Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957
|
me terhoqi shume debati midis AMOXIL dhe NIRVANA , eshte mese e vertete nje gje qe NUK KA FARE POEZI ne muziken e ashtuquajtur popullore apo tradicionale te shqiperise se mesme...!!!
jane shume te thata,shume per pijanec etj...nuk e di po nuk kane pike ndjenje...pastaj eshte mese e vertete qe ka shume influencime nga muzika turke,po kjo historikisht dhe jo me per keta morrat qe ngelen pa leke tani dhe bejne nje cd.
une per vete jam nga jugu dhe jo thjesht per dinamiken e faktit po muzika e jugut...pastaj shume respekt edhe per muziken e veriut edhe pse nuk eshte shume e kenaqshme per ta degjuar gjithsesi une vleresoj origjinalitetin dhe poezine qe ato kenge kane (i kendojne burrerise e keshtu me radhe...)
ah nje kuriozitet : KA GATI 4-5 MUAJ QE KENGA POLIFONIKE SHQIPTARE KA HYRE NE PASURITE KULTURORE BOTERORE dhe vlerat e saj MBROHEN NGA UNESCO.
gjithsesi shpresoj te mos e beni kete ceshtje nje disktim racialo-krahinor thjesht po diskutojme!
chill out,be cool and breathe
PEACE