Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Cfare pelqejne djemte te vajzat???
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Vdekja_22
I zhgenjyer Xfundimisht

Regjistruar: 20/12/2005
Vendbanimi: Big City Life
Mesazhe: 219

Ida

Perkundrazi une mendoj se askush nuk eshte i kenaqur me trupin e tij. Eshte e ver8uar shkencerisht qe perhere trupit i tjetrit te duket me i mire (gjithmone kur nuk ka dallime te > )
Gjithsesi femra bukurine ka e ketu natyra eshte treguar pak zemerngushte me thene te drejten....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Janar 2006 21:14
Vdekja_22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vdekja_22 Kliko këtu për të kontaktuar me Vdekja_22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Vdekja_22 Shto Vdekja_22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vdekja_22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
caio
jurist

Regjistruar: 28/02/2005
Vendbanimi: Firenze
Mesazhe: 81

Bari i komshiut...

Mesazh i vjetër 28 Janar 2006 01:21
caio nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të caio Kliko këtu për të kontaktuar me caio (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: caio Shto caio në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto caio në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Endri
Moderator

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

Mua personalisht me pelqen Besnikeria tek nje Vajze. Te mos jete "Cocky" gjithashtu. Mire do ishte te jete e shoqerueshme, te kesh qejf te besh muhabet edhe jo te lodhesh veten duke zgjedhur fjale se si duhet tja thuash asaj. Pra, te rrjedhi lirshem gjithcka...

Mesazh i vjetër 28 Janar 2006 13:58
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ida19ath
akooooma studente

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: Greece
Mesazhe: 374

Citim:
Po citoj ato që tha Vdekja_22
Perkundrazi une mendoj se askush nuk eshte i kenaqur me trupin e tij. Eshte e ver8uar shkencerisht qe perhere trupit i tjetrit te duket me i mire (gjithmone kur nuk ka dallime te > )
Gjithsesi femra bukurine ka e ketu natyra eshte treguar pak zemerngushte me thene te drejten....

mire qe cdo njeri ka mendjen e vet, se ndryshe cdo gje ne kete bote do ishte kot.

Mesazh i vjetër 28 Janar 2006 17:38
ida19ath nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ida19ath Kliko këtu për të kontaktuar me ida19ath (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ida19ath Shto ida19ath në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ida19ath në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
HamatieL
Lady

Regjistruar: 01/12/2005
Vendbanimi: Mbi Re
Mesazhe: 6

Personalitetin pelqejne .. ato qe jane djem tamom
pastaj nga ana estetike te gjitha

Mesazh i vjetër 28 Janar 2006 20:33
HamatieL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të HamatieL Kliko këtu për të kontaktuar me HamatieL (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: HamatieL Shto HamatieL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto HamatieL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
gjirokastriti_ob.imi
student

Regjistruar: 22/01/2006
Vendbanimi: greqi athine
Mesazhe: 51

hhahahhahhahahhah

eshte vertete nje teme per te qeshure se vetem femrat kane dhene mendimin e tyre per ty ida19 kam thene qe sgjeth tema te lezetshme por per mendimin tim une e dua FEMREN te jete me mednje nje here te bukure se per sex ajo pune eshte vetem 5 minuta dhe ne ate kohe ske mendje te shohesh as veshtrimim as tulet mjafton te kete nje pale breke me ngjyre te kuqe dhe te gjitha ok pa e te jete pa breke fare do te me pelqente nje goce qe te merreshim vesh nga menyra e tye folures dhe e dyta te kercente shume te kercenim pa pushim nuk e di akoma se kam gjeture nje te tille pa tulet skane rendesi dhe kokaliaret ci do dhe buzeqeshja e femres ka nje rendesi per mua ju flm po ka vajze qe te me pershtatet e dini vete ku mund te me gjeni ju flmmmmmm>
IDA19 VETEM TY NUK E DI A ME PERSHTATE

Mesazh i vjetër 25 Shkurt 2006 14:37
gjirokastriti_ob.imi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të gjirokastriti_ob.imi Kliko këtu për të kontaktuar me gjirokastriti_ob.imi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të gjirokastriti_ob.imi't! Kërko mesazhe të tjera nga: gjirokastriti_ob.imi Shto gjirokastriti_ob.imi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto gjirokastriti_ob.imi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ida19ath
akooooma studente

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: Greece
Mesazhe: 374

Re: hhahahhahhahahhah

Citim:
Po citoj ato që tha gjirokastriti_ob.imi
eshte vertete nje teme per te qeshure se vetem femrat kane dhene mendimin e tyre per ty ida19 kam thene qe sgjeth tema te lezetshme por per mendimin tim une e dua FEMREN te jete me mednje nje here te bukure se per sex ajo pune eshte vetem 5 minuta dhe ne ate kohe ske mendje te shohesh as veshtrimim as tulet mjafton te kete nje pale breke me ngjyre te kuqe dhe te gjitha ok pa e te jete pa breke fare do te me pelqente nje goce qe te merreshim vesh nga menyra e tye folures dhe e dyta te kercente shume te kercenim pa pushim nuk e di akoma se kam gjeture nje te tille pa tulet skane rendesi dhe kokaliaret ci do dhe buzeqeshja e femres ka nje rendesi per mua ju flm po ka vajze qe te me pershtatet e dini vete ku mund te me gjeni ju flmmmmmm>
IDA19 VETEM TY NUK E DI A ME PERSHTATE

pershendetje ne rradhe te pare, se kam pak kohe qe nuk jam futur ne internet. kete te fundit nuk e kuptova une. per ato te tjerat qe ke thene, eshte mendimi yt dhe e respektoj. uroj te gjesh ate qe kerkon. bye!!!

Mesazh i vjetër 22 Mars 2006 16:21
ida19ath nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ida19ath Kliko këtu për të kontaktuar me ida19ath (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ida19ath Shto ida19ath në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ida19ath në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Goku
Veteran ne forum

Regjistruar: 11/09/2006
Vendbanimi: *****
Mesazhe: 1040

Personalisht me pelqejne syte nderkohe edhe personaliteti..

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2007 09:07
Goku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Goku Kliko këtu për të kontaktuar me Goku (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Goku Shto Goku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Goku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

C'fare pelqejne djemte tek vajzat???
Eeeemmmmmm (*****) shume gjera....

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2007 15:45
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Ne gocat meqe qenkemi te diskriminuara ne kete teme po japim dhe ne mendimin tone

-1.85m i gjate me nje marsh gabimi +- 3 cm
-I mbushur ne trup.
-Sy te enjtur.
-Gjithe dhembet ne goje.
-Floke te shkurter

-te jete i mire.
-i familjes te mire.
-super-inteligjent.
-te jete dipllomuar ne ndonje dege qe i afrohet times.
-te dije te vishet.
-te kete nje marsh çapkenlleku te kenaqshem.
-te kete ndjenje humori,pra te me beje te qesh.
-te jete ne gjendje ti beje balle ne bisede im eti.(Ã_yÃ_ Ã_yÃ_ Ã_yÃ_ )
-te kete charisma.
-te jete gentleman ne tavoline dhe me e rendesishmja te dije si te haje ne forme te kulturuar

Dhe ne fund fare: si mund te refuzosh nje mashkull qe gatuan per ty dhe te hap deren e makines? Pra meshkuj,gatuani per gocat dhe tregohu gentleman.

Pra,pikat e mesiperme jane materiali baze per te tjerat asnje problem pasi mjafton ti fusesh nje lexim librit"how to remodel a man" hahahaha :p

Mesazh i vjetër 05 Shkurt 2007 17:28
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 02:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Cfare pelqejne djemte te vajzat???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar