Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Glaukus vetem .... aty mos kini merak se jam ke niveli i 55 ( ke farmville flas ) ......... hahahahahaa Genjeshtar ke i 50-je hihihiihi... Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu me kete vape dhe hekuros...ma vaaaa
Citim:Po citoj ato që tha Glaukus vetem .... aty mos kini merak se jam ke niveli i 55 ( ke farmville flas ) ......... hahahahahaa
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Glaukus vetem .... aty mos kini merak se jam ke niveli i 55 ( ke farmville flas ) ......... hahahahahaa sa per bastet : - ( nji komshija ime ka pas than : njihere ta provosh - gjith jeten do e kerkosh ) .... se don me nxjerr leket qe ke lan Kete e thone per gje tjeter o Glak. Pa shikoje mire kete pune njehere.
Citim:Po citoj ato që tha Glaukus vetem .... aty mos kini merak se jam ke niveli i 55 ( ke farmville flas ) ......... hahahahahaa sa per bastet : - ( nji komshija ime ka pas than : njihere ta provosh - gjith jeten do e kerkosh ) .... se don me nxjerr leket qe ke lan
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Gabim qe sme falet qe harrova ditelindjen tende u befsh 100 vjec ...shume puthje e perqafime per ty .
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Gabim qe sme falet qe harrova ditelindjen tende u befsh 100 vjec ...shume puthje e perqafime per ty . rrofsh shume faleminderit lol
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Gabim qe sme falet qe harrova ditelindjen tende u befsh 100 vjec ...shume puthje e perqafime per ty .
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil rrofsh shume faleminderit lol qyqa pse moj kur e kishe ditelindjen ti kam harruar hahaha e kisha per dike tjeter une po meqe e paske pas dhe ti è po baj 2 urime ne nje dite ...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil rrofsh shume faleminderit lol
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA qyqa pse moj kur e kishe ditelindjen ti kam hahaha e kisha per dike tjeter une po meqe e paske pas dhe ti è po baj 2 urime ne nje dite ... e mire pra po te falenderoj 2 here
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA qyqa pse moj kur e kishe ditelindjen ti kam hahaha e kisha per dike tjeter une po meqe e paske pas dhe ti è po baj 2 urime ne nje dite ...
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
YOUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Neser is the dayyyyy.....
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha YOUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Neser is the dayyyyy..... Congrats
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha YOUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Neser is the dayyyyy.....
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha YOUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Neser is the dayyyyy..... Really,une e dija me vone...me thuaj ke veshi si qysh tek..e di vete ti ^_^ Kisses Mc..Vapeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kam nevoje qe te iki me pushime ...kam nevoje per qetesi ,fresk e pak perkedhelje nga ty ...