Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Komplimentat qe do deshironin femrat.... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Wink

Te henksha syrin.......

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Prill 2006 21:38
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Te shpelafte mortja sa e mire qe je ...

Cuditerisht ka shume femra qe i pelqejne komplimento te tilla............Por une do te thoja se varet nga cili e merr ate kompliment se c'fare komplimenti te jep nje Tirons me zakone nuk ta jep nje Permetar.........keshtuqe varet.........
Por pergjithsisht femrat i kane qejf komlimentat , ato komplimenta qe dhurohen ne momentin dhe kohen e duhur.........
Se ka disa cuna qe vetem te komplimentojne dhe thua aman te lutem mjaft se ma shpife ..........se dhe ne vete nuk e besojme dot qe mund te jemi aq perfekte......

Gjithsesi komplimenta per bukurine e jashte dhe ate te brendshme femrave gjithmon u sjellin nje buzqeshje.......

P.S Djem mundohuni te jepni komplimentat qe jo c'dokush mund ti dhuroje, psh. une i kam syte boqell dhe shumica e meshkujve komplimenti i pare qe me bejne eshte per syte saqe me eshte merzitur si kompliment dhe sa here e pres nga nje mashkull si nje kompliment te pare(se helbete pse ma thua fshati qe duket nuk do kallauz )........Ama kur kam nje djal qe me komplimenton per dicka qe jo c'dokush mund ta vej re them me vete mmmmmmmmm interesant djali , mi pjacen

Mesazh i vjetër 24 Prill 2006 19:51
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

O Darma shume bajame te bukura paske ti Meqe nuk do te te bejm komplimenta per syte...

Gjithsesi ajo qe i kam thene nje personi qe kam dashur shume ka qene- une jam dashuruar pas difekteve te tua- Ajo me tha se ky ishte komplimenti me i madh qe kishte marre.Une jam elbasanlli dhe si kompliment them gjithmon-Te vdekte burri sa e mire qe je...

Mesazh i vjetër 24 Prill 2006 23:21
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Talking

si qenke ........!!!!!

si rrush koker madh dy mije leksh..............

Mesazh i vjetër 25 Prill 2006 02:03
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

hahahhahahaha diabolic te keqen i kam hequr bajamet .......kije mendjen ne mesim here tjeter

Mire qe nuk te ka thene pse mendon se kam difekte Cilat jane ? se atehere do ishe ne hall

Po komplimenta marrin dhe femrat pa burra po ne ato raste c'fare thoni ju elbasanllite ..........

Mesazh i vjetër 25 Prill 2006 04:52
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha darma
hahahhahahaha diabolic te keqen i kam hequr bajamet .......kije mendjen ne mesim here tjeter

Mire qe nuk te ka thene pse mendon se kam difekte Cilat jane ? se atehere do ishe ne hall

Po komplimenta marrin dhe femrat pa burra po ne ato raste c'fare thoni ju elbasanllite ..........

Pse nuk ishin bajame ato ? Nejse...
Sa per difektet une jam dashuruar pas hecjes se saj si cun harram,ngaqe ishte llafazane atehere kur zduhej, kur pinte cigare, kur i binte zileve te cdo porte dhe pastaj ikte me vrap, kur me genjente edhe se e dinte qe une e dija qe po me genjente,kur nevrikosej pa lidhjeetj etj qe sdu ti permend se do rrija gjithe naten.

Ndersa grave pa burra ju themi-U martofsh ti dhe te vdekte burri ishalla... :p :p:p

A nje kompliment tjeter qe behej nga cunat e pemes (ku pjestar i famshem kam qene edhe vete) ka qene-u zemra ti ajo qe ke dale MISS prit prit MISS Gorga (gorga eshte kanali ujrave te zeza ne elbasan)

Mesazh i vjetër 25 Prill 2006 05:00
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Ndersa grave pa burra ju themi-U martofsh ti dhe te vdekte burri ishalla... :p :p:p

kur ngre dolline xhai im ja bon grave te vellezerve te vet "hajd rrofshi e na lenci pas"

Mesazh i vjetër 25 Prill 2006 05:04
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bylis
i n o t

Regjistruar: 28/01/2004
Vendbanimi: ne pica
Mesazhe: 147

...

Ma ke trupin si sallami Lushnjes,syte e tu te zinj si ullinj Kallamate,faqet e tua te kuqe si gogozhare. Ah... gogozhare, gogozhare una per ty do vdes fare!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 25 Prill 2006 08:43
bylis nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bylis Kliko këtu për të kontaktuar me bylis (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bylis Shto bylis në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bylis në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

diabolic pse nuk thua ti paske vuajtur per te femra ne kohe tend.........

Jo kot them une kur lexoj komplimentet

Mesazh i vjetër 25 Prill 2006 21:34
diabolic
bastard_inside

Ti i jep fryme diteve te mia...

Mesazh i vjetër 26 Prill 2006 00:21
Ora tani: 01:54 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Komplimentat qe do deshironin femrat....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar