Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515
|
Citim: Po citoj ato që tha amor alucius
Ne fillim, kur njerezit hyjne ne nje lidhje, ia bejne te qarte njeri-tjetrit kufinjte dhe objektivat vetjake ne jete.
Ajo qe po te them eshte qe nuk eshte normale qe nje individ te mundohet te kontrolloje jeten e gruas/burrit. Po nuk i besove atij/asaj qe ke ne krah atehere beji naften. Une po bej 8 vjete me te dhe s'ka bere ndonjehere vaki qe te me jape kritika ne ate prizem, perkundrazi, me stimulon. Pavaresine cdokush ia krijon vetes duke mos lejuar cenimin nga te tjeret.
Epo cfare te them o Amor e ke cik me liberal, te dashurin ti. Po njerezit dhe ndryshojne. Kam nje kusheriren time. Burri i saj rrinte shume indiferent kur kesaj i binte celulari, kur dilte. As nuk e pyeste asnjehere. Por kur filloi pune kjo me kolektiv me shume meshkuj ndryshoi sjellje ai. Po shfaqte shenja xhelozie qe si kishte shfaq me pare. Ja qe ca gjera nuk percaktohen qe para martese. Dhe ai vet mbase nuk e dinte qe do behej aq xheloz.
Jo per gje por kur une njoha burrin as nuk e dija qe ekzistonin forumet, apo fb, etj. Thote burri pastaj, ''Sorry grua e dashur, por kjo s'ishte pjese e objektivave, kontrates sone. S'rame dakort per kete. S'ka faj.