Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit... Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 3.40.
Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 248 249 250 251 252 253 254 255 256 [257] 258 259 260 261 262 263 264 265 266 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
bleta punetore
sindikaliste

Regjistruar: 15/08/2006
Vendbanimi: kosherja n.176
Mesazhe: 2075

Citim:
Po citoj ato që tha hebeja

Jo, nuk eshte, eshte nje liber tjeter...nuk jam e sigurte 100% por mendoj se

eshte e Dale Carnegie " SI te krijoni miq dhe te fitoni perkrahjen e njerezve"-

liber i bukur-psikologjik.

sa kopjone keta shkrimtaret nga njeri-tjetri, mor aman!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Korrik 2007 04:22
bleta punetore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bleta punetore Kliko këtu për të kontaktuar me bleta punetore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bleta punetore Shto bleta punetore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bleta punetore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hebeja
Circeje..

Regjistruar: 29/06/2007
Vendbanimi: Tetove
Mesazhe: 1051

Çdo ditë është krijuar, ose për të jetuar, ose për t'i dhënë lamtumirë kësaj

bote...

Mesazh i vjetër 10 Korrik 2007 04:22
hebeja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hebeja Kliko këtu për të kontaktuar me hebeja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hebeja Shto hebeja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hebeja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hebeja
Circeje..

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore

Unë mendoj që eshte e vertete se kopjojne, ngase kam hasur shume thenie

te njejta ne shume libra..ndoshta dikund me ndonje ndryshim shume te

vogel...

Mesazh i vjetër 10 Korrik 2007 04:24
hebeja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hebeja Kliko këtu për të kontaktuar me hebeja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hebeja Shto hebeja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hebeja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bleta punetore
sindikaliste

Regjistruar: 15/08/2006
Vendbanimi: kosherja n.176
Mesazhe: 2075

Citim:

Unë mendoj që eshte e vertete se kopjojne, ngase kam hasur shume thenie

te njejta ne shume libra..ndoshta dikund me ndonje ndryshim shume te

vogel...

jeta anej-knej
njesoj gjithandej!

Mesazh i vjetër 10 Korrik 2007 04:25
bleta punetore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bleta punetore Kliko këtu për të kontaktuar me bleta punetore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bleta punetore Shto bleta punetore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bleta punetore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore

,,,,,

e di se ke te drejte bletke.....sepse kur kam lexuar librin "Zhvirgjerimi i shpirtit"....personazhi kryesor Sara...prostitute e bukur ....kalon nje  eksperince sadomazokizmi me nje klient....kete histori e kam hasur edhe tek libri "11 minuta".....e njejta gje......lere pastaj shprehjet aq qe diskutohet.......pfffff........e ne na akuzojne kot se vjedhim kange nga te huaj .....:p

Mesazh i vjetër 10 Korrik 2007 14:39
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hebeja
Circeje..

Ndjenja e vleresimit te vetvetes eshte shtylla e disip[lines, sepse ku ndihesh

i vlefshem, kujdesesh per veten ne çdo menyre........

Mesazh i vjetër 10 Korrik 2007 17:04
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

...........

Oh faleminderit Kotke...

Por te duket sikur gjithe ai perkushtim...sikur gjithe ato ore ....te shkojne ne kosh.....mgjt.....po them frazen e perhershme: - Hajt se e din Ai lart...!!

Te pershendes..............

ps: e nderkohe  stresi sikur i ka ulur pak "pendet " e tij te renda.........

per ato cfare di ai lart ke mbtur ti pa gje
mundohu te dine ato qe jane ne toke se ato lart se di une sa dine

o njeri ku do jesh tani ja vajzave do u propozosh deri ne darke pastaj vjen te une dhe me thu shpirt te dua :

Mesazh i vjetër 10 Korrik 2007 17:08
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hebeja
Circeje..

Vetem permes sinqeritetit dhe drejtesise arrihet qellimi.......

Mesazh i vjetër 10 Korrik 2007 17:09
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Citim:
Vetem permes sinqeritetit dhe drejtesise arrihet qellimi.......

mendoj qe jo gjithmone
ndonjehere duhet te mos jemi te mos jemi te sinqerte , jo te drejte te genjejte per te fituar ate cfare duam e mendoj kshu sepse ehste e vertet

Mesazh i vjetër 10 Korrik 2007 17:19
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hebeja
Circeje..

Citim:
Po citoj ato që tha atiola

mendoj qe jo gjithmone
ndonjehere duhet te mos jemi te mos jemi te sinqerte , jo te drejte te genjejte per te fituar ate cfare duam e mendoj kshu sepse ehste e vertet

Por, ama kur del e verteta ne shesh e gjithe ate qe e kemi ndertuar duke u

bazuar ne genjeshtra dhe mashtrime do te shkaterrohet per nje

çast...bindjet e mia...

Mesazh i vjetër 10 Korrik 2007 21:06
Ora tani: 22:40 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 248 249 250 251 252 253 254 255 256 [257] 258 259 260 261 262 263 264 265 266 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar