ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694
|
Jam e sigurte se AJO amor_alucius nuk do merzitet qe i dolem pak nga tema...shpresoj mos te gabohem une tashti....
Skalabrino:Eshte e vertete qe skane asnje vlere temat pa diskutime por bindu djale i mbare se nuk kane asnje vlere edhe me diskutime koti.....Pastaj me vjen keq por je ti qe sme ke kuptuar fare...Ajo cfare thashe per femrat ,opinionin,meshkujt nuk do te thote se une jam duke kerkuar dashurine .....dhe aq me pak perfekten (i_lire ,apo e keqkuptova une prape?)
Tani po mundohem ti prgj pyetjes tende....Ne rradhe te pare ben shume gabim qe i fut te gjitha femrat ne nje thes,ti mund te kesh patur vetem fatin e keq te takosh nje kategori femrash por hapi syte me mire se ekzistojne edhe nje model tjeter femre,aspak materialiste........Mund te jet qe nje pjese e tyre jane kthyher ne materialiste 10 vitet e fundt por mund te them se ato jane me te zgjuarat pasi e kane kuptuar mire se si ecen kjo shoqeri.....Pastaj kur vet kjo Bote eshte kthyher e tera ne biznes,ku cdo gje blihet me para,ku po veniten vyrtytet dhe ndjenjat e njerezve duke u ndricuar Paraja si vyrtyti me i cmuar,atehere eshte e natyrshme qe duhet ti pershtatesh ketij ambjenti ku jetojme per te ecur me kohen dhe kerkesat e saj....Duhet te kesh shume guxim e kurajo te ecesh kundra rrymes.....
Shpresoj te me kesh kuptuar...Me Respekt ADELAIDA