Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Wink

Hahhaa..Anaz do ta kem parasysh yvo, se ta hedh ky kur s'ke mendjen (j/k).
Anywho...pastaj takon te pime cikez me forumistat aman. Edhe te dehemi s'do i mbajme mend neser se ca kemi thene po he .

Hajd ne dasem(me fund kjo) ...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Gusht 2004 02:54
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
anaz
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 18/09/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 164

E di qe e ke mire ti vlonjate, ja psh une u cova sot dhe nuk mbaj mend fare se sa kam pire dje ne barin tone....
Sidomos kur pin me miq te mire sic jemi ne ne forum

Mesazh i vjetër 05 Gusht 2004 11:22
anaz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të anaz Kliko këtu për të kontaktuar me anaz (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: anaz Shto anaz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto anaz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

lool...a epo kot s'them una ...

Ndonje thashethem te rri keni apo..? (te filloj vete une ee) :p

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 00:07
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

rri te filloj une me llafet.
kam qene mbreme ti motra ne nje club qe te ikte kapaku kokes,por ama si ky bari ketu nuk ka.Jo per gje,po sado te perdridhen femrat e tjera,keto te forumit tone jane yje .per koken time,e nuhas une:p
Cfare do pish.nje redbull dhe xhk daniels per mua.hajde moj shushke,merri porosi Vlonjates

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 00:16
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Wink

Hahahaa..epo semos na ftove nga ai clubi jot ti neve qe t'ja nxirrnim fundin ...

Te njejten edhe per mua plz...

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 00:30
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Ok,degjove moj,edhe nje per Vlonjaten.Edhe ca kaplo :p ice ne nje gote.
Po ce do aman se atje te iken truri nga gjithe ato goca(ups)me mire keshtu kur jane pak goca se ju perkushtohemi me shume,nuk hallakatemi.me kupton apo flas ne ajer une
te pershendes.Sexon ma ke pare se edhe ajo e heq nje cik alkolin.I ka ngjare mamit,hahahahahah
pershendetje
Muahhhhhhhh juve goca se ju kemi si shpirt te gjithave.Te ju marrin te keqen gocat e vendve te tjera

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 00:35
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

hahaha, a vdeksha une per 'kaplo-n' tend ...

Epo mire atehere, rrime tek bari jone s' ka prob. Sa me sh. perkushtim aq me mire e. (*_*).
Sa per Sexyn, yeah e pashe andeja nga cepi..te fala ke. :p

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 01:03
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Nje birre ****** per mua,ketyre dy firauneve te tjere sipas deshires.

P.s Vetem nga Vlora sot ne bar...na pushtuan

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 01:12
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

O xhixhi o pasha

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 01:14
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Citim:
Po citoj ato që tha JaM_VlOnJaTe
O xhixhi o pasha

P.s 2 Per kete jo-alkolike mundesisht !

:p

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 01:17
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar