Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Pyetje-pergjigje
Gjithsej 256 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

rri mos me ngacmo se me ka ik ne rumunja me pushime e vetem kur me telefoni e me tha jam me barre as 2 dite nuk kishte qe kishte arrit e direkt me barre....

Shoqe a ke ndermend me fjet sonte?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2010 03:27
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Si quj kto pytje te veshtira jo 1.56 eshte me

Sot ka hy n'uje akoma me shume

Ca te mire ka sipas teje Berlusca?

ka te mira boll : komunikues i zoti , ka "carisma" , fitues etj. etj. ah po kendon edhe si bilbil

c'raport ke me pushtetin?

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2010 03:27
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Citim:

rri mos me ngacmo se me ka ik ne rumunja me pushime

sa i pa fat qe jam...
kot nuk thon shpresa vdes e fundit... do zoti e ka seriozisht ceci qe mu ofru vullnetare....

te fle i qet un apo jo??

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2010 03:28
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha al74

ka te mira boll : komunikues i zoti , ka "carisma" , fitues etj. etj. ah po kendon edhe si bilbil

c'raport ke me pushtetin?

Raporte te keqija.

Po ti?

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2010 03:32
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

sa i pa fat qe jam...
kot nuk thon shpresa vdes e fundit... do zoti e ka seriozisht ceci qe mu ofru vullnetare....

te fle i qet un apo jo??

Problemi nuk eshte te Ceci problemi qendron se ti e paske mendjen te rumunia

Tani une pelqej meshkujt me mendime te prera,te sigurta,te dine se çfare duan nga jeta

Tani te flej une e qete?

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2010 03:35
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:

Shoqe a ke ndermend me fjet sonte?

jo nuk dua te flej kam frike te mbyll syte mka marre malli per Orfeun ...

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2010 03:38
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:

jo nuk dua te flej kam frike te mbyll syte mka marre malli per Orfeun ...

Qyqa ec e maje ket tani

Al-o ec ve nonji konge kesaj se kam frike se po na bo nonji gjo tani naten

E ku ta gjej une ty orfeun imen?

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2010 03:43
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Citim:

Problemi nuk eshte te Ceci problemi qendron se ti e paske mendjen te rumunia

Tani une pelqej meshkujt me mendime te prera,te sigurta,te dine se çfare duan nga jeta

Tani te flej une e qete?

po kush e llogarit rumunen para teje mi ceci... un nuk arrij akoma tu besoj syveate qe po lexoj...

al ti si thu lihet me te ik nga duart nje shans i till???

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2010 03:43
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

po kush e llogarit rumunen para teje mi ceci... un nuk arrij akoma tu besoj syveate qe po lexoj...

al ti si thu lihet me te ik nga duart nje shans i till???

Ceci eshte si ajo vera, i duhet shume kohe te jete akoma me e mire.

Ja fakti, ti ben pjese tek ato cuna qe s'me ka harruar asnjehere...kjo me konfirmon mendimin tim per ty!

Nqs do me pershendesje me nje kenge, cila do ishte ajo?

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2010 03:50
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

kenge popullore me darje e me qyp ...naten ju qe jeni ne linje

me leje te iki te fle une ?

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2010 03:51
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:14 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 256 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Pyetje-pergjigje

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar