Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!! Vlerësimi i Temës: 15 votime, mesatarja 2.80.
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Mira_uk
Ne Zemren Time Ti Jeton..

Regjistruar: 22/06/2003
Vendbanimi: Ne Zemren e dikujt......
Mesazhe: 45

Pershendetje te gjitheve!!!!

Nuk ju njoh as njerit as tjetrit por une thjesht do jap mendimin tim ok(si qorri ne shenje do qelloj, pavaresisht se e kane thene te tjeret para meje), so une mendoj qe ai me me triko te zene eshte BlEdUmI dhe ai me golf te bardhe eshte Shenjtori qe duhet te jete i shenjete sic ka nikun

gjithe te mirat

me respekt Mira

qe gjithkush e prek,
Jeta eshte nje enderr
nje shpres e larget,
Jeta eshte dashuria
nje bote e zdrazet..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 01:59
Mira_uk nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mira_uk Kliko këtu për të kontaktuar me Mira_uk (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mira_uk Shto Mira_uk në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mira_uk në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arsona
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 786

Talking

hej hej hej

ca behet ketu re...?
ah a o cuna spaskeni gje ne vije 100 vjet me zgjedhje ju re po he te shkreten bejani bam se po presin tere ata votus ta marrin ate dreq tv.

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 02:03
arsona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arsona Kliko këtu për të kontaktuar me arsona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: arsona Shto arsona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arsona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Mira pergjigja jote u mor parasysh por akoma nuk mund te themi ne e ke te sakte apo gabim. Edhe ty si te tjeret te duhet te presesh.

Rrofsh qe u bashkove dhe ti me tufen.

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 02:04
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Angry

Citim:
Po citoj ato që tha arsona
ca behet ketu re...?
ah a o cuna spaskeni gje ne vije 100 vjet me zgjedhje ju re po he te shkreten bejani bam se po presin tere ata votus ta marrin ate dreq tv.

Arsona uuuaaaaaaa,nuk e prisja nga ty kete reagim..
po ne ne te mire te popullit po punojme nat e dite....

pastaj,sa te jesh ti me duket se do marrin te gjithe Tv ketu..

NJEREZ:Njeriu i mire eshte ketu midis nesh.ARSOANAAAAAA

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 02:32
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mira_uk
Ne Zemren Time Ti Jeton..

Regjistruar: 22/06/2003
Vendbanimi: Ne Zemren e dikujt......
Mesazhe: 45

Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
Mira pergjigja jote u mor parasysh por akoma nuk mund te themi ne e ke te sakte apo gabim. Edhe ty si te tjeret te duhet te presesh.

Rrofsh qe u bashkove dhe ti me tufen.

Hej Shenjtori patjeter qe do bashkohesh me tufen, hej mos u merzit dhe nese nuk merret parasysht se nuk me leverdis te vij deri ne shqiperi (se me duhet te blej bilet e avionit) e te marr whatever u going to give for present ok anyway thanks

gjithe te mirat

me respekt Mira

qe gjithkush e prek,
Jeta eshte nje enderr
nje shpres e larget,
Jeta eshte dashuria
nje bote e zdrazet..

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 02:36
Mira_uk nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mira_uk Kliko këtu për të kontaktuar me Mira_uk (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mira_uk Shto Mira_uk në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mira_uk në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Ok mira po te fitove dhe te doli rruga per ketej do e marresh dhuraten.
Si fillim merr edhe ti nje KISS nga une dhe bledumi.

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 02:52
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 1.jpg
Ky file është shkarkuar 43 herë.

Mqs disa nga votuesit tane kane bere verejtie per foton une po dergoj nje tjeter e cila eshte e fresket fare. Shpresoj qe ketu te kemi dale me mire.

ME KETE RAST NJOFTOJ PRANIMIN E ADELAIDES NE LISTEN E VOTUESVE.

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 02:58
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Talking

hihihihihihihihihihih
prape ne...hihihihihiihihi

ec aty ec aty..........o shenjtoro,tani po,si pellumba plako.:p

hej sa serioz une ketu mer...hihihihihihihihihhihihihihihihihi...apapapapapapapapapapaapap.lere lere se e mora me sysh foton....
shifeni mer shenjtorin ca YLLI eshte.....O goca ku jeni mi..hajd pra...hudhuni

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 03:04
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arsona
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 786

hahahahahahahahahahaha

hej o cuna me bukur keni dale kete ta dini po mu kujtua nje filem me episode qe quheshe olio dhe stelio edhe ju te dy ashtu me dukeni
hej bej shaka ok se ju ka arsona byrazerat me te mire jeni ylla fare i keni ngjare byrazerkes

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 03:08
arsona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arsona Kliko këtu për të kontaktuar me arsona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: arsona Shto arsona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arsona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Avash o avash ti se me e mor vesh njeri ketej kete qe the se me dru pas koke me ze.

Lene mo mos na marresh ne sysh. Se shef ti, ja tani jam tu ik me vrap me mor nje koqe hudher e me e ven ke veni qe mos me marrin me sysh

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 03:09
Ora tani: 22:11 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar