Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Kurrizin jo, po ndonje gje tjeter edhe mbase Kur do kthehesh ne vendlindje?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Ashtu si ti ne mbremjen e matures? Vishni mini?
__________________ .
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Te shkurtra i mbaj,se helbete me te gjata ngjaj si thes me patate Desserti ah se di,kam nje dasem ketej,do martoj kete iher (ate hallin tjeter s'kam c'te bej ) T'iu them njehere naten une,se jam ngritur qe me sabah sot ?
Jo.. S'i kam nxjerre kurre shalet sheshit Po ti? P.s. Hallit tjeter s'kemi c'i bejme me tani, po hajt ma befsh gjumin e embel njehere
Ju lovvo te dyjave
Do flesh? Ele une ju lovvo :*
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Do flesh? Ele une ju lovvo :* Me lodhi ajo sot
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Do flesh? Ele une ju lovvo :*
Hajt se po ju lovvo dhe une njehere jemi qe jemi Me thuaj dy vargje te nje poezie qe te kujtohet tani.
Nuk e di sesi por, ti ke mbërritur tashmë tek unë. Je këtu. Por nuk ishte shiu ai që të solli. Ishte diçka tjetër...(L.) I dua keto vargje Ika tani
Citim:Po citoj ato që tha Eria Nuk e di sesi por, ti ke mbërritur tashmë tek unë. Je këtu. Por nuk ishte shiu ai që të solli. Ishte diçka tjetër...(L.) I dua keto vargje Ika tani