Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 260 261 262 263 264 265 266 267 268 [269] 270 271 272 273 274 275 276 277 278 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Deri tani i kam pi nja 3 kafe, por kete po e pi me ty se ka me lezet.
Kam pasur probleme me internetin, por tani u riktheva me veshje te re

Per tourin ne itali po ta organizoj.

Zbarkimin ne Rimini, nuk e dua as ne Rome, as ne Milano, as ne Brindizi.

Atje direct tek Skenderbeg.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Maj 2006 17:44
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

clearwater tampa? mos shko fare, me mire hik andej nga Ft. Lauderdale.
Clearwater mu duk si nje fshat qe nuk kish te mbaruar, vetem ububuja thoja gjate gjithe kohes. Te ishte per mua nuk do dilja fare nga hoteli, po ti have fun

hik njehere andej nga San Diegoja ku te hiken truri, hik e shif c'perle eshte andej. E per cift eshte a perfect retreat.

Si ju kam ju zockave te tjera?

Mesazh i vjetër 11 Maj 2006 17:48
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Rimini nuk ka aq aeroport te madh, sa te vijne avionat nga amerika.

Patjeter duhet te zbrezesh ose ne Malpensa (Milano) ose Fiumicino Roma

Pastaj nga Roma ose Milano per Rimini.

Ika ne pune tani, Po pata kohe shkruaj nga andej. Pacim

Mesazh i vjetër 11 Maj 2006 17:49
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

mire erdhi vera ketej. Une dua nej frape se me kafe kam sh vape. keila rrofsh per urimin. per pushime s'e kam idene nuk te sugjeroj dot. nje perqafim te gjithave se kam sh pune sot.

Mesazh i vjetër 11 Maj 2006 17:51
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
clearwater tampa? mos shko fare, me mire hik andej nga Ft. Lauderdale.
Clearwater mu duk si nje fshat qe nuk kish te mbaruar, vetem ububuja thoja gjate gjithe kohes. Te ishte per mua nuk do dilja fare nga hoteli, po ti have fun

hik njehere andej nga San Diegoja ku te hiken truri, hik e shif c'perle eshte andej. E per cift eshte a perfect retreat.

Si ju kam ju zockave te tjera?

Keila, I think shejtonja eshte right. Edhe une u merzita, me shume me pelqente te lahesha ne pishinen e hotelit se ne oqean. Sooo boriiing.
Nderro direction, where the money ja vlen ti harxhosh.

Mesazh i vjetër 11 Maj 2006 17:54
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
mire erdhi vera ketej. Une dua nej frape se me kafe kam sh vape. keila rrofsh per urimin. per pushime s'e kam idene nuk te sugjeroj dot. nje perqafim te gjithave se kam sh pune sot.

Na edhe ti nje frape me akull dhe me qumesht. Gjysmen e gotes e ke me shkume. Ika edhe une se jam e mbytur me pune sot.
Kalofshi mire tek bari.

Mesazh i vjetër 11 Maj 2006 17:57
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Hmmm

O Fajtor, ajo oferta qe bere atehere ne chat per 50 euro nata + internet a qendron akoma? Po te kujtoj se e bere si kundraoferte ndaj AzZuRrO-s

Mesazh i vjetër 11 Maj 2006 18:05
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Hmmm

Korrigjohem, ka qene 35 euro, se 50 euro ofroi vete AzZuRrO.

Mesazh i vjetër 11 Maj 2006 18:06
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i/e paregjistruar
.

Regjistruar: 13/08/2004
Mesazhe: 1280

Admiral edhe nje kove klor me duhet mua dhe s'ka me njolla :p

Lela kete here s'ka itali sepse me duhet ti ndaj ditet e pushimeve dhe s'vihet atje vetem per nje jave. Por mbase e ruaj oferten per te ardhmen

football mi komplikove gjerat . Para dy vitesh isha ne Miami per pushime dhe nderrova krahun e koastline kete vit duke menduar qe oqeani andej nga Tampa ishte me pak i rrezikshem. Tani qe me the per peshkaqenjt (qe si kisha vene ne liste) do frekuentoj vetem pishinen se si trip si bej dot cancel se e kam paguar e te gjitha.

Ne Ocean City kam qene. Desha te shkoja pak me larg. Edhe ne Lake George isha vjet (po thash s'po shkoj dy vjet ne te njejtin vend) plus qe me pelqen deti me shume se liqeni... Flm per tips po me sa duket do vazhdoj te jem ne dileme. Po mendoja Myrtle Beach po ke te drejte ti per punen e hurricanes, se tamam ne Gusht e kane peak season ato...

Mesazh i vjetër 11 Maj 2006 18:07
i/e paregjistruar nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i/e paregjistruar Kliko këtu për të kontaktuar me i/e paregjistruar (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: i/e paregjistruar Shto i/e paregjistruar në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i/e paregjistruar në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i/e paregjistruar
.

Regjistruar: 13/08/2004
Mesazhe: 1280

lol sa shkrujta un ate mesazhin (duke u msheh nga bosi) ju paskeni mbush faqet

Shejtonja flm per sugjerimin, do i hedh nje sy San Diegos, por a ja vlen te shkosh deri atje per vetem nje jave??

Kurse kjo ne Tampa ne Qershor eshte me familjen (mamin motren etj) kshu qe s'ka gje se eshte si fshat. Fshat ishte edhe Lake George po me pelqeu. Me duket se jam pak old fashion une

Mesazh i vjetër 11 Maj 2006 18:12
i/e paregjistruar nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i/e paregjistruar Kliko këtu për të kontaktuar me i/e paregjistruar (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: i/e paregjistruar Shto i/e paregjistruar në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i/e paregjistruar në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 260 261 262 263 264 265 266 267 268 [269] 270 271 272 273 274 275 276 277 278 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar