'seder?!