Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > E Merkure 3 shtator 2003 Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.33.
Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

eshte pjese e jetes kete mendo......... perqafime nga larg edhe ty edhe darkes.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2004 22:41
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Ne nje moment me zgjon telefoni,shikoj oren: 00.02,urimi i pare poashtu dhe dhurata me e bukur...e si mund te ishte ndryshe?!

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2004 15:49
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

pak qetesi

me kishin munguar vertitjet e maceve rreth meje ,the calmness they bring.
Ne buze po shijoj akoma shijen e kokoshkave te kripura dhe me gjalpe qe ,hej, me kishte marre malli dhe per to.Me kish marre malli per zeniet e dy te dashuruarve,puthjet e tyre teksa une si spektatore ngrija syte gjithe ironi.
-Uh akoma juve ,pls get a room.
-We'll see you when this happens to you ,how you would react.-vinte gjithmone fjalia pasuese duke qeshur.
-Yeah right-perseri ironia dilte gjithmone nga levizja e syve -'the rolling of the eyes': ajo do kish thene: qe domosdo kalonte me batuten-I know you so well...
Une qeshja me pas duke u futur ne godinen e Aktiviteteve te Studenteve.
Me kish marre malli te shkruaja ketu. No need te shkruash ketu kur kam shume njerez qe jane gati te me degjojne sa ti bej nje zile telefoni.
Hej s'kam shume qe e zbulova.
Pse po shkruaj sot?
Just te nxjerr mallin and to say thanks to a very special girl that i love so much and i respect so much.
Your heart is so great,so nice and passionate.Thank you for everything that you did for me. A million watercolor paintings wouldn't be enough to thank you, mind you one.
So many new things crushed into my world this week , made their way into my heart.
The drifts.., the whole idea of experiencing a dream , the adventure ,the thrill,trains, subways. Butterflies when the plane lands-oh i love that.
I heard M. saying slightly when i was getting ready to go.
-Boy ,everybody is packing...-it was thrilling back then,it is sad now after everything is gone. But one thing i will remember ,a great friendship.
It was me ,it is you pretty soon,it is G that is packing.
Today was a running-around to make a goodbye-party for her. A special sharing ,confessions in one night of my curious what -is-the -craziest-thing -you-have done- question?
Friends all around all day,imagine me too tired from the one night -dancing and staying awake to catch a 6:30 plane.( I probably seemed like a zombie./broma)
My heart right now is so crowded with memories of the three days,memories of my friend that is leaving for Miami, my heart is full with melancholy, with strength, with appreciation ,with sadness after hearing the death of an aunt and miss carriages ,death of a baby on the mother's womb just today.
My life has changed for once and for ever, on one end i am being overwhelmed by all this news coming out like tentacles of an octopus ,and on the other i have to be strong.
But overall i am being thankful for all this happiness, all this self-actualizing feeling ,all this pain that i am feeling.
Gets i am being refined,it just gets..

p.s. jona thnx, i really need that. i saw today how people tremble to the death of a loved one ,a life she never knew but lived in her and i wanted so much to hug her ,to do sth to vanish the pain.I saw my friend hiding her face from pride and praying and crying in silence(first time i saw her crying- i consider her a the symbol of the strong women) cos of her aunt's death and all i could do was take her hand and hold it in mine and pray..

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Modifikuar nga lorie datë 29/11/2004 ora 10:17

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2004 09:52
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Sot preva doren,ehe e preva,por se di se cfare me beri te vuaja me teper: plaga ime ne dore apo zeri yt,me kujtoi dhe njehere qe po plakeshe.Larg syve te mi,larg syve te ca njerezve qe i do me teper ne jete.
E di?Trishtimin s'arrite ta fshihje dot ne zerin tend,e as une s'arrita te fshihja lotet e shpirtit ne momentin kur me pyete nese do isha atje kete muaj.Kishte nevoje per pergjigje?!Ah jo,as qe e prite.
Sahere qe te degjoj,zeri yt me kujton madheshtine tende,ate te se kaluares,ate te se tashmes dhe ate qe do kesh perhere ne kujtesen e gjithe atyre qe te duan.
Lexoj shpesh gjera qe bien ne kontradite me ate qe di une,ate qe di ti...dhe e di?Me mbulon trishtimi,me duket si nje hedhje balte ne punen e shume njerezve por c'rendesi ka tashme?!Asnje

Jam para nje dileme,s'mund ta ndaj me ty e as s'mund te kerkoj keshilla nga ty,edhe pse e di qe do ishe me i pershtaturi...por s'mundem.Eshte kjo qe me veshtireson cdogje me teper,fakti qe e di qe gjendesh per mua gati,qe ndoshta do me tregoje me dy fjale ate qe eshte me e duhur por ama still...e pamundur.Still e pamundur per ty,still e pamundur per shume njerez te tjere qe i dua shume.S'te duket cudi qe e kam me te lehte ti shkruaj ketu,ti beje ushqim per te panjohurit,sesa me ty?Eshte,e di por s'mund te zhgenjej njerezit qe s'me njohin realisht.
Ndoshta nje dite do perballesh me rrugen time,shpresoj qe do mund ta pershkosh pa probleme.

Ne varese kam unazen tende te marteses,ate qe te zevendesova me nje te re ne pervjetorin e marteses.E di qe eshte dhurata me e bukur qe mund te me beje?Nje dite,sado te larget,do e modifikoj diku qe te me beje mua.

Cdo dite po shtojme nje hallke ne zinxhirin tone,nuk kane te njejten forme,as te njejten madhesi por kur i terheq nuk leshojne,nuk cahen ne shume copeza.
Nuk ishte vone mbreme?
Oh,ishte,po c'rendesi ka?!Ne djall cdogje,sic the.
Po ndieja hapat e kohes,koha jote paralel me hapat e mi,ate qe ti do burgosje ne krijimet e tua
Ah,se desh' harrova: kisha te drejte kur mendoja qe s'kisha "gjak te kuq",mora provat sot,ishte jeshil.Apo ishte rezatimi i...(ah,lere fare)?

Modifikuar nga amor alucius datë 05/12/2004 ora 22:32

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2004 22:12
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Amor! Mos ka ndodhur ndonje gje nga nderrmarja more aman
I dashur ditar.U riktheva per te thene se sa te merkura kane kaluar nga ajo e 3 shtatorit 2003.Ehuuuuuuuuu.Midis ketyre te merkurave perfshihen edhe ato kur Milani luante ne Ligen e kampineve dhe fitonte vazhdimisht:p:p:p .Perfshihet edhe e merkura kur Xh.W.Bush u shpall zyrtarisht fitues i zgjedhjeve presidenciale ne USA.Ftese atij te shkruaj ne kete ditar:p:p
Ciao!

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2004 12:16
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

S'ka lume qe hesht, o kont, s'ka patur kurre
s'ka det vertet ku s'derdhet ndonje lume
s'ka mur e ledh, a pyll me gjethe shume,
s'ka re qe lag e qiellin fsheh e murrme...

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2004 18:10
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Bo ca dite sot, ene nje dite qe e kam pushim une iken si kjo e sotmja . Per zotin nuk shtyhet fare , po ja ditar i dashur shyqyr qe te kam ty se per koven e mamit qe do kisha ba noi te pa bame.Nejse se e zgjatem shume me duket, ah se harrova ,per i cik desh me doli nga menja... EEEEEEEEEEE ja qe thua ti pardje e takova prap ose me sakte i takova prap do zoti nuk bie ne dashuri me te dyja , do thuash ti po ku bie noi here ne dashuri une , po nejse ska rendesi eheheheh. ika ime se shtyhet ma as me mish e as me lang. Tung ditaro nga DIABOLIC A'S ( E TA LUMSHA MOJ DEMOKRACI)

Mesazh i vjetër 15 Dhjetor 2004 19:47
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra
Gazetare cnn

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 416

Flete nga ditari im...

I dashur ditari im!
Mire s ete gjeta!
...po shfletoj faqet e albumit tim...Kur kam qene e vogel fare!
Sa beb i lezetcem qe kam qene!
Tani u rita, kam ndyshuar ca,po jo dhe shume!

Mesazh i vjetër 16 Dhjetor 2004 05:01
Sykaltra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra Kliko këtu për të kontaktuar me Sykaltra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra Shto Sykaltra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Gezuar kalamaja , e di qe s'eshte 1 shtatori , po ja po ju them gezur keto dy festat qe se di se ca jane ( me duket pavarsia dhe clirimi)po nejse . Eheheheh sa me ka marr malli o ditaro pere ate po nejse ti e di sa kokfort qe jam se marr qe se marr ne telefon , nuk e di po ndishta nuk ja vlen apo jo . Nje qind here te kam pyetur po ti asnjehere sma ke kthyer pergjigjen . E di qe spo me duron dot me , se te ka vajtur ne maj te hundes me mua po ja cfar ti bej une i shkreti skam me ke te shfryhem dhe te gjej ty si te vogel dhe perfitoj nga rasti. Ika ditaro ika se vajti vone vallainuk shtyhet ma, kete vite do ta kaloj vitin e ri larg shtepis eh sa me ka marr malli. Ika ika hajd gezuar nga DIABOLIC A'S

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2004 19:27
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Eh,ore e pa ore copa letrash mbi tavolinen e punes...shkarravitje,vizatime elementare te cilat ish-mesuesja ime e kolegjit do"mi kishte lexuar",fjale pa lidhje,humbje sensi te kohes.Mbas ore e oreve te tera studimi stomaku im me kujtoi kohen,ah po koha.Egsistoka dhe koha,ajo qe ti do burgosesh,dashurosh marrezisht,tradhetosh e serish dashurosh sikur te ishte hera e fundit.Asaj qe ti do i ndieje hapat duke thene pastaj me vete"ah,koha ime.Ate qe une bera timen".E kjo duke harruar qe nje dite ajo mund te kthehet ne dicka te zakoneshme,pa pike sensualiteti.Mund te kthehet ne dicka qe si ka ngelur te marre gje me nga jeta,e aq me pak te te jape.
Te kujtohet ajo gruaja e zbehte ne fytyre,me mesin e saje te deformuar nga meno-pauza ndoshta?Te kujtohet ai ekspresion i zakonshem?Ato floke te zinj te cilet nuk i rrinin fare ne harmoni me zbehtesine e saje?Ajo c'kujdesje qe te kujtonte ate te nje mashkulli shkaterrues?Nje femer e zakoneshme ne mijera te tjera.Po!E,zakoneshme.Dikur do e kete dashuruar dikush,cmendurisht ose jo,nje gje eshte e sigurte: ka qene e dikujt,eshte bere pre epshesh ose dashurie e dikujt.E tani shikoje,e lene totalisht mbas dore,harruar feminilitetin e saje.Ta shihje ne rruge do te te terhiqte vemendjen?Arrin te imagjinosh ate qe do aq shume ne nje gjendje te tille?Atehere cfare kuptimi ka nese eshte dicka kalimtare?Kalimtare...ashtu sic po kalojne minutat ketu ndersa po shkruaj,s'do kthehen me.Serish ca minuta me e pjekur/plakur/femer.

Te vete akoma mbas kesaj ti besh ato cmendurira?Thua do ja vlente?
Do jesh ti qe do kerkosh pikerisht largimin e kohes,do kerkosh qe te te ler,keshtu mund te kthehesh mortal si gjithe te tjere qe se poseduan ate.Qe se dashuruan ashtu sic bere ti.Pre e dheut...ka vend dhe per mua?Ka momente qe s'dua te jetoj,ndihmome ti evitoj!

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2004 23:32
Ora tani: 23:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > E Merkure 3 shtator 2003

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar