Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 266 267 268 269 270 271 272 273 274 [275] 276 277 278 279 280 281 282 283 284 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Mente dhe ti Lelush. te kam derguar nje pershendetje e more? sherbeti jot eshte balsam. hajde gezuar per njerezit e embel,. ua embelsofte zoti shpirtin.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 00:09
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

sot qenkemi qilim qe te treja... talk about poopers

well, une jam e lodhur sot dhe keto dy ore qe me kan ngelur
me duken si dy vjet... nga behet Roke?
Dola ne lagje mbreme e therrisja Roke-rokoko, Rokja asgjekundi. Jam ne merak per te! Heren e fundit kishte perfunduar ne Brazil pas ca fustaneve, kushedi nga ka fluturuar tani :p

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 00:11
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

goca hajdeni e pime cajin ketu ju ftoj tek ky bari i preferuar i imi Ai levizes ka muzike jazz

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 00:23
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re imm0196.jpg
Ky file është shkarkuar 46 herë.

ketu

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 00:26
cupka
madmoiselle!

right about now, I'd like it very much to be there.
FYI muzika xhaz eshte muzike seksuale (vertet e kam) dhe degjohet me partnerin (pavaresisht se mua ju te dyja me dukeni fit for partners lol) ndaj mendohuni mire para se t'ja hipni (anijes de anijes) dhe se what goes there, will stay there :p :p

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 00:35
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

po klodel e kam marre, shume i bukur, flm shume.

Hajt nje cin cin me vajzat e forumit se kishim kohe pa u mbledhur

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 00:45
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Po ka qetesi andej ti Ana , vije edhe una se na duhet

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 00:59
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sy_jeshilja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/01/2003
Vendbanimi: God is LOVE
Mesazhe: 393

Po mua me pranoni ?

Une nuk i pi ato mentet ose cajrat, po as alkol s'pi dot per momentin. Po marr nje kapucino. Sot jam shume e qete, thjesht ca muhabete grarishte me duhen.

Ana, ma dergo dhe mua ate webin me ato fotot e bukura, pliz

Goca, cheers ! Life is beautiful .

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 01:00
Sy_jeshilja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sy_jeshilja Kliko këtu për të kontaktuar me Sy_jeshilja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sy_jeshilja Shto Sy_jeshilja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sy_jeshilja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

sycka jeshilkat natyrisht qe i pranojme.

e re Myzo, sa tu be cupka? nje javeshe? dhe qe tani kerkon qetesi ti? dale byrazer dale se kur ti mbushe te 15tat do kuptosh se kjo qe ke tani, kjo po eshte qetesi e rehati.

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 01:04
Sy_jeshilja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/01/2003
Vendbanimi: God is LOVE
Mesazhe: 393

Rrofsh Shejtonja

Mire e ka Shejtonja, shijo dhe ca rehati tani sa eshte e vogel, se pastaj do hash dynjane . Une e kam thene gjithmone : Girls are trouble. Ah, Myzo djali, s'do te zeri gjumi naten .

Rrofshin cunat , po kete do e pime per kukullen e vogel te Myzos, duhet te jete rreth nje muajshe tani, apo jo Myzo ?

Lum une qe kam vetem cuna :p  .

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 01:09
Sy_jeshilja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sy_jeshilja Kliko këtu për të kontaktuar me Sy_jeshilja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sy_jeshilja Shto Sy_jeshilja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sy_jeshilja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 16:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 266 267 268 269 270 271 272 273 274 [275] 276 277 278 279 280 281 282 283 284 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar