AlbJuve
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 47
|
Citim: Po citoj ato që tha inter_forever
AlbJuve qe te jemi realist e te flasim hapur eshte e veshtire qe nje tifoz i juves te shkoje dakort me nje tifoz te interit !
Po i permbahem analizes tende dhe po jap mendimin tim !
Ke shkruar:
''Une mendoj se ndikimi i tepert ne formacionin Interist i Moratit beri qe c'do lloj tranieri te perfundonte pa sukses ''
Ketu je jasht loje komplet,,,a ka president me tolerant e me te komunikus se Morati ? Perkundrazi Moratin e fajesojne edhe sot , pse nuk ka qene i ashper me lojtaret e trajneret por ka qene gjithmone doreleshuar e nuk ka prish qef...
Me kete teze ti do te justifikosh Lipin dhe do te fshehesh nje te vertete te madhe !
A thua qe eshte trajneri me i mire ne bote , atehere pse me Interin nuk beri asgje ????
Ti thua se ka munguar shpirti luftarak i skuadres se Interit !!!???
Nje shembull...Interi i 97-98 ishte ekip me zemer dhe superluftarak.
Interi ne kup UEFA U RRAF BRENDA 1-2 me Lione dh shkoi dhe fitoi ne France 3-1...me strasburgun u rraf atje 2-0 dhe permbysi gjithcka 3-0 ne Milano...KJO TREGON SHPIRTIN LUFTARAK DHE GRUPIN E FORTE QE ISHTE ATEHERE !!! PO CNDODHI ????
Ju harroni me dashje te verteten,,,ndeshja e turpshme ne Torino ...penalltia e mohuar e Ronaldos ... dhe marrja e kampionatit nga Juventus!!!!!! Deklarata e Ronaldos pas ndeshjes:
''E' stato veramente una tristezza, una vergogna da far vedere in tutto il mondo, perché non può continuare così... arbitraggi sempre in favore della Juve... e poi... non sappiamo più cosa dire".
Cfare te shtoj me une or mik !!! Mos do thoni qe skuadrae interit lozte pa zemer ??!!
Per te kaluaren nuk po flas me...argumentat nuk kane fund...
e tashmja...
Ti thua mesfusha dobet...
Dakort nuk kemi mesfushen e nivelit te Realt, por...
C.Zanneti kot ?? Po ai beri spektakel bashke me Van der Meyde dhe
Emre ne Torino...Tu duk gje ekip pa zemer atje ??? A nuk ishte nje fitore ne te gjitha drejtimet ajo ne torino ?
Do thuash ti qe duhet vazhdimesi jo nje ndeshje ,...
1, Cristian Zanneti qe atehere nuk po loz me se eshte vrare... 2,Emre ka qene i demtuar, tani po loz ndeshjet e para 3 Recoba nuk ka loz nje ndeshje ... pra Interi nuk ka pas mesfushe , kjo eshte e verteta+ Coco me Materazzin qe jane cope-cope ...edhe Adani qe ju thyen turinjt,,,
DALIM NE KONKLUIZIONIN QE INTERI MESFUSHEN DHE MBROJTJEN KA LOZ ME LOJTARET REZERVE ,,,ndaj dhe ka loz dobet ndeshjet e fundit...
Per Moggin te lutem mos thuaj asnje fjale se eshte me urryeri ne gjith italine,,,sado i mire te jete ne zanatin e tij , ka edhe zanatin e korrupsionit ne gjak ..ti thu na duhet nje si Moggi ??? Ne duam futboll , jo pazare,,,duam te fitojme ne fushe jo me pazarlleqe..
MORATI ESHTE NJERI FISNIK ,,,ATIJ I DUHET VETEM TE BLEJE NJE CANAL TELEVIZIV , QE TE MBROJE INTERIN NGA SHPIFJET DHE INTRIGAT ....
Zanneti tha : ''Edhe skuadra si Juve dhe Milan kane pas renie kete kampionat , kur ndodh kjo renie me Interin fillon lufta...''
MEDIA I FRYN ZJARRIT ,,,CASO VIERI..CASO RECOBA..CASO CUPER,,
CASO CAZZOOOOO..
te shohim ne ndeshjet ne vazhdim cdo te ndodhi,,,
pershendetje,,,
Pershendetje ''Inter Forever''
Nje tifoz JUVENTIN edhe mund te bie dakord me nje INTERIST , ai qe e do futbollin duhet te flase 90% realitetin dhe vetem 10% si tifoz i ekipit te tij.
Ne fakt ky komenti im i ishte drejtuar ''Cyclotomic'' sepse ma kerkoi sepse ndryshe nuk do komentoja shume tek tema e ''armiqeve''.
E shikoj qe ti nuk paske qene dakort ne asnje pike qe preka une dhe nga kjo mbetet te them ''me falni per ndehyrjen''
Jo se kisha bere ndonje ''koment model'' sepse i perziva pak pikat e mesiperme dhe kur shkrova nuk isha shume ne forme te shkruaja dhe besoj se sikur te jepja ndonje koment tjeter do e modifikoja pak dhe disa gjera shtese do i vija por nuk e kam ne plan te lodhi trurin sepse me korrupsion apo pa te ekipi im eshte ne rregull , ku ralle vit kalon pa trofe.
Ekipe si Juve mos harro se iu mbahet ''pak'' krahu , sic i mbahet Realit ne Spanje , Bajernit ne Gjermani apo Manchester United ne Angli.
Dhe sa per Moxhin e di qe eshte armiku juaj me i madh dhe nuk po hyj te flas per vlerat e tij , per suksesin qe nje Moxh do i sillte klubit tuaj..
Nejse me falni per shqetesimin dhe suksese.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|