Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
po dehem
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil po dehem Para kompjuterit? Qeke tu u deh per hall.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil po dehem
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Para kompjuterit? Qeke tu u deh per hall. ehe e gjete ... halle halle kjo dynja halli hallit nuk i ngja
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Para kompjuterit? Qeke tu u deh per hall.
Regjistruar: 30/01/2009 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 536
po numroj paret
__________________ L'essenziale è invisibile agli occhi...
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Po haje nje pjate Spaghetti dhe tuj lexu ketu.
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
te bafte mire une po lexoj postimet ktu
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
...po qaj duke pare foton e Niquas o zot pse ajo ka floket kaq te bukura e kacurrela e une jo ...do vdes bashke me Glakusin
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA ...po qaj duke pare foton e Niquas o zot pse ajo ka floket kaq te bukura e kacurrela e une jo ...do vdes bashke me Glakusin ahahahah bjonde me shkrine thanks zemraaaa.. pucccccccc
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA ...po qaj duke pare foton e Niquas o zot pse ajo ka floket kaq te bukura e kacurrela e une jo ...do vdes bashke me Glakusin
Citim:Po citoj ato që tha Niqua ahahahah bjonde me shkrine thanks zemraaaa.. pucccccccc ti po shkrihesh amores do i bjeri pika kur ti them se neser do iki ke parukerja o i bej kacurrela o ska ka hallin e pareve...
Citim:Po citoj ato që tha Niqua ahahahah bjonde me shkrine thanks zemraaaa.. pucccccccc
po habisem fare