Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Einxhi top me ke (vende-vende) Biondia ehe.. Ndikon koha e keqe ne gjendjen shpirterore?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
jo nuk ndikon varet si zgjohem ...te pyeta sepse me kujton nje foto timen me fustan te bardhe forma e syve dhe tani qe e kujtoj me themb lekura e kokes Pini kafe ne darke
Jo asnjehere (eh nuset dkur sa vuanin nga llastikerat neper koke) Beson te dashuria e perjetshme?
jo o goce se ketej nga italia ste vene llastiqe Po besoj sepse e jetoj nje te tille ... Orari i zgjimit?
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
7 pile Ty s'po ta boj te njejten pitje se te zgjoj une
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
Citim:Po citoj ato që tha cecilia 7 pile Ty s'po ta boj te njejten pitje se te zgjoj une E vero con i baci
Citim:Po citoj ato që tha cecilia 7 pile Ty s'po ta boj te njejten pitje se te zgjoj une
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
Regjistruar: 22/07/2010 Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura Mesazhe: 1505
jo me shqelma e ureni shiun ?
__________________ Monologu esht tymi i flakve te brendshme te shpirtit.
Jo (pelqej te eci ne shi) Po ti nga me humbe?
Varet kur jam ne shtepi jo me jep kenqasi ... Ajo shprehja mendohu 100 here e fol nje here vlen ?
Jo gjithmone per fat te keq, po u mesuam tashme.. Po shprehja "c'te mbjellesh do te korresh" ca te kujton?