Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Ahahah.. Ok boll tashi
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Nervoze kto dy dit.
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
i kam tregu nje her dy her vetem ne mulli flitet
Citim:Po citoj ato që tha dylan i kam tregu nje her dy her vetem ne mulli flitet Nuk te kuptova ça the dylan
Citim:Po citoj ato që tha dylan i kam tregu nje her dy her vetem ne mulli flitet
Citim:Po citoj ato që tha lule Nuk te kuptova ça the dylan pjal pleqsh lule mos u mendo hic zemra
Citim:Po citoj ato që tha lule Nuk te kuptova ça the dylan
Regjistruar: 12/02/2007 Vendbanimi: Rrefime memece Mesazhe: 4388
Goce e kendshme per te biseduar,me sa pak kam lexuar kete ide kam krijuar.
__________________ I had seven faces,Thought I knew which one to wear...
sdi cte them se njof shume
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha briseide Goce e kendshme per te biseduar,me sa pak kam lexuar kete ide kam krijuar. E mire ke zoti, por sepse me duket qe ka nje merak.
Citim:Po citoj ato që tha briseide Goce e kendshme per te biseduar,me sa pak kam lexuar kete ide kam krijuar.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E mire ke zoti, por sepse me duket qe ka nje merak. pa he shelgu cilin tregoma pak
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E mire ke zoti, por sepse me duket qe ka nje merak.