Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > A Merrni Para Borxh?
SA HERE MERRNI PARA BORXH??
Mbi 2 here ne muaj
2 here ne muaj
NJe here ne muaj
Shume rralle
Asnjehere
Nuk dua te pergjigjem )
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Re: A Merrni Para Borxh?

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Kushtet ekonomike na detyrojne here pas here te marrim para borxh per te perballuar shpenzimet e jeteses. Ka nga ata qe marrja e parave borxh eshte kthyer ne nje ves, ka te tjere qe e konsiderojne si et demshem te marrin borxh dhe nuk marrin asnjehere.
Hajt tani rrefehuni A merrni para borxh apo jo dhe sa shpesh???

Ky zakon mbase ka ngelur ne Shqiperi, por ketej nga jetoj une jane borxhet e ligjeruara "credit card"..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 27 Janar 2006 01:06
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
gjirokastriti_ob.imi
student

Regjistruar: 22/01/2006
Vendbanimi: greqi athine
Mesazhe: 51

Thumbs up

Ksenja kam respekt per vleresimet e tua dhe temat qe hap

UNE PO TE THEME TE DREJTEN PO KAM MARRE PARA BORXH kjo ka ardhur per gjendjen momentale se mund te mbetesh per momentin pa pare kjo nuk eshte nje turp po te them qe nje pjese e mire e shqiptareve e frekuentojne kete si sport te marresh lek borxh per te dale nga gjendja momentale u ka ndodhur te gjitheve por rendesi ka perse i merr ato pare.

Mesazh i vjetr 27 Janar 2006 12:40
gjirokastriti_ob.imi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të gjirokastriti_ob.imi Kliko këtu për të kontaktuar me gjirokastriti_ob.imi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të gjirokastriti_ob.imi't! Kërko mesazhe të tjera nga: gjirokastriti_ob.imi Shto gjirokastriti_ob.imi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto gjirokastriti_ob.imi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Re: Ksenja kam respekt per vleresimet e tua dhe temat qe hap

[. [/B][/QUOTE]

Faleminderit!

Mesazh i vjetr 27 Janar 2006 14:29
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kuriozi
Addicted to love

Regjistruar: 21/10/2005
Vendbanimi: In the Middle of a Heartbeat
Mesazhe: 276

me ka rastisur shpesh. por te shumtat e rasteve kane qene se nuk me ndodheshin me vete. edhe kam dhene e vazhdoj te jap. Atje ku kam besim reciprok.

Une them se ka njerez tipike qe marrin borxh.

Mesazh i vjetr 29 Janar 2006 01:06
Kuriozi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kuriozi Kliko këtu për të kontaktuar me Kuriozi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kuriozi Shto Kuriozi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kuriozi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vdekja_22
I zhgenjyer Xfundimisht

Regjistruar: 20/12/2005
Vendbanimi: Big City Life
Mesazhe: 219

.........

Dhe me tipiket jane ata qe marrin leke borxh per ti dhene diku tjeter apo per lukse qe as huadhenesit nuk ua lejojne vetes.

Mesazh i vjetr 29 Janar 2006 01:20
Vdekja_22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vdekja_22 Kliko këtu për të kontaktuar me Vdekja_22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Vdekja_22 Shto Vdekja_22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vdekja_22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Sa keq me kujtohen kushtet e Shqiprise ku disa kane disa nuk kane.
Shfrytzimi i njeriut per njeriun ........
Per sa i perket marjes se lekeve borxh ? Nuk kam pasur nevoje deri tani ti kerkoj leke borxh njeriu. Patjeter qe shtetit ja kemi mare me perqindje dhe qe ja paguajme.

Mesazh i vjetr 15 Shkurt 2006 12:05
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Topolina
Mbreteresh e dhimbjes...

Regjistruar: 19/04/2006
Vendbanimi: *Ne boten e endrave*
Mesazhe: 102

Un se mbaj mend qe kam marr para borxh nje her mamit qe nuk kisha....gjithmon jap une sidomos vellait...

Mesazh i vjetr 09 Qershor 2006 23:53
Topolina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Topolina Kliko këtu për të kontaktuar me Topolina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Topolina Shto Topolina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Topolina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dodgy
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/03/2004
Vendbanimi: angli
Mesazhe: 470

kurr nuk kam mar para borxh qoft edhe 1 dhjet leksh,vras ose vjedh po borxh nuk kerkoj,ma kan nxi jeten duke me kerkuar borxh dhe me e keqa esht te njerzit e tu qe ajde tja kekosh ti maresh mbrapa.Ka 3 vjet qe nuk jap me lek borxh ta di qe te ma japin ne ball.jap lek vetem ne nji bashklpunim pune (biznes si mund ta them me ndonji per fitim, po lek kot nuk jap me)

Mesazh i vjetr 10 Qershor 2006 20:42
dodgy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dodgy Kliko këtu për të kontaktuar me dodgy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dodgy Shto dodgy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dodgy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Sigurisht .......do ishte absurde te thoja jo (gjithsesi jam duke i harruar kreditkartat ) Gjithseis nuk e kam problem te kerkoj ndonje para xhepi sa here me duhet dhe nuk kam per momentin me vete.....nuk me ze gjumi deri sa ti kthej por perderisa jam e rregullt ne kthimin e tyre te menjehershem nuk e kam problem.....
Sigurisht ne ditet e sotme nuk ndodh shpesh te mbetemi ngushte gjithsesi eshte jete e shkreta jo te gjitha gjerat jane te parashikuara......do ta kisha te veshtire te kerkoja borxh nese do e dija se nuk do mundesha ti ktheja mbrapsht....atehere do ndryshonte puna por keshtu eehh.....

P.S Tani me kujtuat gjimnazin kur blinim nje byrek dhe i fuste nga nje kace e gjithe shoqeria ose vinin e thonin ke 100 lek apo 500 lek per byrek

Mesazh i vjetr 23 Qershor 2006 10:05
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

kur harroj kuleten ndonjehere ne shtepi (duke nderruar cantat) mar ne telefon ke te kem me afer punes time dhe ultimatum "take me out and feed me" dhe kjo konfidence eshte vetem me ata 6 kokrra miqsh te denje qe kam.

Mesazh i vjetr 07 Korrik 2006 19:04
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:06 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > A Merrni Para Borxh?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar