Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > Hey hidhuni i cik kendej>>>>>>>>>& Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.50.
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
pipi
hic

Regjistruar: 09/02/2004
Vendbanimi: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Mesazhe: 499

kam ca gjera te reja!

kenga e nikut me anjezen e ka titullin ''ngadale''.javen qe po iken,konkuruan shpat kasapi,aurora,soni,drini shreli edhe ca kengetare te tjere qe si mbaj mend.

doja te thoja qe kenga e sonit ishte balade,deri diku ishte mire,po sme la shm pershtypje.ndersa kenga e aurores quhej ''lady''dhe per mendimin tim ishte komplet kenga lele kacurrele,e njejta melodi,te njejtet yera.dmth ai qe kendon si gabel,prap ashtu e kishte kengen.smu duk fare e arrire,ndersa e shpatit ishte mire,por jo aq sa e prisja.
kaq ishte mendimi im CHAT tani e ke rradhen ti te thuash ndonje te re.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Janar 2006 23:17
pipi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pipi Kliko këtu për të kontaktuar me pipi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të pipi't! Kërko mesazhe të tjera nga: pipi Shto pipi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pipi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
CHAT
p_e_a_c_e!!!

Regjistruar: 21/12/2005
Vendbanimi: te shtepia ime lal....!!where else..:)!!?
Mesazhe: 44

hey pipi!
edhe une e kam ndjekur kete javen e fundit te topfest3 dhe te te them te drejten nuk ka qene edhe aq megjithese kane marre pjese disa kengetare te njohur sikurse e the edhet ti vete...............
persa i perket grupit "aurora" me kengen "lady" ishte e njejte me ate kengen tjeter dhe interpretimi i tyre ne skene nuk ishte edhe aq gati sa nuk ngaterroheshin me kembet e njeri-tjetrin edhe sa per SHpatin e mire por prisja dicka me terheqese nga ai dhe ajo kenga e sonit prandaj nuk ka marre as edhe nje vote akoma...........!!!!
megjithese nuk ishte nje jave e mire per topfest te pakten per djemte e produkt28 ka qene se ata vazhdojne te kryesojne me vota

pacim

Mesazh i vjetër 15 Janar 2006 05:37
CHAT nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të CHAT Kliko këtu për të kontaktuar me CHAT (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: CHAT Shto CHAT në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto CHAT në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
CHAT
p_e_a_c_e!!!

po shikoja topfest3 dje dhe ndermjet disa kengeve ishte edhe bashkpunimi i sabianit me ate "bukuroshen" gjoni me duket(shume mendjemadhe sme pelqen fare)...kenga titullohej "PARAJSA"...dua te them se me pelqeu si kenge mu duk goxha e mire....!
juve c'mendim keni!!!!??

Mesazh i vjetër 19 Janar 2006 15:09
CHAT nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të CHAT Kliko këtu për të kontaktuar me CHAT (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: CHAT Shto CHAT në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto CHAT në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pipi
hic

edhe mua me pelqeu si kenge,por do te thoja qe me e mire ishte performanca,pamja e jashtme e tyre.por kaq.
te them te drejten e degjova kengen mire,dhe nuk me beri pershtypje kush e di se cfare.

P.S pastaj me aq kenge te bukra (si larg),te them te drejten ma kane marre trurin dhe nuk me bejne pershtypje kenget e tjera.

meqe ra fjala sa e degjova,eshte nam fare.tani te prsh me kete kenge dhe mireulexofshim!
pipi

Mesazh i vjetër 20 Janar 2006 23:59
pipi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pipi Kliko këtu për të kontaktuar me pipi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të pipi't! Kërko mesazhe të tjera nga: pipi Shto pipi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pipi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dorieta
fanse e cmendur

Regjistruar: 08/03/2005
Vendbanimi: ne parajse
Mesazhe: 180

ckemi. mua me ka pelqyer pak fare kenga e sonit. ishte shum e lezethme...por ka shum me te bukura se ajo, e kuptoni vet ju....
p.s kushe di si esht renditja se u bo koh qe nuk e shoh shum regullisht t festin. p28 vazhdojn te jen ne vend te par?

Mesazh i vjetër 22 Janar 2006 21:12
dorieta nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dorieta Kliko këtu për të kontaktuar me dorieta (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dorieta Shto dorieta në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dorieta në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pipi
hic

chati na ka informuar vazhdimisht se ata jane ne krye akoma ,por ende sdime me siguri.

kenga e sonit....hmm e mire eshte si kenge e kam degjuar,me ka ngelur edhe nje dite ne mendje duke e kenduar,por se di do me kishte pelqyer edhe njecike me shume po te kishte nje shperthim te vogel,brenda ne melodi.te pakten ky eshte mendimi im.

Mesazh i vjetër 23 Janar 2006 04:04
pipi
hic

nje gje tjeter eshte qe mua me ka pelqyer shume nje kenge e nje vajze nga kosova,(meqe ra fjala ngushellime per kosovaret)e kishte emrin malda me duket edhe kendon nje kenge qe quhet dashuri e hidhur a dicka e tille ,nje kenge e lehte,shm tekst i bukur.nuk jam e sigurt as per emrin as per kengen ,por kur ta mesoj do e shkruaj!

pacim edhe mire u lexofshim prape!

Mesazh i vjetër 23 Janar 2006 04:07
lil_angel
Anetar i ri

Regjistruar: 24/01/2006
Vendbanimi: ne endrra...
Mesazhe: 1

Exclamation

Hey a di njeri ku mund te gjenden keto kenget e top-fest 3?
une kam degjuar vetem A.Skenderaj dhe Stine, dhe qe te dy ishin mire. Por nuk kam degjuar asnje kenge tjeter. Ndihmeeeeee

Mesazh i vjetër 24 Janar 2006 06:37
lil_angel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lil_angel Kliko këtu për të kontaktuar me lil_angel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lil_angel Shto lil_angel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lil_angel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pipi
hic

per momentin kenget nuk i gjen ne forume te ndryshme.
vjet kengen i gjeje ne adresen www.top-channel.tv
por per kete vit se besoj akoma ti kene futur,gjithsesi provoje dhe kontrolloje here pas here adresen se mbase i gjen

Mesazh i vjetër 27 Janar 2006 23:23
CHAT
p_e_a_c_e!!!

hey pershendetje
te me falni por nderrova shtepi dhe pate probleme me AOL prandaj kam munguar ne forum.......
dorieta te te them te verteten deri para 3 javesh kenga me e mire e topfest3"larg"ka qene ne krye me vota por tani as vete nuk e di se ne c'fare vendi gjenden por kjo nuk ka shume rendesi,rendesi ka qe juve te vazhdoni ta pelqeni edhe te votoni sa me shume per ta ok........edhe persa te perket ty pipi je fantastike si gjithmone dhe shume flm per ate pershendetjen edhe une te pershendes ty je shume e mire dhe e vertete eshte qe kenget e topfest3 gjenden ne www.top-channel.tv por nuk publikohen derisa konkurimi te kete mbaruar ne menyre qe te gjitha kenget te votohen ne menyre te barabarte persa i perket kohes...ok

pacim dhe mireulexofshim (e bukur kjo)

Mesazh i vjetër 29 Janar 2006 00:43
Ora tani: 22:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > Hey hidhuni i cik kendej>>>>>>>>>&

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar