Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Talking

Hahhaa..e ore se akoma se kam marre dozen una

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 01:25
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Mire,ti e di o xhan.

Vetem kujdes se tek ky bar qarkullojne tipa te hidhur:p

Ciao,kalofshi mire se une po gjej ndonje bar te vertet tani

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 01:29
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXY_GIRL05
BEST DANCER

Regjistruar: 19/11/2003
Vendbanimi: HAWAIIAN STYLE
Mesazhe: 326

roke edhe ti Vlonjate bete si bete me sollet edhe mua ketej nga barri
megjithese qejf nuk e kam se une alkoliste nuk jam se edhe pija me duhet mua...une pa pire jam e pire jo me te pij te ik per lesh lol
po megjithese nuk po ja u prish po ja bej edhe une bam me te pire
vec sonte jo me...........he ca pije do me sillni se une nuk mar vesh nga keto alkolet qe te bej porosine he roke beje ti per mu lal edhe nje porosi tjeter
mos pertosh te me blesh edhe nje pakete se pa ato nuk ri dot ...

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 02:33
SEXY_GIRL05 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXY_GIRL05 Kliko këtu për të kontaktuar me SEXY_GIRL05 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SEXY_GIRL05 Shto SEXY_GIRL05 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXY_GIRL05 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

jam vlonjate!une ta shqiperova couple_kaplo:p:p pasi jemi ne bar shqip dhe per me shume tju ngreme vleren juve per tju thene qe ne nuk duam tja dime per te huajat.Eeeeeeee eshte me kutpim kjo gje,por nga ta kesh mendjen me para ti:p
Nejse.Ti sexo,ti yll ca pakete do,nga ato me perzeervative
Te sjell rokja ca te duash se je si shpirt i vogel dhe i madh
hajde gezuar.Te rroje sheshi i Flamurit

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 12:02
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pipi
hic

Regjistruar: 09/02/2004
Vendbanimi: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Mesazhe: 499

ola ckemi ca beni ju , sa shume me keni munguar. keni ndonje te re?
nejse
dopjo xhin per mua se u merzita gjith diten ne shpi

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 14:49
pipi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pipi Kliko këtu për të kontaktuar me pipi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të pipi't! Kërko mesazhe të tjera nga: pipi Shto pipi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pipi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXY_GIRL05
BEST DANCER

hahaha roke po ajo paketa me ashtu ca me duhet mua se mos kam noe nje 12 inch une :p:p.....
cigare mo cigare te plaste bbobobbo sa per keq i mer gjerat edhe pastaj me thua mua ti uupupupup si je i papare ika nje here une se jam veone per ne pune se ti roke do vrare

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 20:03
SEXY_GIRL05 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXY_GIRL05 Kliko këtu për të kontaktuar me SEXY_GIRL05 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SEXY_GIRL05 Shto SEXY_GIRL05 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXY_GIRL05 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Hehee, pse mo Roke na 'shati' jam une derrman.. ate kaplo e kapitova una, por bera kot...nejse si kap ca gjera ti ee....

P.s. Sexy...12'' mi??? (dang :p)

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 20:08
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Wink

Uh & sorry Pipi (harrova fare).

Nga kishe humbur kshu ti?? (qe te kishte munguar forumi dmth)...

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 20:16
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Boboooooooooooooo ketu u merrkan me llafe:p:p

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 23:18
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXY_GIRL05
BEST DANCER

Talking

u pika roke ti qe nuk meresh hic me llafe u aman moj aman

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2004 00:21
Ora tani: 12:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar