Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Mahhh ................ bythe te shemtuta .................. . Ca mendime reaksionare mor zot. Ky qun kerkon trajnimse ka shka nga rruga e Zotit. Si te kam than mer magjyp qe nuk shahet femna.
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Mahhh ................ bythe te shemtuta .................. .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 22/07/2010 Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura Mesazhe: 1505
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Ca mendime reaksionare mor zot. Ky qun kerkon trajnimse ka shka nga rruga e Zotit. Si te kam than mer magjyp qe nuk shahet femna. emo si Ben dhe ti atij i pelqejn ato qe ka ke avatari vêt çte keqe ka
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Ca mendime reaksionare mor zot. Ky qun kerkon trajnimse ka shka nga rruga e Zotit. Si te kam than mer magjyp qe nuk shahet femna.
__________________ Monologu esht tymi i flakve te brendshme te shpirtit.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Bashkangjitje: harte_arbeit.jpg Ky file është shkarkuar 20 herë.
....
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
Citim:Po citoj ato që tha Eria .... hahah sa kam qeash me ket foton eria
Citim:Po citoj ato që tha Eria ....
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ emo si Ben dhe ti atij i pelqejn ato qe ka ke avatari vêt çte keqe ka Nuk jam kondra, nuk jam kondra, po mos shaj te tjerat, oj. Jo per gje po ja thy ndjenjat Sesit, qe eka aq me qejf Eria, komshiu ky me?
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ emo si Ben dhe ti atij i pelqejn ato qe ka ke avatari vêt çte keqe ka
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Eria, komshiu ky me? I Biri
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Eria, komshiu ky me?
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Mahhh ................ bythe te shemtuta .................. . up xhixhi .... ke shije te holl turll
Bashkangjitje: attendretelephone-144117_l.jpg Ky file është shkarkuar 16 herë.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po sikur te kete thene: ja ja lliva, po tani si te bej? Le te merret me jastekun tani.
Citim:Po citoj ato që tha Eria
Bashkangjitje: images2.jpg Ky file është shkarkuar 35 herë.