Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
kom pa pse me ke fshire postimet e mija?
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
qe ti lehtesoj punen dikujt tjeter a duhet ta ndjej veten kriminel per kyt?
kriminel jo por te drejten e nje shpjegimi e kam ... aq me shume qe ka aq postime traplliqe per tu fshi sa me duket forumi si msn e skype keto dite pse ka 4 dhe jo 2 rrota makina? (jam fiksu me rrotat sot)
do na e thush vete se na plase? ps. postimet ishin jashte teme e me nivel qe nuk reflekton realen. pike
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil kriminel jo por te drejten e nje shpjegimi e kam ... aq me shume qe ka aq postime traplliqe per tu fshi sa me duket forumi si msn e skype keto dite pse ka 4 dhe jo 2 rrota makina? (jam fiksu me rrotat sot) paske nevoj per gjum me duket pse qielli eshte blu teta
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil kriminel jo por te drejten e nje shpjegimi e kam ... aq me shume qe ka aq postime traplliqe per tu fshi sa me duket forumi si msn e skype keto dite pse ka 4 dhe jo 2 rrota makina? (jam fiksu me rrotat sot)
Citim:Po citoj ato që tha al74 do na e thush vete se na plase? ps. postimet ishin jashte teme e me nivel qe nuk reflekton realen. pike 2 postime te mijat qene jashte teme po 100 te tjera te x apo y anetari nuk qenkan jashte teme pse nuk i fshive?
Citim:Po citoj ato që tha al74 do na e thush vete se na plase? ps. postimet ishin jashte teme e me nivel qe nuk reflekton realen. pike
Citim:Po citoj ato që tha dylan paske nevoj per gjum me duket pse qielli eshte blu teta po sweetie po iki te fle me mire mromje te kendshme te nderum pse makina ka 4 rrota? lol
Citim:Po citoj ato që tha dylan paske nevoj per gjum me duket pse qielli eshte blu teta
Modifikuar nga AngelDevil datë 31/10/2010 ora 22:31
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Se ashu e ka bo nona cilen gje urren me shume te miku/ja juaj?
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha Ashley cilen gje urren me shume te miku/ja juaj? Kjo pyetje permban fjale qe kundershtojne njera tjetren ...... Mos duhet ta riformulosh????
Citim:Po citoj ato që tha Ashley cilen gje urren me shume te miku/ja juaj?
ok dhe pse kishte nje pergjigjie po nejse cili eshte vesi qe nuk duron te miku/ja juaj?