Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 267 268 269 270 271 272 273 274 275 [276] 277 278 279 280 281 282 283 284 285 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
sot qenkemi qilim qe te treja... talk about poopers

well, une jam e lodhur sot dhe keto dy ore qe me kan ngelur
me duken si dy vjet... nga behet Roke?
Dola ne lagje mbreme e therrisja Roke-rokoko, Rokja asgjekundi. Jam ne merak per te! Heren e fundit kishte perfunduar ne Brazil pas ca fustaneve, kushedi nga ka fluturuar tani :p

o posi ti,ja u ngjirevete ma nxjerr ate gocen per te dale dhe pastaj vine e me therret ne penxhereDeri tani skam ndermend te ike ne Brazil kur e kam Brazilin ketu
ca ke bere ndonje gje ti yllo.me vapen mire?Edhe ketej vape,sidomos tani jam bere tere djerse se sapo rrojta leshrat e sqetullave,hahahhahaha (shpresoj mos te jesh duke ngrene kos frutash kur ta lexosh dhe imagjino nje tufe me lesh perzier me kos duken ne horizont,aty,tek luga,hahahahhaha:p )
ika,ika se u be lesh e li muhabeti,ciao!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 04:34
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Citim:
Po citoj ato që tha roke

o posi ti,ja u ngjirevete ma nxjerr ate gocen per te dale dhe pastaj vine e me therret ne penxhereDeri tani skam ndermend te ike ne Brazil kur e kam Brazilin ketu
ca ke bere ndonje gje ti yllo.me vapen mire?Edhe ketej vape,sidomos tani jam bere tere djerse se sapo rrojta leshrat e sqetullave,hahahhahaha (shpresoj mos te jesh duke ngrene kos frutash kur ta lexosh dhe imagjino nje tufe me lesh perzier me kos duken ne horizont,aty,tek luga,hahahahhaha:p )
ika,ika se u be lesh e li muhabeti,ciao!

Lere se na kenaqe, qenke pastru qenke bere xixe

Ne te du kemi mbetur, hajde ja marrim me nje labce neve ketej dhe me nje raki 17 - tshe deri sa te gdhihet si xha Sulua me shokun e vet

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 10:03
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i/e paregjistruar
.

Regjistruar: 13/08/2004
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1280

a ka mundsi edhe noj kange shkodrane football? :p

gjes barista

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 17:26
i/e paregjistruar nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i/e paregjistruar Kliko këtu për të kontaktuar me i/e paregjistruar (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: i/e paregjistruar Shto i/e paregjistruar në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i/e paregjistruar në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

goca do na lini rehat me kenge tani, nuk e shikoni qe po bejme muhabet leshi une dhe Rokja? Faleminderit dhe xhan xhan. :p
Me nje rrampo llaf, ti ke rrojtur leshrat kur bukuria dhe trimeria tende ishte tek ai lesh i dendur e i zi ne trupin tend ose me sakt ne sqetullat e tua!!! Ti ishe nje Solomon per ne, prit tani te pelcase lufta (ne Lebanon) se rrojte ti leshin. Do vemi per lesh arapi, ja do shohesh!

Tani do kendojme nje kenge nga shkodra.
ky marak
maraku shkrete
nuk ma len
zemren e qete
dashurine qe kam per tyyyyy
nuk e ndrroj me keta dy sy

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 17:55
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

mos caj koke flori,per nja dhjete dite do behet prape xhufke,i ndritshem,i kendshem,me ate ngjyren si tip kuqerreme qe vjen si rrezultat i djerses,hhahahahahahahahha.Pastaj mos ke merak fare.Frike joe jo se nga pikat strategjike te trupit ku lulezon hareshem leshi vetem ato te sqetullave hoqa,ndersa te tjerat jo,hahahahahha cna gjeti na zuri goja lesh na zuri.Kot s'tha ai:Kur hame makarona,hame makarona,Kur hame lesh hame lesh
ika une se puna po me therret.ciao!

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 19:07
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Roke dhe shejtone mos vdekshi ishalla, se e bera monitorin gjithe pika pika nga te qeshurit dhe po fsheh te qeshuren me floket, qe mos me shohin, se lashe nam sot.

Keila nuk ja them andej nga veriu une, po deshe per isso jam e para dhe per valle me klarino, ashtu pogonishte
E di qe ju shkodranet i keni inat pogonishtet, por ca me ba me ato u rrita une jo me napolonce.

Ja ke Shejtonen, qe di me ja marr shkodrance. Gati i ka baterite te karikuara:

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 19:16
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Pse s'thoni ju qe qekan bo punet lesh fare ketej.

Ore ka ndonje gje me pi ketej se u thava fare.

:p :p :p :p

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 20:41
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

po mi ka, ja do marrim lesht e Rokes e do ziejme dhe meqe jane ter vitamina lololol (me erdhen zorren ne goje ketu o shoke) lere s'po e mbaroj fare.
Mua me iku cdo etje dhe cdo uri qe mund te kisha, ti Lela si je me etjen e urine? :p

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 20:47
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Tani me bere me te verte me vjedh

Se zakonisht jam shume mire me oreks dhe me etje

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 21:05
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

vill ti vill, ama Rokja na e peshtirosi ta dish!

Hajt te ha buke une tani per nje jave... do vdes nga veremi!

Roke ti je fajtori...opa ja e zbuluam dhe themeluesin e forumit! lolol.

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 21:15
Ora tani: 23:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 267 268 269 270 271 272 273 274 275 [276] 277 278 279 280 281 282 283 284 285 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar