Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil fut noj foto taten kot sa me pa kshu sa te vle lekura Mbaj radhen ti se po na e mbaron gjithe Raimondin.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil fut noj foto taten kot sa me pa kshu sa te vle lekura
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Mbaj radhen ti se po na e mbaron gjithe Raimondin. po te jete zeshkan e marr une po te jete bardhosh ta kam fal
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Mbaj radhen ti se po na e mbaron gjithe Raimondin.
__________________ .
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Po kuqalash kujt do ia jepni, Lezhianit?
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Po kuqalash kujt do ia jepni, Lezhianit? ncuq do e hedhim ne ankand
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Po kuqalash kujt do ia jepni, Lezhianit?
Regjistruar: 02/01/2005 Vendbanimi: Eternity... Mesazhe: 4813
Me marrshi te keqen se per kyt se kthej fytyren...
__________________ Jeta eshte nje semundje vdekjeprurese seksualisht e transmetueshme.
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 Me marrshi te keqen se per kyt se kthej fytyren... ...dhe kthen bythen?
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 Me marrshi te keqen se per kyt se kthej fytyren...
Ate po qe e kam kuqaloshe....
Sidoqofte s'me duket ide e mire ajo kthimit te byçes.
Sic ju pelqen gocave...edhe cunave
Mesazhet carcaf jashte teme do fshihen si dhe propozoj 1 teme te re te tipit .... kujtime te castit te reit