Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > " mireserdhet ne kafene FORUMI"
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

jo kolera do te them ty kur te dalim per darke lool

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2009 20:12
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

.

nuk fryhem me ushqim para mardhenieve seksuale un shejtone

jo per kursim, por per abitudine, si dhe mire e ke kolerja te kap, nga gira e rigira sa para e mbrapa

bionde, si je ti yll ? ngele ne penxhere ty rujt kamionat

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2009 20:16
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha erious
.

nuk fryhem me ushqim para mardhenieve seksuale un shejtone

jo per kursim, por per abitudine, si dhe mire e ke kolerja te kap, nga gira e rigira sa para e mbrapa

per darke thashe jo per mardhenie sexuale ti e di qe virgjerine e ruaj per naten e pare te marteses apo e harrove ket fakt loool

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2009 20:21
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

.

he se behesh e vigjer perseri, po shikoj qe te intereson dhe si mund te behesh e virgjer sa te jete jeta pra pa mbarim

darken harroje, o te liqeni as ne shpi jo, du natyr

o bier e vdis

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2009 20:25
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
.

he se behesh e vigjer perseri, po shikoj qe te intereson dhe si mund te behesh e virgjer sa te jete jeta pra pa mbarim

darken harroje, o te liqeni as ne shpi jo, du natyr

o bier e vdis

te shpia ne ballkon se nga liqeni e kam

e naten e pare te marteses e pik lool

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2009 20:26
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
.

bionde, si je ti yll ? ngele ne penxhere ty rujt kamionat

me qafsh hallin erios penxheret i kam nga ana e detit shoh vetem anije e vaporre dhe komardare.....kush te tha ty qe jam ylll papapap sa me llafesh merresh moj ceclia ...hahahahah

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2009 20:34
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

celilia mire s4e erdhe dhe ti po duhet tju le une me kerkojne
perqafim ta kaloni s ame mire e bisedojme se shpejti po ne kafe

pershendetje te gjitheve, he mo dylan nga je zhdukur, ku ishe, e qe isha ne merak moj , si je...shpresoj shkelqyeshem...

Angel do fli....

cicilia, merr nje qaj kamelic me mjate,

erius, si mendo me nje kafe te behesh dhenderr..dale dale...

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2009 20:37
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

me qafsh hallin erios penxheret i kam nga ana e detit shoh vetem anije e vaporre dhe komardare.....kush te tha ty qe jam ylll papapap sa me llafesh merresh moj ceclia ...hahahahah

Bionde mund te kapesh peshke nga ditarja, fort e kam ne merak por nuk u mesove se nuk u mesove kurr te peshkoj...hahah paske shtepin me peisazh, shume shtrejte i kam paguar arkitektet vetem te me nxjerrit sa me shume peisazhe...por, une i kam nga malet dhe qyteti, nuk kam as lum prane...hem

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2009 21:04
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

ksovari peshkun ketu ke lagja ime ngjitet vete deri ne katin e 3 e me shkon direkt e ne tigan ...ksovari te iki une te baj ndonje gje per te ngrene ne vij ne darke ...

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2009 21:10
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi5
Roi de cour

Regjistruar: 05/09/2009
Vendbanimi: Aty ku ka dashuri..
Mesazhe: 109

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Ka ndonje karrige bosh edhe per mua?

S'do rri shume por me nje abjent te tille pse mos rrish?!

ps; Per debi s'jam dakort se me duket sikur po i therret debile.

Po si nuk ka nje per ty,

Ja do shkoj ta gjej dhe do ulesh afer meje...

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2009 21:13
Roi5 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi5 Kliko këtu për të kontaktuar me Roi5 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi5 Shto Roi5 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi5 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:02 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > " mireserdhet ne kafene FORUMI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar