Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
me ne fund veshet rehat
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha Demokrate4ever Dreqe i love your hair po bej nje kafe turke thanks zemra.. edhe sic duket do bej nje kafe tani... im so tired today..
Citim:Po citoj ato që tha Demokrate4ever Dreqe i love your hair po bej nje kafe turke
une*
Po mendoj tja fus nje te dalme tashi anej nga metropolitani
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Po mendoj tja fus nje te dalme tashi anej nga metropolitani une nga code Naten forumi
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Po mendoj tja fus nje te dalme tashi anej nga metropolitani
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil une nga code Naten forumi kalofsh sa me mirenaten se dhe un po iki
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil une nga code Naten forumi
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Mjesi Forumi ...dhe dita e re, fillon perseri me kaffee e cigare
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Po heret qenke zgjuar mer derebardhe. Eshte dhe fundjave, kohe per te ngritur kupa e per te puthur çupa.
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
Mgjes Forumi! ça dite sot ka lezet
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Mgjes Forumi! ça dite sot ka lezet Ka lezet posi. Ai balashi jot po ta dredh degjova
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Mgjes Forumi! ça dite sot ka lezet