Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Ashley te befte mire Faleminderit Po shoh videon perseritje te Big Brother...jam tu qesh me lot
Citim:Po citoj ato që tha Ashley te befte mire
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Citim:Po citoj ato që tha Eria Faleminderit Po shoh videon perseritje te Big Brother...jam tu qesh me lot me ordineret jan fut atje.....
Citim:Po citoj ato që tha Eria Faleminderit Po shoh videon perseritje te Big Brother...jam tu qesh me lot
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Citim:Po citoj ato që tha Ashley me ordineret jan fut atje..... E di ti,qe Torosi eshte anetare i FH
Citim:Po citoj ato që tha Ashley me ordineret jan fut atje.....
Citim:Po citoj ato që tha Eria E di ti,qe Torosi eshte anetare i FH OL e me mir bujrum
Citim:Po citoj ato që tha Eria E di ti,qe Torosi eshte anetare i FH
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Ika te shikoj Futboll. Sonte fillon faza e dyte e Bundesliges. Naten Forumi, naten Ashley.
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Ika te shikoj Futboll. Sonte fillon faza e dyte e Bundesliges. Naten Forumi, naten Ashley. Naten vizioner
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Ika te shikoj Futboll. Sonte fillon faza e dyte e Bundesliges. Naten Forumi, naten Ashley.
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
po ha
po mekem fare
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
me ne fund nje emision qe te beje te harrojme lodhjen dhe merzitjen Zeling
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA me ne fund nje emision qe te beje te harrojme lodhjen dhe merzitjen Zeling Po analizoj nje shprehje te Kadarese.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA me ne fund nje emision qe te beje te harrojme lodhjen dhe merzitjen Zeling