Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 277 278 279 280 281 282 283 284 285 [286] 287 288 289 290 291 292 293 294 295 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

E di si ndihem tek ky bari une si muhabeti qe kercet neper zyra ne mengjes me te dal gjumi ose gjate dites me mbush oren e punes. Prandaj jepi shejtone se nuk shtyhet ndryshe. Tani do vish ti kendej apo Rokja andej nuk po marr vesh gje une.

Kafen e thava une kuptohet te paren. Tani deri ne kafen e dyte qe eshte aty nga ora dy e drekes, do ta shtyj me uje. Ke ndonje gje tjeter ndermjetese ti?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2006 18:47
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

misioni dites eshte te zbulojme kush eshte ay bukurani misterioz qe Dreqja i ka postuar foton.

ti ke ndonje hunch?

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2006 19:07
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

shejtone ckemi ca kena mire aaa

do nje kafe se deri sa te vi roke mu mu tha fyti..

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2006 19:10
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Kam pershtypjen qe duhet te jete Juve (jam right Dreqe), se e di qe eshte nga ata djemte qe i pelqen ta mbaje veten, duke filluar qe nga shaving, vetullat, floket everything and he is really a handsome man, ashtu sic duhet te jete nje burre shembullor.

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2006 19:17
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

hahaha football jo jo nuk ashte ai

nje pytje nese e dini kam pa enderr sikur mu kapen floket flake dhe une enderrat i kam fiksim dini cdo te thot??

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2006 19:22
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hahaha football jo jo nuk ashte ai

nje pytje nese e dini kam pa enderr sikur mu kapen floket flake dhe une enderrat i kam fiksim dini cdo te thot??

you're hot, pervelon e tera far away from you ....

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2006 19:31
badboy_albania
perpiqem te mbijetoj

Regjistruar: 18/11/2004
Vendbanimi: ne kine
Mesazhe: 30

o shkodrane ajo endra jote do te  thote : problemet qe ke do zhduken te gjitha dhe sdo mbetet asgje si nuk mbetet asgje pas  zjarit veten tym dhe hi ! ! 

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2006 19:34
badboy_albania nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të badboy_albania Kliko këtu për të kontaktuar me badboy_albania (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: badboy_albania Shto badboy_albania në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto badboy_albania në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re indiani me barre.jpg
Ky file është shkarkuar 39 herë.

shejtone ..une po merrem me shkence....po pyes veten si eshte e mundur kjo gje.....

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2006 01:21
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Tresh-o na habite .........

ti mbete duke me tromaksur mua nje here me dergove ata bukuroshat (ne fakt te shfajesoj se ishte me kerkesen time ) Tani me kete indjanin e lumtur .......aman te keqen mos vazhdo me

Eshte e mundur kjo thua

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2006 01:29
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

darma po deshe ti nisi me MP se forumi ka edhe kalamaj e do ha ndonje denunce

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2006 01:31
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:09 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 277 278 279 280 281 282 283 284 285 [286] 287 288 289 290 291 292 293 294 295 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar