Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Une pashe nje engjell
qe me ndricoi rruget neper nate
me zgjoi nga endrra
qe s'ish tjeter vec nje makth i gjate
Une pashe nje engjell
dhe trishtimin per nje cast ma vrau
prehu syte tek kujtimet e mia
dhe bashke me mallin qau
Une pashe nje engjell
dhe shpirti im u be lot i henes
ne vesh emblesisht i peshperita
-Me nxorre mallin e nenes...

Nenes time ... Adrian Sulo 05/01/07

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Janar 2007 22:25
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Cfar ?
Perse sillem keshtu sikur ti te ishe nje e panjohur qe me jep bezdi sa here qe e shoh ?
Nuk mundem jem ndryshe ,nuk mund te copetoj ndergjegjen per hire te dashurise se humbur ,per hire te diteve te thyera.A e di qe per mua ishe e vetmja, e vetmja e perkryer porsi ne perralla.E vetmja qe i fala zemren por ti me vodhe shpirtin dhe pastaj ja shite djallit sepse ndieshe me mire keshtu.Por jo tashme ska me perendim ne endrren time ,agimet sollen pranveren dhe celen tulipanet qe ti i doje aq shume por une kurre nuk ti dhurova. Me dukesh si nje piktur e paperfunduar sa here qe te shoh dhe kerkoj te te ndihmoj por skam cfar te bej une jam thjesht nje poet romantik e asgje me shume.Piktori mendohet se do te kete humbur dhe me ty po merret nje karikaturist abstrakt,.Absurde apo jo ?!Absurde sesi une per ty isha ...isha shume dhe asgje,sesi ti per mua ishe gjithcka dhe tashme sje me asgje.Sa keq qe me vjen per ty dhe per ditet e mia qe kuptimin ja jap une ashtu si dua duke qene ti antikrishti tyre ,mosegzistenca jote eshte arsyeja e egzistences se tyre .Sepse askush si ty nuk arriti te asfiksoi ditet e mia dhe dihatjet e shiprtit tim ishin ushqim per egon tende .Vete e ke thene ,ti keshtu arrije te ndieshe me mire,arrite te mendosh per veteveten nje here,ja e shikon ja arrite,dhe sme the as faleminderit .Nejse nuk kam nevoje per falenderimet e tua aq me pak per ndjesat ,aq me pak per ty.Aq me pak per ty...

Mesazh i vjetër 08 Janar 2007 02:29
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

thuam...

Tani qe je vetem thuam sesi ditet e tua i mashtron.Apo do ti genjesh edhe ato ashtu si me genjen mua duke me thene se je e lumtur,se jeton e qete ne boten tende iluzionare .Une vazhdoj duke pasur perseri aroma dashurish qe jetojn castin e nje frymemarrje pastaj humbin ne bodrumet e indiferences.Vazhdoj akoma te vjedh dashurite e te tjereve dhe ti bej te mijat,ose me sakte nuk i vjedh por i vras.Ashtu si me vrave ti ose me sakte ashtu si une vrava shpirtin tim te virgjer,po ti ma çvirgjerove shpirtin dhe hera pare te lendoka te vertet .Me duket absurde te flas akoma per ty ,ti qe tashme per mua je ... asgje. Asgje nuk me lidhe me ty pervec nje dashuri e humbur e tretur ne varrin e harreses se te ardhmes por qe fatkeqsisht jeton akoma ne te kaluaren e kujteses.Harrova qe ti per mua ke qene shume dhe asgje , gjithsesi ke qene dhe kete megjithse dua nuk mundem ta harroj.E di perse po shkruaj sot ? Sepse duke folur bashke sot po pyesja veten sesi une kisha arritur te bija ne dashuri ,dhe pikerisht me ty.Mu duk e pamundur ,absurde dhe vazhdova te isha akoma me i bidur se duke qene vetevetja njerez si ti nuk mund te me rrine prane .Gjithsesi dua te ta them ,ke humbur shume nga sharmi jot.Apo ndoshta je lodhur duke lozur me ndjenja ,apo ndoshta dikush tjeter loz me ty .E di jeta jote smund te jete asnjehere monotone ,ashtu si edhe imja keshtu qe ne intenerarin e jeteve tona ato padashur u takuan.Me duhet te shkoj sepse edhe une duhet qe ditet e mia ti genjej duke folur per ty deri sa te merziten e ti zere gjumi .Shshshshshshsht hesht ato tashme po flene ...

Mesazh i vjetër 19 Janar 2007 03:55
diabolic
bastard_inside

Per ty... (M)

Ne ate mozaik fytyrash ishte pikerisht fytyra jote e cila me terhoqi vemendjen.Nuk munda te ti hiqja syte dhe admirova te bukuren e cila percillej nga ti me nje thjeshtesi ç'armatuese.Me fale nje buzeqeshje pa dashur dhe une ja ndjeva aromen dhe frymen e mbajta gjate ne gjoks qe shijen ta ndieja sa me mire.Cuditerisht per here te pare me munguan fjalet aq shume sa edhe psheritima qe i thoja vetes u dihat bashke me mua.Magjike porsi zane magjepse shpirtin tim duke me dehur me puthje pasioni,me afsh deshire per te qene nje trup i vetem ne lakuriqsi.Me dridhej zeri kur degjoja zerin tend qe dridhej ne buzet e tua te cilat doja ti puthja por smundesha sepse ishim ne mes mijra njerzish dhe ata do te te gjykonin.Me thoje se gjithcka qe po ndodh midis nesh eshte absurde por jo absurde eshte te rrish larg teje. Me the qe me kishe pare ne enderr,erdha te te puthja se me kishte marre malli.Keshtu do te vij cdo nate sepse kam nevoj te jem ne mendjen tende ,endrrat e tua tashme jane te miat. Naten e mire zane e bukur ,endrrave do te jem me ty,diteve do te te bej shoqeri neper mendime .Naten ...

Mesazh i vjetër 20 Janar 2007 03:26
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Ti kurre nuk erdhe...

• -Ti kurre nuk erdhe pas buzeqeshjes se fundit.Ishte shikimi i fundit i larget.
    Dikush me tha qe ishe kthyer nje dite ne shtepine tende.
    Nuk te gjykoja dot atehere.Isha e verbuar nga marrezia e ndjenjes.
    Fjales tende kurre s`i dhashe ngjyre, as forme.
    As qe e vija ne dyshim se shtrengimi i dy duarve
    mund te jete dhe i perkohshem.
    Ikem prej njeri-tjetrit.Ndjeva mall, ndjeme mall.
    Zerat tane u ritakuan diku.Perfundimisht,ti kurre nuk erdhe...-

Mesazh i vjetër 20 Janar 2007 03:43
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Per Helgen...

Ti kurre nuk erdhe ta thyeje pritjen time
megjithse kurre su thame lamtumire
por vazhdove te jetoje neper kujtime
dhe afshit per te te pasur i shtove deshire
Te shikoja nga larg tek vije
midis endrrash bridhje pa pushim
por askund slije as gjurme as hije
dhe kujtimet i ktheje thjesht ne trishtim
As vibrimi zerit tend smundi aspak
te te sjell tek une deshire e mall
kopshtin e edenit ferrin zjarr e flak
dashuron si engjell urren si djall
Te erdhi keq ?!te lutem me thuaj
ma thuaj nese per mua lot derdhe
une brenda shpirtit akoma lot bluaj
gjithsesi,perfundimisht ti kurre nuk erdhe

Ps: Te kam xhan...

Mesazh i vjetër 20 Janar 2007 04:15
diabolic
bastard_inside

Sonte heshtja me ka bere vizit.Jam shume i lodhur me fjalet ,lodhur me veten ,lodhur me boten.I lodhur te pakten sonte sepse neser e di buzeqeshja do te jete imja si gjithmon...

Mesazh i vjetër 22 Janar 2007 04:12
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

O ditet e vetmise
Dy lot te pafajshem po ju dhuroj
Per te vetmin djal qe desha dhe tashme iku….shkoi………
Zemra ime lot pendimi nxjerr
Dhe fyt I cjerrur I saj
Vetem emrin e tij therret………….

Mesazh i vjetër 23 Janar 2007 01:46
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

ditet e mia pa ty eshte me mire te mos i mendoj
ato qe kalova me ty ato po dua gjithnje ti kujtoj

Mesazh i vjetër 23 Janar 2007 02:47
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Do te iki perseri nga monotonia e ketij qyteti gri.Ndoshta edhe fjalet nuk do reshtin,ato do percillen buze me buze deri sa nje puthje do te mi sjelli te gjitha.E di, imazhi eshte gjithcka,por skam cfar ti bej qe ata qe me njohin siperfaqsisht mendojn se jam ai qe thuhet.Ah sikur te me njihnin gjysmen e asaj qe jam...Hahaha ndoshta do ta kishit te sigurt qe jam nje maskara i poshter :p :p :p :p

I poshter keshtu me therriste gjithmon... (nejse...)Nuk ishte e vetmja...

Shihemi pas shume ditesh ,perseri ketu tek ditet e mia pa ty.Se kush je ti tashme as une nuk e di,je thjesht nje vend vakant qe nje dite do te zihet nga dikush...

Naten nga Adi (Diabolic A'S )

Mesazh i vjetër 23 Janar 2007 03:37
Ora tani: 08:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar