Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 254 255 256 257 258 259 260 261 262 [263] 264 265 266 267 268 269 270 271 272 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

une hengra sushi, me vajti ne shpirt. Dhe tani dua nje fruit salad me cottage cheese...

Hec mi Futbollo te qeras lali ty me gjithe keto leka qe kurseva bli ca te duash (ke seksioni sallaturinave) lol

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 18 Prill 2006 21:26
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
une hengra sushi, me vajti ne shpirt. Dhe tani dua nje fruit salad me cottage cheese...

Hec mi Futbollo te qeras lali ty me gjithe keto leka qe kurseva bli ca te duash (ke seksioni sallaturinave) lol

Kujdes nga sushi lol se te ben agresiv Besoj se e di historine e Becham :p

Mesazh i vjetr 18 Prill 2006 21:31
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

shiko mos mi bjer ne qafe sushit se jam gati te pervesh menget!!! dhe agresive nuk jam une more vesh?
c'i ndodhi Bekimit? ja ngjeshi topin e futbollit Viktores?

Mesazh i vjetr 18 Prill 2006 21:45
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Citim:
shiko mos mi bjer ne qafe sushit se jam gati te pervesh menget!!! dhe agresive nuk jam une more vesh?
c'i ndodhi Bekimit? ja ngjeshi topin e futbollit Viktores?

Jo ne Londer, ne Madrid

Mesazh i vjetr 18 Prill 2006 21:50
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Citim:
Po citoj ato që tha football

Jo ne Londer, ne Madrid

nuk te kuptova me kete jo londer por madrid por kam nje parandjenje qe do e kete vrare keq - lol

Mesazh i vjetr 18 Prill 2006 21:53
Cindi
larguar

Citim:

nuk te kuptova me kete jo londer por madrid por kam nje parandjenje qe do e kete vrare keq - lol

Sushi + klima behet dopjo

Mesazh i vjetr 18 Prill 2006 21:58
cupka
madmoiselle!

une per vete kam jetuar ne londer dhe sushi haja ter kohen (pervec te djelave kur shkoja ke turku ke zona dy e haja ushqim te lyrshem e te yndyrshem se ndryshe semuresha me zemer) por other than this, nuk kisha ndonje ndikim negativ. Ne fakt duhet marre parasysh dhe fakti qe une nuk luaja futboll lol.

Mesazh i vjetr 18 Prill 2006 22:09
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Qenka mbledhur grupi ketu sot kur une mendoja ke te rethoja pergjigjen (a) (b) apo (c).... A-ja me pelqente mua dhe ate rethoja Ajde po pij te clodh koken tani kafe kam ne dore po faktikisht nje apple tini s'do ta refuzoja
Ajde Gezuar Goca se cunat kane humbur fare ne kete teme

Mesazh i vjetr 18 Prill 2006 23:32
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
X-File
Selector

Regjistruar: 05/10/2004
Vendbanimi: Purgator
Mesazhe: 479

me sill nje expresso te lutem.

he mo grupi si ja kaloni, ka ndonje thashethem te ri ketej ????

Mesazh i vjetr 19 Prill 2006 11:20
X-File nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të X-File Kliko këtu për të kontaktuar me X-File (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: X-File Shto X-File në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto X-File në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

he mo e prune koken ti . ketej s'ka thashetheme. sot kohe me diell dhe un jam gjith nerva pse duhet me ndjejt ne zyre dhe jo ulur ne stol.
une dua nje nestea pjeshke me akull.

Mesazh i vjetr 20 Prill 2006 20:38
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 254 255 256 257 258 259 260 261 262 [263] 264 265 266 267 268 269 270 271 272 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar